Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Фала. јас се паничам, бидејки, неодамна во Бебе Магазин, каде што инвитро беше темата, прочитав дека во мал број случаи ( се надевам не сум во нив) тестот за бременост иако позитивен се случувало во наредните денови да се негативизира и тоа се нарекувало биохемиска бременост. Оваа информација ме мачи..
оф, а кој ден ти е од трансферот? Меѓутоа знаеш дека што и да се случува таму во организмот, ти мора што повеќе да одмараш, да се релаксираш и што е најважно без стресови...Така да не мисли многу, најди си некоја занимација што ќе ти го оттргне мислите и уживкај си...
19 ден од трансферот ми е. Тестот преку крв во Систина го направив на 15 ден а ден претходно направив и дома. И двата беа позитивни. Мерам базна температура и сеуште ми е висока па тоа ме теши. Ке се обидам да се релаксирам малку, можеби премногу мислам на тоа... Фала сепак..
епа нема што да се секираш, тестот од крв штом бил позитивен..ќе да е до тоа дека многу го милиш . Ајде земи нешто друго да се занимаваш и те чекаме во петок да ни кажеш што рекол докторот на контролата....
Фала. јас се паничам, бидејки, неодамна во Бебе Магазин, каде што инвитро беше темата, прочитав дека во мал број случаи ( се надевам не сум во нив) тестот за бременост иако позитивен се случувало во наредните денови да се негативизира и тоа се нарекувало биохемиска бременост. Оваа информација ме мачи..
А наместо што се мачиш со такви мисли, почни да чепкаш во форумот бременост, прочитај ги искуствата на мамичките за време на бременоста, релаксирај се и навикни се на фактот дека си и за одреден период сите заедно ќе славиме за твојот бебуш и ќе јадеме мекици во барот
фала многу на сите за поддршката. Се надевам на добри резултати, само не знам а приметив дека го спомнувате ,,барот,, а не знам што значи тоа, односно дали имате навистина место каде што се срекавате. Инаку форумот ви е супер, затоа и се зачленив и искрено до сега најдобар е, па планирам да сум активен член во наредниот период.
Не си била во нашиот бар? а тој штотуку е отворен, нов ни е стариот го пензиониравме, ајде мила повели во барот и сигурна сум дека супер ќе се дружиме КЛИК ТУКА
sakam da prasam dali ima nekakvi posledici vestackovo oploduvanje i kolku pati godisno e dozvoleno? nekade procitav deka poveke od 3 pati vo 1 god.ne e dozvoleno.dali e toa vistina? odnapred vi se zablagodaruvam.
IVF мислам дека нема никакви последици по здравјето освен оние од хормонските стимулации, но не мора да значи дека сигурно ќе ги има. Иначе мислам дека мора да понинат од 4 до 6 месеци меѓу 2 IVF..Ха, ха, ха..јас мислам дека после муабетот вчера ти требаше да почнеш позитивно да размислуваш, а ти прашуваш за следно IVF..Ааааа не играме така
Драга Кика, Не знам точно ама во секој случај вештачкото оплодување има последици, пред се тргни од хормонската постапка што ја поминуваш. Хормоните колку се добри толку и штетат на жената. За три пати колку што знам обично го врзуваат дозволеното правење на инвитро преку фондот а приватно сигурно можеш да правиш и повеќе.
поздрав на сите.Една радосна вест што сакам да ја споделам со сите. Ја поминавме денес првата контрола после позитивен тест за брем. и резултатот е ТРИ малечки што се развиваат супер
< Поракaта ја уредил Julie -- 12.3.2010 19:49:28 >
поздрав на сите.Една радосна вест што сакам да ја споделам со сите. Ја поминавме денес првата контрола после позитивен тест за брем. и резултатот е ТРИ малечки што се развиваат супер
Растете здраво и весело..уште тројка немаме на РР
Леле little girl, поубав понеделнички почеток не можеше да се случи..Од се срце честитки и ти посакувам убава и лесна бременост..