|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
28.9.2010 11:37:21   
Viktori
Евро парламентаркана, има среќа што не го понела детето во некоја приватна фирма во Италија, Шпанија, Англија или било која уназадено-капиталистичка земја ко нашава и што е тоа парламент па никој нема да ја исфрли како партал од работа. Нека проба истото кога ќе и пројде мандатот во парламент. Преку глава ми се ваки политичко-социјални правдини во парламенти. Да ги видевме на улица па сите ќар да имаме. Вака, ништо од бизнисот...

У врска со муабетите за мажи, фала. Еден доста ми е. Него... за жени не ви се збори?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 1176
28.9.2010 11:40:23   
Twins
ИЗВОРНА ПОРАКА: riba79

ajde devojki pomos ,,,imame li tema konizacija ne mozam da najdam a mi treba za bratucetka mi user posted image ne i se dobri rezultatiteuser posted image .mi treba lekar dobar za toa..pozdrav

еве овде има

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 1177
28.9.2010 11:45:15   
riba79
ti blagodarm twinsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Twins)
Непосредна врска до пораките: 1178
28.9.2010 12:03:54   
Anushka
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

У врска со муабетите за мажи, фала. Еден доста ми е. Него... за жени не ви се збори?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

како не ми се збори, ајд` да оговараме!user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1179
28.9.2010 12:06:30   
Bogdancanka
hehehehe a taka znaci ajde i jas sum tuka moze da ogovarameuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 1180
28.9.2010 12:10:00   
nadica
ајде жени оговарајте несрамете се user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

јас одам да ја испратам свеки на работа па се враќам user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1181
28.9.2010 12:49:19   
arh_diz
nadica jas sveki ke ja ispratam vo Petok i se nadevam nema da ja vidam do narednata godinauser posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1182
28.9.2010 12:55:31   
Anushka
аман бе девојки, што ви згрешиле жените, врти-сучи пак за свекрви. Ајде да оговараме жени! Добро, ако веќе мора, и по некоја свекрва, јатрва влага во комбинација.
Еве, јас ќе почнам. Имам колешка која има свекор и свекрва, исти како оние од „Лисјата паѓаат“. Па, покрај неа, почнав и јас да ја гледам серијата. Ама кога ја видов онаа новата свекрва на Фехунде (старата мома што се омажи со вдовец), сфатив дека ако сакам некого да проколнам, само таква свекрва ќе и` посакам!user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1183
28.9.2010 12:58:47   
Viktori
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

да ви кажам турско-шпански серии не гледам... после оние евергрини ко Усурпадора и Есмералда овие новиве ми личат на турбо фолк - ги игнорирам успешно

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 28.9.2010 12:59:08 >

Непосредна врска до пораките: 1184
28.9.2010 13:04:49   
Anushka
еее Виктори и јас така се декларирав, ама си бебево социјалниот живот ми е Ферхунде-Шехерезад-Сандокан и Маријана...
Што е најстаршно бре, се навлекуваш - си ветуваш себе си, ај само уште оваа епизода да видам што ќе му направи... и оп, сега мислам да почнам и да еклам дур` гледам. Таман за над телевизор миље „У стилу серије“

Непосредна врска до пораките: 1185
28.9.2010 13:14:34   
Maca25
тууу уште од сабајле денов почнал на оговарање свекрви... да не почнам јас да зборам...

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1186
28.9.2010 13:25:41   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

еее Виктори и јас така се декларирав, ама си бебево социјалниот живот ми е Ферхунде-Шехерезад-Сандокан и Маријана...
Што е најстаршно бре, се навлекуваш - си ветуваш себе си, ај само уште оваа епизода да видам што ќе му направи... и оп, сега мислам да почнам и да еклам дур` гледам. Таман за над телевизор миље „У стилу серије“

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  и јас така по касандра и шехерезад не гледам серии ама од свеки (па и сите останати со кои пијам кафе) неможам муабет да си направам па сега пуштено е да брмчи колку да сум во тек со случувањата user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1187
28.9.2010 13:30:40   
lukas
Што е најстаршно бре, се навлекуваш - си ветуваш себе си, ај само уште оваа епизода да видам што ќе му направи...

taka i jas si napraviv i koga ke sednam vo 20:30h stanvanje koga ke zavrsi las vegas od sitel tv...hehhe,nemozi zaraza navistina,prvo placot na violinata pa bandini,pa las vegas,i posle krevet..

