Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како дознавте за Рингераја? 21.2.2010 15:07:15
*Daniela*
Па вака: Откако сестрами ( Адријана ) остана трудна слушнала за некоја страница рингераја дека била одличено комуникационо средство помегу тдудници и нетрудници, кај што се даваат совети како во бременоста и предбременста и се што е во врска со бременеоста итн. И така бидејки во текот на целата бременост јас бев покрај неа цело време ја гледав како си буричка нон стоп по компјутерот и јас ја прашав... и она ми така во посироки црти раскажа како е добро да си член од ова семејство и ми реце можеш и ти иако не си ни мажена ни трудна.. И ете сега пред некои 2-3 недели станав член и се уверив дека е стварно многу добар придрузник не само за трудниците туку и за сите оние кои сакаат да се зчленат во ова гооолемо семејство
RE: Како дознавте за Рингераја? 23.2.2010 23:16:16
druze
Сосема случајно пребарував нешто на интернет пошто забременувањето сега е мој најголем проблем ја најдов Рингераја многу сум среќна што мозам да се друзам со луѓе со ист проблем да разменувам мислења и сл. поздрав до сите РИНГЕРАЈКИ ајде да се друзиме и да се исказиме полесно ке ни биди верувајте
RE: Како дознавте за Рингераја? 27.4.2010 19:16:50
Sarah
Jas kako epten nov clen doznav od bebe saemot i na facebook mi se pojavija nekoi sliki od bebe saemot i taka se resiv da proveram sto e toa ringeraja :) p.s. jas imam slusnato i porano za ringeraja ama sum mislela deka e nekoj forum za se i sesto i megudrugoto i za bebinja i majki i deca. ama sega gledam deka ova e prekrasen sajt so mnogu informacii
компјутерот го користам само за рр а дознав од емисијата бебе магазин но не ја запаметив точно адресата но за среќа го имав списанието каде пишуваше за рр
RE: Како дознавте за Рингераја? 23.6.2010 13:37:53
Saturn
И јас дознав од колешка од работа. Патем, таа тука имаше интервју, мајка е на едни славни и прекрасно воспитани близнаци и уште еден син А тогаш се погоди да бидам трудна по втор пат и се „заразив“ со рингераја
RE: Како дознавте за Рингераја? 30.6.2010 17:01:25
Annet
Јас дознав од FACEBOOK . Некоја пријателка ставила LIKE, па отворив и видов за што станува работа.И сега многу ми е драго што се зачленив. ви благодарам што постоите
prebaruvajki slu4ajno na google ja pronajdov stranava, toa bese uste dodeka bev bremena i nekako ne i obrnav mnogu vnimanie.. no otkako se porodiv pak slu4ajno mi ja otvori stranata na rr i togas zabelezav deka e super. otogas postojano visam na rr :D
RE: Како дознавте за Рингераја? 7.11.2010 20:32:30
anebebe
slucajno na net prebaruvav za bremenost po nedeli i mise pojavi rr ja citav odredeno vreme i posle toa stanav i clen i ottogas pa navamu nema den a da ne vidam sto se slucuva se ,,zaraziv,,celosno
RE: Како дознавте за Рингераја? 8.11.2010 18:43:52
Glück90
slucajnost bese barav za trudnici i menstrualen ciklus i mi izleze rr i dolgo sledev niz forumite pa se zacleniv i jas.slucajnost ili ne preubavo mi e koga se druzam so rr
RE: Како дознавте за Рингераја? 10.1.2011 13:07:50
*mika*
Mene najprvin mi ja kazaa kako sajt za besplanti SMS ama ne ja otvoriv togas, za zal :)) Posle nekoe vreme sama ja najdov na GOOGLE koga barav drugi raboti..bremenost i sl.., pa ja razgledav i se zaljubiv vo nea od prv pat. Moe miislenje e deka treba nekako da im se doblizi na tinejdzerite povekje, da se informiraat za seksualno prenoslivi bolesti, bidejki navistina vo Makedonija edukacijata za toa e na mnooooogu nisko nivo. Mladive ni na ginekolog ne idat.. i mislat najstrasno sto moze da im se sluci e da zabremenat.. zalosno.. Bravo za RINGERAJA, i samo napred...
RE: Како дознавте за Рингераја? 29.1.2011 19:02:17
luna*
Случајно сосема, барајќи нешто за пнеумонија кај деца...некако се погоди и една моја другарка да го спомне овој форум во исто време, па така се "навлеков"