|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
26.9.2010 23:25:02   
Mamicka3
uf Maca-greska mama26 izvini, Bogdancanka i ti mila da docekas

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1126
26.9.2010 23:26:35   
mama26
prvo me zacudi i vikam ok zenava moze maca me vika radi avatarot user posted image  user posted image user posted image user posted image ,znaev deka e za mene.i ne e kasno.godinka i nekoj den e trajce....meraci sega spremise da trcas mamicka 3user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 1127
26.9.2010 23:27:23   
Julie1
Честитики за Трајче и неговите први чекори, па обавезно да не почастиш со постапалки утре и нас user posted image

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 1128
26.9.2010 23:28:14   
brineta88
Здраво драги рингерајки. Како сте. Јас одамна не ви пишав не сум застанала пред  пс од кога дојде маж ми па сега сум кај мајка ми и искористив прилика да пишам. Што има ново на рр?user posted image user posted image
пс. многу ми недостигавте

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

Непосредна врска до пораките: 1129
26.9.2010 23:29:17   
mama26
da ti kazam brineta se zagriziv i te barav na "kade se" si vikam zenava od iznenaduvanje napravi meden mesec.user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот brineta88)
Непосредна врска до пораките: 1130
26.9.2010 23:30:36   
brineta88
Хехе богами меден месец а може и два user posted image

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1131
26.9.2010 23:30:42   
Mamicka3
fala utre obavezno pravam postapalki aj mala pomos od vas pustete prazna poraka kaj sto se postapalkite jas nemozam da najdam

Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

Непосредна врска до пораките: 1132
26.9.2010 23:30:45   
Julie1
Бринета88, па кај си драга... и ти ни недостасуваше. Јас пробав да организирам некоја дружба во Тетово, и чекав поддршка од тебе, но се откажав од кога никој не се јави... пишувај ни сега како се со мт повторно заедно, како е синчето... имаш достада читаш но и да не известош се по редuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1133
26.9.2010 23:33:32   
brineta88
E супер би било да одржиме една дружба во тетово.
Со мм супер ни е. Филип е добар последнава недела нешто е болен ставаме инекции и така друго се е по старо.
А за читање гледам доста ми се собралоuser posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1134
26.9.2010 23:34:03   
Julie1

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mamicka3

fala utre obavezno pravam postapalki aj mala pomos od vas pustete prazna poraka kaj sto se postapalkite jas nemozam da najdam

Мамичка3, ова нешто ти треба КЛИК или КЛИК

Непосредна врска до пораките: 1135
26.9.2010 23:34:52   
brineta88
Честитки за малечкото на мамичка3

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1136
26.9.2010 23:37:14   
brineta88
Има ли негде тема за чиреви на рр. ај пишете да прочитам зошто на филип му излезе чирче на газето и мака мачиме веќе 3 недели. Ни сирупи ни инекции не помагаат.

Непосредна врска до пораките: 1137
26.9.2010 23:40:59   
Mamicka3
fala vi go najdov receptot sega odam da spijam utre Mario mi e prva smena a i imam rabota ke mesam ... hm kiznej kakvi ke izlezat nemam kalap pa samouk majstor ke bidam Pozdrav

Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

Непосредна врска до пораките: 1138
27.9.2010 9:56:26   
amelbebe
zenski kako ste ponedelnicki raspolozeni,nie od sabajle se razbudivme so 39 temperatura,mu dadov daleron sirup i pak zaspa ,sega go cekam da se razbudi da go odnesam na lekar

Непосредна врска до пораките: 1139
27.9.2010 9:59:50   
lukas
oh dusice malo,od so taka?aj so pomin da e.kolkavo e?i lukas nekni mi krena malku ama mu spadna pak bez nisto kojznae od so krena!pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1140
27.9.2010 10:06:01   
amelbebe
e od sto da ne e covek raat,od toa e taman mislis si se oslobodila malku ete ti go pak bolen inaku ima 2 god,ama ima ispieno sirupi poveke od mene za ovie 2 godini

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1141
27.9.2010 10:17:27   
lukas
dusice malo,ajde so pomin da e!!!

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1142
27.9.2010 10:35:44   
Mamicka3
aj ke mu pomine,amelbebe a da ne go uroci nekoja mamicka vcera centar bese nema sto lepotan

Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

Непосредна врска до пораките: 1143
27.9.2010 10:37:37   
Bogdancanka

Amelbebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas ajde pobrzo da ozdravi sonceto malo

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1144
27.9.2010 10:41:24   
lukas
uuu ic ne zabelezav deka e 27mi denes,user posted image tocno 7 meseci lukas ...user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1145
27.9.2010 10:41:44   
amelbebe
hahhahaha mamicka 3 ne veruvam vo uroci,takvo si e deteto,se nadevam i jas bogdancanke ama e mnogu los oti ne pie sirupi znae da mi go ispluka sirupot vo lice dur da go ispie,a so sila ne smejam da mu go zatnam nosot oti pomodruva i mu snemuva vozduh i duri da go smiram  mu duvam vo nosot taka mi rece maticnata da mu pravam ,a narodno kazano zaogauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1146
27.9.2010 10:46:45   
nadica
ах наши мали сезнајковци од нив старееме мили мои
амелбебе еве ТУКА имаме дискутирано за температура се надевам дека брзо ќе му помине

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1147
27.9.2010 10:48:06   
amelbebe
Nadica ne mi ja otvara stranata

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1148
27.9.2010 10:50:00   
lukas
aj sega vidi KLIK

Непосредна врска до пораките: 1149
27.9.2010 10:50:36   
lukas
 a be i jas da pomozam ahahha se zafrknav,nadica pomagaj,user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1150
Страница:   <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  44 45 [46] 47 48   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?