Mala Jovana
|
Sestricki zlatni,neznaete deka ima eve uste nekoj so nervozi doma,osobeno vo zaednica i toa poprilicno golema :(,mnogu e loso,a najdebeliot kraj ke go izvlece nekoja kako nas,sto ima previsok prag na tolerancija,a kako rezultat na toa ke zaraboti nekoja bolest.Pocnav da pijam tableti za smiruvanje,ne sum koncentrirana na rabota od maka.Ne ocekuvajte od mazite da ve poddrzat ,zatoa sto,svekrvata,zolvata,deverot se negovite najbliski i nema da bidete svateni,naucete se da ne im pridavate vaznost na tie sto ve povreduvaat,a toa se obicno gorenavedenite.I mene me pravat prosta,naivna,i uste neznam sto,a zosto???? Zatoa sto vo nivnite mozoci nema kapacitet za da razberat nekoja emocionalno zrela licnost,i nejzinite stavovi.Ako si imate decinja,gledajte da napravite lugje od niv,drugo nisto neka ne ve interesira,jas kopnema da dobijam bebe,se nadevam bog e golem i ke mi ja ispolni zelbata,a togas nikoj od niv nema da bide dovolno vreden za da go diskutiram.Namesto da trosite vreme mislejki na licemerni ,bezvredni licnosti,(koi sekako nema da ve sakaat sto i da napravite za niv,dzabe e,tie ili se ljubomorni ili iskompleksirani ,prosti ili nenacitani i neiziveani koi samite od sebe se grozat vo sopstvena koza) trosete go vremeto na najbliskite vasi,majki tatkovci braka ,sestri,prijateli,tie se onie koi ve sakaat i zasluzuvaat vase vnimanie i ljubov,osobeno majkite !! pozdrav do site vas,samo pozitivni misli imajte,i na sekomu dobro mislete kolku i da e los...vie ne bidete gresni,toa e uspehot !!!
|