Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како дознавте за Рингераја? 16.12.2009 19:23:21
Maria
Јас за рр дознав откако го дознав полот на бебето и така разочарана талкав и пребарував нешто во врска со таа тема(некако да се утешам ) и веднаш станав член. Ја пратив првата порака ,а подршка добив од Палешка,уште се сеќавам,колку добро рамо за плачење ми беше во моментите на разочараност. Фала ти Палешке. Тогаш почуствував дека РР е едно гооолемо семејство кое ти дава подршка кога најмногу ти е потребна.
RE: Како дознавте за Рингераја? 17.12.2009 0:32:39
Bitolcanka
И јас преку google, само барајќи страна за бесплатни смс Многу сакам да пишувам пораки, честитки, писма, да контактирам со луѓе, да ширам познанства и баш на таква страна налетав, за среќа Случајните работи случајно се случуваат Навистина Марија, РР е едно големо семејство, многу блики ве чувствувам, немам зборови - преубава замисла
RE: Како дознавте за Рингераја? 27.1.2010 20:12:38
April
преку блиска пријателка, рингерајка, која ми прати линк за октомвриското РР дружење во Тиквичка, каде за жал не успеав да дојдам...кога ќе биде организирана следната средба со деца?
RE: Како дознавте за Рингераја? 19.2.2010 14:38:31
Весна
Пиев кафе со пријатели во кафиќот Лондон и те ти ја мами го шета Лука. Кај си, како си, абе па ти бремена си, ооо меше, меше и хоп мами кажува муабет за рингераја.цом.мк Идење дома и истиот ден станав член
RE: Како дознавте за Рингераја? 19.2.2010 15:04:22
mami
Срцка моја убава..па знаев јас дека нема да погрешам што ти кажав..а и да не ти кажев кога ке се видевме..вака тука нон стоп ми те гледам, и Јанушка мила
RE: Како дознавте за Рингераја? 19.2.2010 15:09:37
^SARA^
Sosema slucajno doznav.Barav na google nesto za autizam i mi se otvori forumot kaj sto imavte komentirano na ovaa tema,gi procitav site komentari,porazgledav malku po stranava i posle se zacleniv.Mi bese mnogu milo sto vakvo nesto ima vo Makedonija,porano koga barav nesto ,nekakvi novosti za govornite narusuvanja postojano mi se otvaraa srpski i bugarski forumi i strani . Otkako se zacleniv moram da priznaam ne bev bas mnogu aktivna ,no vo posledno vreme sum se poaktivna.Navistina ringeraja e prekrasno nesto i jas sum se poveke i poveke prisutna. Gooolem pozdrav do site
RE: Како дознавте за Рингераја? 19.2.2010 15:16:19
amelbebe
jas barav nesto po netot za bolesti kaj deca i go pronajdov portalot.ama mnogu dolgo samo ve citav i razgleduvav ama eve sega sum aktivna clenka ,i sekoj sloboden moment go koristam za rr.a doma me vikaat ringerajka ps;taka e koga imas golemi deca
RE: Како дознавте за Рингераја? 19.2.2010 15:42:05
BILE.F
Една пријателка, кога останав бремена, ми вика: сакаш да ти видам по кинески календар какво ќе ти биде бебето, јас ја прашав каде го има тоа и одтогаш сме неразделни со РР. Поздрав до сите РР!