|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
11.8.2010 23:18:43   
nadica
и за мене една таква виктори бидејќи ноќта ќе биде доооооооооооооолга

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 626
11.8.2010 23:22:40   
Julie1
жени за синуси кажувајте лек... со отворени прозор патував викендов и деновиве вриштам од синусите.

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 627
11.8.2010 23:23:18   
Maca25
со кола носам кафе до кај вас дома

user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 628
11.8.2010 23:26:35   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

жени за синуси кажувајте лек... со отворени прозор патував викендов и деновиве вриштам од синусите.

непознат! од октомври до март мака мачам и освен по 2 бруфена друго не ми текнува дека ми помогнало... уште ако те боли главата кога ќе ја наведнеш нанапред уф уф уф....
инаку фала за синопенот! помага. Алегриска реакција од комарци или буби некои сум имала...

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

со кола носам кафе до кај вас дома

user posted image

их Мацо ма, да си здрава и жива!!! user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 11.8.2010 23:28:06 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 629
11.8.2010 23:30:11   
jovanka
Bidejki ne konzumiram kafe edno osvezuvanje so ovosna salata
user posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 630
11.8.2010 23:30:59   
Julie1

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

уште ако те боли главата кога ќе ја наведнеш нанапред уф уф уф....

Да мислам дека 1 тон потешка ми станува од болка... кога ќе ја наведнам .... ах памет за друг пат!

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 631
11.8.2010 23:33:07   
Maca25
иако немам кола, ако треба ќе фатам такси и ќе ви донесам по дома кафе (а и ќе ве видам сите) user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 632
11.8.2010 23:33:41   
Maca25
ајде да се дружиме викедов во парк!!!

Непосредна врска до пораките: 633
11.8.2010 23:45:22   
jovanka
Kolku e ubavo custvoto koga ke vidam od starite clenovi koj seuste ne citaat iako ne se aktivni vo diskusiite pozdrav do nuteliza!
user posted image

Непосредна врска до пораките: 634
11.8.2010 23:48:02   
nutelizza
user posted image

user posted image

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 635
12.8.2010 16:53:26   
blue_blue
Може ако обозбедиш поголема бројка на мајки овој пат user posted image  Толку народ овде, а на дружбата не имаше едвај 5-6. Па нека дојдат и иднте мамчки, ем ќе се учат user posted image  ем малку ќе не одменат во трчање по децата..

Моиве се малку збунети после одмор со мочкање, па и не ги шетам превише предалеку од дома. А у градинка тргаат од пон, ама кога те читам тебе со Нина, се страв ме фаќа од тоа болештиите. На работа знам ќе ми биде хаос до Нова година, па како ќе земам денови ако се разболуваат ич не знам. Него  мајка ми вика секое сабајле да им давам цеден сок од цвекло, јаболко и морков, ептен било добро за имунитет, а навечер кисело млеко и леб со едно чешне лук. Па ваљда ќе бидат здрави

Непосредна врска до пораките: 636
12.8.2010 21:05:34   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

zaboraiv da vi kazam,ne se ukluciv ovie dva ili tri dena posto na sinot rodenden mu slavev.pa imav  3 dena gosti .napravivme veke 4 godinki...user posted image user posted image

среќен роденденuser posted image
    fala ti agnes 77 i da docekame na tvoja glava bliznacinjata sto pobrgu i da go slavime nivniot rodenden site zaedno

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 637
12.8.2010 21:07:52   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

нека му е среќен роденденотuser posted image user posted image user posted image
ајде Мама 26 части торта,сокчеuser posted image

fala bogdanci pa ajde da ni imas i ti detence i da si docekas i ti da mu slavis rodenden

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 638
12.8.2010 21:10:10   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Мама26...нека му е среќен роденденот на твоето синче...голем да растиuser posted image user posted image user posted image
fala fala majka na martin,pozzzz

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 639
12.8.2010 21:10:56   
mama26
site so nizok pritisok denes ste user posted image izgleda sama sum vo momentov jas

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 640
12.8.2010 23:26:43   
jovanka
Pred malku se vrativ od prviot rodenden na vnuka mi Nina da ve pocastam so torta!
user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 641
12.8.2010 23:28:40   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: blue_blue

Може ако обозбедиш поголема бројка на мајки овој пат user posted image  Толку народ овде, а на дружбата не имаше едвај 5-6. Па нека дојдат и иднте мамчки, ем ќе се учат user posted image  ем малку ќе не одменат во трчање по децата..

Моиве се малку збунети после одмор со мочкање, па и не ги шетам превише предалеку од дома. А у градинка тргаат од пон, ама кога те читам тебе со Нина, се страв ме фаќа од тоа болештиите. На работа знам ќе ми биде хаос до Нова година, па како ќе земам денови ако се разболуваат ич не знам. Него  мајка ми вика секое сабајле да им давам цеден сок од цвекло, јаболко и морков, ептен било добро за имунитет, а навечер кисело млеко и леб со едно чешне лук. Па ваљда ќе бидат здрави

кој сака нека повели викендов во парк, јас и нина сме таму прва смена од кај 10 до 12, па после одиме од 7 до 9 user posted image . ако е некој заинтересиран нека пише.
инаку блу_блу ич да не се секираш за во градинка, тоа мора сите деца да го поминат додека не стекнат имунитет.

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 642
12.8.2010 23:35:11   
jovanka
Maca i jas kako tebe prva i vtora smena samo prvata smena ovie dva dena porano ni pocnuva a i vo slednive denovi bidejki ni sleduva uste eden toploten bran.Ako sakas promena mozes namesto gradski park kaj mene vo park vo Aerodrom a lulaski i deca eden kup.Ajde malku na ovaa strana a tuka ni e i kejot i teniskoto za moabet.

Непосредна врска до пораките: 643
12.8.2010 23:42:26   
Maca25
ајде, било каде, само да има нешто да се занимаваат децата. јас пукнав на мината средба, нина цело време беше наваму натаму, со никого муабет не си направив

Непосредна врска до пораките: 644
12.8.2010 23:51:41   
jovanka
Ajde koj e za sredba vo Aerodrom barem ke si sedime na klupite pokraj detskite lulaski a oni so zadovolstvo ke si igraat.Inaku varijanta sedenje vo kafule ne mi paga na pamet dodeka e vo ovoj period.

Непосредна врска до пораките: 645
12.8.2010 23:55:34   
Maca25
ајде го имаме и утрешниот ден за убаво да се договориме. јас сум за.user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 646
13.8.2010 0:00:44   
jovanka
Se dogovarame utre koj e za na gosti vo Aerodrom se nadevam nema da bide bezvozdusen prostor od ovie visoki temperaturi.

Непосредна врска до пораките: 647
13.8.2010 0:06:59   
Џесика

ајде, било каде, само да има нешто да се занимаваат децата. јас пукнав на мината средба, нина цело време беше наваму натаму, со никого муабет не си направив

Откај ми е познат муабетов??? user posted image Два реда муабет не свртев со никој...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 648
13.8.2010 0:07:46   
Џесика
И јас сум ЗА, може и да ви ја донесам и дада со нејзината мала Марија

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 649
13.8.2010 0:14:28   
Maca25
супеееер. ајде кој е за собиранка?

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 650
Страница:   <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali kupuvate od kineskite prodavnici?

Da (0%)

Ne (20%)

Ponekogas (80%)

Број на сите гласови: 5

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!