|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување
19.6.2010 20:22:04   
nadezda
jas imam razocaruvcki vesti posle 16 dena od transver pravev test i testot e negativen

(Одговор на членот Miss36)
Непосредна врска до пораките: 476
20.6.2010 12:39:27   
arh_diz
nadezda mila ne se razocaruvaj sto e tvoe ke si dojde. Sega obidete se prirodno mozebi ke uspeete obicno polse in vitro ostanuvaat bremeni po pririroden pat
Ti posakuvam sto pobrzo da si vidis user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот nadezda)
Непосредна врска до пораките: 477
21.6.2010 21:42:00   
siki1
ne sekirajse nadezda jas imam  4 ivf neuspesi no st
o da se
pravi sto e tuka e.bidu silnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 478
21.6.2010 23:55:11   
siki1
matrica cestitki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo napret .nemoj da mislis na toj slucaj odnesuvajse normalno ti kazuvam od iskustvo.od moite golemi razocaruvanja i neuspesi.se nadevam ke ni vozvratis eden den so vakva poraka

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 479
22.6.2010 0:04:53   
Bejb
Надежда не се разочарувај, во животот никогашне знаеме што не чека. Моја пријателка не се откажа дури ни по пет неуспешни обиди. И верувале или не шестиот беше успешен. Сега има единаесетмесечна ќеркичка. Ин витрото го направи на Клиника. А претходно одеше во Холандија, во Словенија ама ете среќата била тука.

(Одговор на членот siki1)
Непосредна врска до пораките: 480
22.6.2010 0:21:32   
siki1
a be fantom toa sto go kazuvas jas go doziveaf minata godina.samo za razlika od tebe jas ja napravif cela procedura duri dojdof do transver na oplodenata kletka i togas mi kazaa deka ne davaat za vas preku fondot mi rece eve mi gi vratija dokumentite ...i aj sto ke kazis na ova  fantome toa e nasata drzavicka.a poke ja nemam pari user posted image no morame da odime ponatamu

(Одговор на членот Miss36)
Непосредна врска до пораките: 481
22.6.2010 0:27:55   
siki1
dali nekoj ke mi kaze kade da odam ponatamu dosega odev vo bitola vo plodnost no nesakam veke.i dali nekoj ima praveno anti milerion hormon (toa e ispituvanje za rezervite vo jajnicite)sega vaka i nemozam da odam ponatamu dodeka ne se podobri sostojbata so jajnicite pozdrav do toj so ke mi odgovori.

Непосредна врска до пораките: 482
22.6.2010 10:17:20   
nadezda
blagodaram  za podrskata jas imav premnogu nadez i dr popovic bese iznenaden koga mu javiv deka negativen e rezultatot.zosto celom vreme mi kazuvase deka kaj mene uslovite bile idealni.nemav nisto pod ili nad granicite na dozvolenoto.ama sto da pravam sto e toa e ke cekam pa zdravje po nova god,pak.no sega me plasi edno od 19 prekinav so terapija i uste ne mi dojde a dr.mi rece do 26 ako ne mi dojde da odam na koretaza ima nekoj takvo iskustvo?

Непосредна врска до пораките: 483
22.6.2010 11:42:07   
suzeto
nadezda.....zal mi e sto ne gi vide ocekuvanite user posted image
a toa kiretaza ne znam ali se nadevam ce se javi nekoja so slicno iskustvo

(Одговор на членот nadezda)
Непосредна врска до пораките: 484
22.6.2010 11:45:44   
suzeto
siki1 a od plodnost ne si zadovolna sto e rabotata
a za ispituvajne mislam deka ima vo sistina ali neznam sigurno kako bese citav nekade ...
se nadevam ce se javi nekoj i ce kaze tocno

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 485
22.6.2010 12:55:44   
Bogdancanka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe Nadezda tocno znam kako ti e koga tolku mnogu si se nadevala a na kraj negativni rezultati,pominav niz toa veke tri pati i znam kako e....ali toa ni e ne se razocaruvaj mila sto e nase ke si dojde mozebi so malku poveke maka ali ke bide i za nas,daj boze site sto tolku mnogu gi posakuvameuser posted image da gi vidime...samo pozitivno mila negubi nadez...

