|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
25.9.2010 23:20:06   
Bogdancanka
hehehe ovie denovi mi se uvrtila vo glava i po cel den ja slucam Brenauser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1101
25.9.2010 23:20:07   
lukas
hahhaha,boli te uvo bogdanicka deka nauciv,hahahah.user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1102
25.9.2010 23:21:48   
lukas
i jas sum ista edna pesna ako zaslusam i cela nedela samo taa mi se vrti niz glava..heheh ama slabo stojam so srpskoto ,poke sum na mk i na anglisko..od srpskoto ako slusam fanky g i dogani..pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1103
25.9.2010 23:22:24   
mama26
jas sum skarana sokompjuterot user posted image ne go biva nego a ne mene user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 1104
25.9.2010 23:24:26   
Bogdancanka
jas slusam  bukvalno  se zavisi za sto sum raspolozena i moze edna pesna cel den da ja slusam dodeka na mazle ne mi zdosadi i da mi ja iskluciuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1105
25.9.2010 23:28:05   
Палешка РР
Тууууууу, какво време. Цела сушалка со алишта од Миа внесов дома, да не киснат надвор цела ноќ. Цел ден врне user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1106
25.9.2010 23:30:43   
lukas
nezz sega kako ke susime alista se greevme na pecka i na nea ke gi naredev i ke se isuseja odma sega ja trgnavme zaradi lukas oti duva deka e lom vnatre bese prasinista i sega ke gi susam tri dena aman,ama ako za dobroto na sinceto...user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1107
25.9.2010 23:34:14   
Twins
lukas kupisi susara za da se rajatisasuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1108
25.9.2010 23:38:42   
lukas
a uste za to da mu recam na mm mi i ke reci nesto drugo sega kako so sme rasfrlani so pari pravime soba plus i eden kup pari si letaat,hahaha,ke reci a da ti zemam jas tebe i edna kukna pomosnicka?hahahhaha..inace uba rabota posebno e vaka za vakvite vreminja..

(Одговор на членот Twins)
Непосредна врска до пораките: 1109
26.9.2010 10:09:21   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

15 шеги за мажите

12.
Како мажите ја замислуваат предиграта? Молат половина час.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1110
26.9.2010 12:26:46   
lukas
kako mi ste rr-ki eve jas denes prv pat sednuvam na komp malku pokasno,denes e nedela mazovden deka mi euser posted image user posted image user posted image ,hehheh,sega samo so go zaspav lukas pa da vidam so mi prajte vie!!?

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1111
26.9.2010 16:30:22   
arh_diz
I jas za vikendov nemam sednato na kompjuter. Go isprativ brat mi da si odi pa da ve vidam sto pravite

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1112
26.9.2010 17:19:22   
Maca25
цел ден стојам пред компјутерот, нина не ми дава да седнам. ве читам ама поретко пишувам. оваа недела ќе сум дома, ниој не ми се нафаќа да ја чува нина па може повеќе да ве дружам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1113
26.9.2010 17:26:36   
Martins mom
како е Нина, подобра е ?

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1114
26.9.2010 17:33:30   
Julie1
Да Маца како е Нина, ни недостасувавте со Нина на дружбата... само да е подобра Ниничка...

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1115
26.9.2010 17:38:04   
Maca25
Окцето и е уште крваво, ама еве денеска помалце, почнува изгледа да заздравува, температура веќе цел ден нема и почна да јаде убаво. еве баш сега изеде пола крушка и две резниња јаболко.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1116
26.9.2010 18:04:48   
Maca25
Чекам одговор од работа, да ми кажат дали да се враќам или да си барам друга работа

Непосредна врска до пораките: 1117
26.9.2010 18:06:47   
Џесика
Е аман бе... толку им е трпението, а?

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1118
26.9.2010 18:10:23   
Maca25
Во јули 2 дена не бев на работа, требаше да се сликаме за пасош, а и нина сабајлето крена температура па немав на кого да ја оставам и тогаш ми рекоа дека боледување не е дозволено, дека ако детето ми е болно треба да се снајдам и ми скратија 10 % од плата. А и месец ипол ми каснат со другата плата.. абе катастрофа

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1119
26.9.2010 18:57:34   
Палешка РР
Сега седнувам да пијам едно кафе. Значи капнав цел ден. Мразам недела user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1120
26.9.2010 19:34:24   
lukas
kaj mene sekoj den mi e ist i nekogas se potsekam deka e nedela deka e mm mi doma od sabajle ednas vo nedela zamislete mu rekov ej so baras be doma,hahaha i mi vika nedela e mori ej,,,ahahha,jas izguben slucaj sum od ko se porodiv so lukas i od koga prestanav da rabotam,denes jas se sakativ samo od ajvar jadenje...lele ke klam nekoe kilo samo od denes..ama prsti da izlizes e..

Непосредна врска до пораките: 1121
26.9.2010 23:12:44   
Mamicka3
zenski aj da ve castam kafe (izvinete ama od mob. nemozam da stavam slika) Trajce vecerva i oficijalno proode hihih radosti i od negova strana utre zdravje boze ke pravime postapalki

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

Непосредна врска до пораките: 1122
26.9.2010 23:16:27   
mama26
user posted image user posted image user posted image za trajce    

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 1123
26.9.2010 23:22:12   
Mamicka3
da Maca redno bese od 9 meseci se maci gazeto mu e tesko

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1124
26.9.2010 23:23:21   
Bogdancanka
user posted image user posted image user posted image bravo za tvoeto zlatce Mamicka 3

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 1125
Страница:   <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?