Viktori -> RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! (19.7.2010 0:04:37)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори мамо, јас сум си сама фризер за фарби мешање. Јас во фарбата внатре ставам бланш. Си купувам од зегин. ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 едвај чекам мм да ми отвори фризерница.абе лудо ке биде.сите ако не ве поканам еве на. слика кога ке дојде мм. сватете го човекот љубоморен е многу ми е далеку.нормално е тоа.а кога ке дојде неможам а да не му кажам за вас па доволно е да види од кога сум зачленета. ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 викторѕ како ма во фарба бланш ставаш.првпат слушам за тоа.што ти е поентата со тоа ?ај објасними поубаво не свакам ама никако ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори вака: во едно такво мешам фарба, бланш и хидроген. И така се фарбам. Не ја гори дупло, како прво да се бланшираш, па да се фарбаш. Сум правела така и сите се чуделе. Ама стварно фаќа поубаво, а не е како сено после фарбањето. ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 баш ке пробам на мајками дур е тука ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom мајка ти експериментално глувче, а?? ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 стаорче секогаш ми била.не се родив со ножици во рака и искуство.ама за друга професија не би сменила.ми влезе веке во крвта ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 инаку имам работено келнерка пицмајстор трафика а за цело време и фризерка.не напуштив.знам како се заработува.мачено дете сум.сега одкако се омажив одморив.ама ептен.4 години до другата веке е 5.и неможам дефинитивно без работа.таман детето у забавиште и школо целодневна.абе све испланирав ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања Последната страница од темава слободно може да ја преименуваме во „Фризерски салон“ фризерски салон ке стане сега со прикачи слика морам да кажам и коментирам за бои шишање ИЗВОРНА ПОРАКА: Jasmina27 а да доеш ти у сабота со ножички, па сите фино-лепо да не средиш... ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 е сега лице неможам да сменам ако некоја сака да личи на клудиа шифер ,синди крафорд или памела андерсон.ке треба фејс оф да правите како на филмот со гјон траволта и овој другиов како се викаше николас кејгј ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 ИЗВОРНА ПОРАКА: Jasmina27 а да доеш ти у сабота со ножички, па сите фино-лепо да не средиш... каде ? у парк? кога ке отворам ви ветувам на сите.е сега ако на некоја и биде далеку може нема да може ради далечината и не се лутам нормално.а може и некја ке има што нема да си се свиѓа.ке видиме.до тогашима време.здравје само ИЗВОРНА ПОРАКА: Jasmina27 ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 гјон траволта и овој другиов како се викаше николас кејгј ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 ме мрзи да ја барам буквата што ми фали
|
|
|
|