miana
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy I jas ne pravev mominska i se do proslata nedela mi bese mnogu krivo. Togas imav eden kup raboti za spremanje za svadbata i ni na kraj pamet ne mi pagase uste za toa da se grizam (baska ne mislam deka treba sama na sebe da si organiziram mominska vecer), a bev ljuta na moite drugarki sto na ni edna ne i tekna da gi organizira drugite i da mi napravat nekoe iznenaduvanjne. A i mm ne bese mnogu sreken da pravam mominska so striptizer (togas toa bese aktuelno). Inace minatata nedela bev kaj drugarka mi na mominska, isto so striptizer, i konecno go razbrav mm zasto ne sakal da pravam jas i veke ne mi e krivo. Znaci voopsto ne bese taka kako sto jas go zamisluvav - striptizot e zamislen kako "gledaj, no ne dopiraj". No, deckovo bese tolku napaden, gi ispofaka site po red, im se kaci na site po red, k--ot vo tanga na 2cm od usta im go butase... I ova zenive srekniiii, se palat ko ludi, im gi krevase fustanite, na site im gi vidovme gakite... I da ne bev mazena, i da ne bev trudna, sepak ke mi bese previse set_o toa... Duri i mene mi se kaci vo skut, i jas mu vikam, a be idi onde ene ti single devojcinja zabavuvaj se so niv, nemoj da mi padnes tuka da me porodis pred vreme (a jas sum inace vo 9ti)... Sto e mnogu, mnogu e... Deckoto super izgledase, ama bese nekoe mlado dete, poveke od 20 god nemase, i izgledase kako da dosol da fati sto poveke butini, a ne kako on nas da treba da ne zabavuva... Da bese nekoj postar ke bese popristoen, ova decava se -nasle pa zasle... I aj on, nego na zenive sto im e... Ne razbiram stvarno... Pak ke kazam, i da ne bev mazena, i da nemav stomak do zabi, pak ke mi bese nekulturno set_o toa... Auuu sega go procitav ova Moram da priznaam deka maskiot striptiz i mene mi e mnogu odvratno nesto... prvo- mrazam takvi nabildani tipovi so misici ,a vtoro nekkao mnogu mi e grozno,maz zdrav i prav da go gledam kako se soblaka za da zaraboti i se cepati za pari..neznam,ama NE za maski striptiz definitivno...Moze da mi igra mm ,ama ne saka
|