Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
pinokio2010 pri in vitro li gi primase i kakvi bea rezultatite mislam imase li bremenost?a jas na kontrola ne treba da odam se dodeka ne go napravam testot za bremenost za edno 10 dena pozz i fala
Nadezda, jas do sega nemam odeno na invitro, tuku samo na inseminacija. No, ne ostanav bremena zatoa sto imav polip vo matkata koj podocna mi go izvadija. A inaku kaj mene za samo 4 dena se zdebeli endometriumot so apcinjata do potrebnata debelina ( mislam deka bese 11-12mm )
cestitkiiiiiiiiiiiiiiiiiii, a so in vitro taka. posle kolku dena prv pat napravi test. mene transferot mi bese na 04.06 i cekammm pozdrv mnogu i cestitkii
lelee fala na site. Mila 81 - invitro pravev. Prv pat napraviv test posle 10 dena od transfer i bese negativen, na 14 den pokaza. Laborantite mi kazaa deka pred 14 den sto i da pokaze nemora da e validno. Ti posakuvam mnogu sreka na 18ti :)
martice prekrasna vest imaj lesna bremenost i so verba vo boga se ke bide me ohrabri i jas sum za in vitro prv pat sega ovaj mesec mi dade pozitivna energija srekno.
cestitki martince i od mene i imaj lesna bremenost!!!!!!!!!kade go pravese in vitroto i kaj koj doktor ?oti i jas eve cekam da pominat uste 9 dena za da napravam test imav transver na 4 pa nekako ne me trpi koza sakam da znam porano ama ne biva moram da cekam taka e najarno
cestitki imaj si lesna bremenost uzivaj vo sekoj moment na
Puze mila tebe ti ja posakuvam seta sreka,daj boze i kaj tebe da bide na prva,samo opusteno mila misli pozitivno i sigurno ke ne izraduvas so ubava vest i ke se pises vo spisokot na rr
mnogu sreka za site sto se podgovuvaat na bilo kakov nacin da stanat
vi blagodaram na site za preubavite cestitki. Nadezda jas ivf go pravev vo sistina kaj dr popovic. Cekaj da pominat minimum 12 dena od transverot pa posle pravi test, taka e najsigurno. Ti posakuvam uspesno prvo ivf
najprvo cestitki za martice i ti posakuvam lesna bremenost.... jas sum nova na forumot i moram da vi kazam dodeka ve citav mnogu me napolnivte so pozitivna energija. sega sum na in vitro procedura po vtor pat..i se nadevam deka ke bide uspesna bev na transfer i sega samo miruvam bidejki toa ne go praktikuvav prviot pat t.e neznam dali voopsto ima nekakvo znacenje miruvanjeto?! vi posakuvam na site dobri vesti i radosti
kako se custvuva novata trudnica??? Martice,koi simptomi gi pocustvuva od start? Britania drzime palci za tebe da uspees sto poskoro i normalno poveke odmor,mislam deka ne steti
кути јас бев и во систина и во ремедика слушнав сосема поразлични мислења ме разбркаа,до скоро бев исплашена барав и друго мислење.....неможе во исти ден различно мислење што е точно Така да сега ми е полесно се ослободив....а за преку фондот ќе видиме сега засега нема ред за нас ни рекоа да почекаме....Море јас да одам да го барам министерот за здраство да го носам со мене само така ќе има ред инаку бројот секаде е исполнет ќе биде мила не се секирам,доста ми беа нервози,ако не ќе си платам приватно и мирна глава.Поззз мила и ти посакувам се најубаво само опуштено и без нервози и ќе даде господ ќе не израдуваш
simptomi nesto posebno nemav nitu pak sega imam. Me naboluvase dolniot del na stomakot kaj matkata i posle 10tiot den od transferot merev sekoj den bazalna temperatura i mi bese vo usta 37,2 a rektalno 37,8. pokacenata temperatura e prv znak koj najrano moze da otkrie. Miruvanjeto e najbitna rabota. Jas lezev polni 10 dena bez da stanam od krevet, edinstveno do wc odev. Vi posakuvam mn sreka. Pozzzz