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 486
22.6.2010 15:06:14   
babydoll
draga siki ti napisav   p.poraka proveri i procitaj

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 487
23.6.2010 0:01:02   
siki1
bejb nesto kazuvas deka moze da se pravi  oploduvanje i na klinika dali e mozno zasto jas prasuvam vo ginekologija vo drzavna bolnica i mi vikaat deka nemaat frizideri.objasnimi ako sakas te molam zasto i jas imam dosta neuspesi i sega su vo dilema i neznam sto ponatamu pozzzz,user posted image

(Одговор на членот Bejb)
Непосредна врска до пораките: 488
23.6.2010 9:09:29   
babydoll
draga siki1 anti milerion hormonot e posleden cekor vo ispituvanjata za toa dali mozes da zabremenis  so sopstveni jajce kletki. vo klinika nemaat frizideri za zamrznuvanje na jajce kletki zatoa ti kazuvaat taka.ke se rasprasas vo sistina ili remedika .ne znam kakvi ti se rezultatite od ovoj hormon no ako se epten nikakvi togas ima s druga opcija za koja ti napisav vo pp dokolku procita .skoro ist e i mojot slucaj  no jas nemam dosega  praveno ivf   trebase da pravam  no se odlozi taa rabotata so fondot vo remedika i sega ke pocekam do septemvri bidejki takov vid na ivf pravat samo tamu i vo sisitina a vo sisitina se ceka mnogu za pregled okolu 3 mesesi.pozz i ne se razocaruvaj 

Непосредна врска до пораките: 489
23.6.2010 12:39:12   
iki82
vcera vo sistina imase izvestuvanje staveno deka pocnale da rabotat so fondot za ivf

(Одговор на членот babydoll)
Непосредна врска до пораките: 490
23.6.2010 19:54:29   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: iki82

vcera vo sistina imase izvestuvanje staveno deka pocnale da rabotat so fondot za ivf

dali znaci deka pocnale novite spisoci ili?bidejki nie koga bevme i vo sistina i vo remedika ni bese kazano deka na red duri na esen..

(Одговор на членот iki82)
Непосредна врска до пораките: 491
23.6.2010 19:59:50   
lilicka
Јас имам информација дека ќе може да се запишеме уште сега на список...колку порано толку подоброuser posted image

Непосредна врска до пораките: 492
23.6.2010 20:05:37   
Bogdancanka
fala ti lilicka za informacijatauser posted image se nadevam ovoj pat ke ima mesto...

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 493
23.6.2010 20:58:10   
lilicka
И јас се надевам дека овој пат ќе бидеме на тој список....user posted image

Непосредна врска до пораките: 494
23.6.2010 21:00:25   
Bogdancanka
daj boze mila zasto i nie da ne si go iskoristime toa pravouser posted image

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 495
25.6.2010 19:36:59   
siki1
dali nekoj ke mi odgovori na ova prasanje.koj e bas kako mojof slucaj.azospermia .a sega i jas posle nekolku neuspesi od ivf i insiminacija i jas stanaf sega bes ovulacija.t.est neplodna .sto mislite dali nekoja kako mene dobila ovulacija ili ne .i ako dobila so sto ve molam.so caevi so ineksii ili sto?poz siki do cela fam ringerajauser posted image

Непосредна врска до пораките: 496
25.6.2010 19:48:01   
puze
jove jas denes di dojdov od skopje navistina ima izvestuvajne za preku fondot za in vitro odi pobrzo da se zapises jas vcera pravev embriotransfer pa sega miruvam i cekam 14 dena pa posle test so gospod napred ti posakuvam sreka.

Непосредна врска до пораките: 497
26.6.2010 0:24:49   
britania
sakam da ve obavestam deka deneska bev vo sistina i pravev test za bremenost koj e pozitiven, pa rr prijatelki moi vi posakuvam vakov ubav den sto pobrzouser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот puze)
Непосредна врска до пораките: 498
26.6.2010 0:26:46   
nadica
честитки мила user posted image сега да ни се запишеш во списокот на трудници user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот britania)
Непосредна врска до пораките: 499
26.6.2010 0:49:43   
britania
blagodaram nadice..na site im posakuvam vakva radost

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 500
Страница:   <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?