|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  77 78 [79] 80 81   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
25.10.2010 11:00:22   
penelopa
Мартинс мом кога веќе си почнала може за сите присутни по една масажаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот soncenamama)
Непосредна врска до пораките: 1951
25.10.2010 13:41:16   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Леле, мм се исекол на работа, сега ми се јави да го чекам да одиме во градска user posted image
Којзнае што направил. Штом доаѓа дома од работа сигурно е за шиење барем...
Баш убаво ми тргна понеделнички.

AнаМоли многу ми е жал, за двајцата. Знам како ти е, ми се има случено маж ми да ми се избаци на работа со завој на раката... ќе се онесвестев.
Се надевам дека не е ништо посериозно ...

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1952
25.10.2010 13:41:59   
Viktori
мартинс мам, а да почнеш да наплаќаш за масажа??user posted image
бизнис онлајн user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1953
25.10.2010 14:59:39   
baby mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

user posted image

E ova mi treba najmnogu, momentalno

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1954
25.10.2010 21:03:17   
agnes77
поздрав од мене, како сте ...
јас сум  ок, ништо ново, чекам комисија, мислим на дјевојчице, сега имају веч 2 и пол години, сигурно су праве мале лјепотице ... еден ден се то чеканје ке биде само  меморија ... еднаш чеканје се заврши нели

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 1955
25.10.2010 21:27:48   
AnnaMolly RR
Значи какво ни е здравствово човек да се крсти! Во градска 6 доктори околу мм за една исеченица, ама не дека сите го гледаат, сите се начукале во едно сопче и демек работат. Му ставија бетадин на раката и се договараа дали требало тетанус да прими или не, и по неколку минутно полемизирање решија дека треба.  После тоа кај матичниот за упат, тој вика не треба тетанус. Вика, леле што те преврзале вака? Чекај јас поубаво да те преврзам. Оп, на шалтер плус 300 денари за преврска. Вика, нас ни е должност да викаме дека треба тетанус за вакви работи, ама не мора, вие решете си. Е добро како јас да решам дали треба или не? Не сум завршила јас медицина! Глупости.

Live and let live

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1956
25.10.2010 21:28:52   
AnnaMolly RR
Инаку, не беше ептен страшно. Само длабока исеченица. Проблемот беше што се исекол и некој крвен сад и два саати не престана да крвари. Ама сега е супер user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1957
25.10.2010 21:32:09   
agnes77

Ама сега е супер user posted image

не разбирам сите, но што је важно то разбирам user posted image , важно е да е сега окuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1958
25.10.2010 21:39:57   
vezilka RR

Инаку, не беше ептен страшно. Само длабока исеченица. Проблемот беше што се исекол и некој крвен сад и два саати не престана да крвари. Ама сега е супер user posted image

Баш ми е мило што е добро..Фала богу што не било страшно иначе дур се договорат докториве што треба..ќе искрвари човек..

Непосредна врска до пораките: 1959
25.10.2010 22:00:17   
AnnaMolly RR
Јас пред неколку години бев во градска поради болки во стомакот што мислев дека е слепо црево. Докторот ме прегледа и рече ако до утре не ми помине да дојдам пак. Отидов пак сабајлето, друг доктор. Ми вика, ааа не е ова слепо црево, имаш цисти на јајницитеuser posted image . Ај крвна слика и дојди вечер пак, може ќе треба да лежиш. Одам вечерта, трет доктор. По неколку испитувања констатира дека ме болат јајниците за време на овулација. Да дојдев пак кај четврт доктор, може ќе излезеше уште нешто ново user posted image

Live and let live

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1960
25.10.2010 22:11:30   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

поздрав од мене, како сте ...
јас сум  ок, ништо ново, чекам комисија, мислим на дјевојчице, сега имају веч 2 и пол години, сигурно су праве мале лјепотице ... еден ден се то чеканје ке биде само  меморија ... еднаш чеканје се заврши нели

Се надевам дека за скоро ќе заврши Агнес. На сите нам ни здодеа таа комисија, а не пак тебе! user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1961
25.10.2010 22:32:10   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Се надевам дека за скоро ќе заврши Агнес. На сите нам ни здодеа таа комисија, а не пак тебе! user posted image

и да коначно зборувам нешто повеќе интерсантно, и научим неки нови збор не само зборови као што чеканје, комисија, центар, министерство ...