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1188
28.9.2010 13:31:09   
Martins mom
збори си Маца слободно...ние внимателно ќе те сослушамеuser posted image
свекрвиците се атракција, секогаш актуелни, тоа е...
П.С Свекрвата на Фикрет и’ ја посакувам на секоја душманкаuser posted image Како би и’ го крцнала тоа тенкото вратчеuser posted image Нема да верувате ама и мојата е нешто слично на неаuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1189
28.9.2010 13:32:22   
Viktori
Лукас, замисли на фокс лајф или крајм да се навлечеш user posted image

нема ни спиење, ни ручек, ни ништо user posted image

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1190
28.9.2010 13:33:31   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

з Нема да верувате ама и мојата е нешто слично на неаuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
заради оваа изјава ќе ја проверам серијата
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1191
28.9.2010 13:36:13   
lukas
Лукас, замисли на фокс лајф или крајм да се навлечеш user posted image

нема ни спиење, ни ручек, ни ништо user posted image

ЛЕЛЕ ....не зборај сум навлецена и на нив дур бев трудна и дур бев леунка,не зборај аман,монк,лас вегас,медиум,кесл,боунс,нестали,а бе аман како бев навлезена посебно со монк,и со она so jenifer love sepotot zaborajv kako se vika,,sega pomalku gledam od so nemam vreme,poke sum so vas sega...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1192
28.9.2010 13:38:10   
Martins mom
Те предупредувам ако имаш слаб желудник, тешко дека ќе свариш таква особа...Да не се истуриш од повраќање ми е стравuser posted image user posted image user posted image
Типична злобна простачка со километарски јазик...ама без влакна е пазиuser posted image
Ај ѕирни ја еднаш серијата, па ќе прајме муабетuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1193
28.9.2010 13:41:33   
lukas
a me navlekovte i jas vecer da ja dzirnam vo kolku igra,i na koj mu e svekrva i kako se vika?bas sakam da ja vidamuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1194
28.9.2010 13:44:01   
Martins mom
Појма неам како и е името, ќе ја познаеш веднаш, уникатна еuser posted image На Фикрет и’ е свекрваuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1195
28.9.2010 13:44:37   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

П.С Свекрвата на Фикрет и’ ја посакувам на секоја душманкаuser posted image

ЈАс мојата!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1196
28.9.2010 13:46:52   
lukas
ЈАс мојата!

user posted image user posted image user posted image ahahhaha,me iznjasmeja da ne puknis...ahahahhuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1197
28.9.2010 13:48:58   
Maca25
Не можам повеќе да коментирам, може да пукнам (нема такво како од скајп што од нервоза пука) user posted image

Непосредна врска до пораките: 1198
28.9.2010 14:00:44   
Џесика
„Кога лисјата паѓаат“.... ехххх ја пратам редовно, со ролна тоалет во рака... едно време се напнав од нивните нервози, ама сфатив дека имам ќар, бар ќе се исплачам без да се испокарам по дома...user posted image шала на страна, многу убава серија, некласична и без оние стандарди „слугинката има дете со синот на газдата, па цела серија се докажуваат дали свекорот има вонбрачно дете со жената на куќните пријатели“...  ова е нешто сосема поинакво... ах Ферхунде!!!user posted image

Коа сме веќе кај свекрвите, јас ќе ќутам, денес имам ручек напраен, немам право на мрчење

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1199
28.9.2010 14:03:04   
lukas
sega krivo mi e so ne ja zagledav do koja epizoda e?ili pri kraj e?

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1200
Страница:   <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?