< Поракaта ја уредил agnes77 -- 25.10.2010 22:43:28 >

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1962
25.10.2010 22:39:26   
Viktori

Јас пред неколку години бев во градска поради болки во стомакот што мислев дека е слепо црево. Докторот ме прегледа и рече ако до утре не ми помине да дојдам пак. Отидов пак сабајлето, друг доктор. Ми вика, ааа не е ова слепо црево, имаш цисти на јајницитеuser posted image . Ај крвна слика и дојди вечер пак, може ќе треба да лежиш. Одам вечерта, трет доктор. По неколку испитувања констатира дека ме болат јајниците за време на овулација. Да дојдев пак кај четврт доктор, може ќе излезеше уште нешто ново user posted image

имаш среќа што не те отвориле... јас лежев на маса, за пред операција додека сконта некој дека може сум трудна.. ама нели ти џабе везеш.. треба на "докторот" да му текне user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1963
25.10.2010 22:52:04   
Julie1
Јас деновиве живци губам со интернетов, незнам што ќе беше ова user posted image .... Додека е во ред да ве поздравам тука...

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 1964
25.10.2010 22:55:44   
Viktori
Јулие ама изгледа не е само кај тебе ... или не доотвара, или не отвара видеа, или не закачува постови...за фб не сакам ни муабет да праам... жими скајпот и тоа чатот што проаѓа, звук и слика.. ко на филм со чарли чаплин user posted image user posted image user posted image ...

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1965
25.10.2010 23:00:27   
agnes77
Јулие, поздрав од Словенија user posted image  

Непосредна врска до пораките: 1966
25.10.2010 23:01:29   
Julie1
Да повеќе имаат проблем и денес добив едноставен одговор, во форма на прашање, а што не си ставиш оптички само малку е поскап а сега го промовираме, зашто овој адсл-от и не како што треба user posted image ... Ова или намерно си го прават лош сега за да се промовираат новите можности или user posted image

Непосредна врска до пораките: 1967
25.10.2010 23:02:58   
Julie1

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

Јулие, поздрав од Словенија user posted image  

Фала на поздравот драга... прегратки до тебе user posted image

Непосредна врска до пораките: 1968
25.10.2010 23:08:49   
Viktori
хммм тоа значи да провериме што нуди Кејблтел. На мм братот има 80 гига интернет user posted image
ги симна сите можни филмови и серии.. јас со овие 15 гига треба да пазам колку видеа гледам инаку секогаш ми се плаче на крај на месец.
И тоа што е најтрагично, исто беше и кога имав 2, 10 и сега 15 гига. Само што веќе не играм игри на фејсбук.. а како е можно повеќе да трошам, треба и јас да прашам некој балтазар од Тмобил.. којзнае мене што ќе ми каже...

Непосредна врска до пораките: 1969
25.10.2010 23:30:41   
Џесика
жити мене немој кејблтел... ние со мм секој ден плачеме, ветер да дувне нема ни интернет ни телефон, значи замисли кога врне

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1970
25.10.2010 23:34:10   
Viktori
море значи додека има овци, има и куп стрижачи. како едни саглам интернет не донесоа...user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1971
25.10.2010 23:39:41   
Џесика
абе 2 месеци секој ден во исто време снемуваше интернет, и за тие 2 месеци на телефон разговаравме со милион различни оператори и сите имаат одговор „аха, во ред ќе забележиме„, се додека мм не се јави и кажа дека ќе ги исече сите бандери, за да дојдат и да ни го сменат модемот... деновиве тестираме дали е све ок...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1972
26.10.2010 0:30:24   
Џесика
Да не знае некој каде се врши сликањето за лични карти? Ми спомнаа дека не е веќе во МТВ, во беко било? Има некој информација?

Непосредна врска до пораките: 1973
26.10.2010 0:33:53   
Viktori
Во Беко е сликање и поднесување документи, да, а се подигаат кај телевизија, ама буквално во телевизија, не од кај МКЦ туку од главниот влез.

< Поракaта ја уредил виктори -- 26.10.2010 0:35:24 >

Непосредна врска до пораките: 1974
26.10.2010 0:37:48   
Џесика
Фала на информацијата колешка Виктори... сега одам да планирам како да се нашминкам за утрешната фотосесија user posted image .... и да... стискајте палци да не излезам како робијаш user posted image

Непосредна врска до пораките: 1975
Страница:   <<   < Претходна страница  77 78 [79] 80 81   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  77 78 [79] 80 81   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.