|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување
9.8.2010 23:03:19   
zorana
ena 1 velis utre da napravam strav mie ke pocekam uste 3dena gradive napnati  baremuste 3 dena nadez
Pinokio 2010 ako veke se odlucis vo Sistina odi kaj Popovik (kaj lazarevski 3 pati utka imav i nemam dobro iskustvo-duri i mnogu loso) a i Sistina ti e najskapa 110 iljadi

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 801
9.8.2010 23:59:53   
bebence1
Zdravo na site i so sreca na site denes bev na prvo eho i bliznaci se pokazaa.

Непосредна врска до пораките: 802
10.8.2010 0:03:36   
JUKI
Многу убава вест ЧЕСТИТОuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Лука и Милан се моите сонциња.

(Одговор на членот bebence1)
Непосредна врска до пораките: 803
10.8.2010 0:06:23   
Julie1
Преубава вест, честитики бебенце1 (сега никот треба да го промениш во бебенца2 - две бебенца носиш user posted image )... Ти посакувам лесна бременост.

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот JUKI)
Непосредна врска до пораките: 804
10.8.2010 0:34:17   
Mamicka3

ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Преубава вест, честитики бебенце1 (сега никот треба да го промениш во бебенца2 - две бебенца носиш user posted image )... Ти посакувам лесна бременост.

CESTITO

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 805
10.8.2010 12:38:47   
veskucame
CESTITO.Mnogu mi e milo.Solzi mi potekoa od radost.
Jas zakazav konsultacii kaj lazarevski vi sisitina i cekam veke 2 meseci.Sakam da vidam sto ke mi kaze.Maticniot ginekolog mi go preporaca nego bidejki sum malku kompliciran slucaj.Sega cekam da mi se javat za kaj Dr.Lazarevski, treba da bide ovoj mesec.Edvaj cekam da vidam user posted image user posted image ili user posted image user posted image .Ponekogas me faka depresija ama mora dfa sum jaka.MM treba da odi na kontrolen spermogram ovoj mesec pa ke vidi me sto ke pravam.Od stres ovoj mesec prokrvariv na 12dena.Inaku ciklusot okolu edna godina ne mi e redoven, a sega dobiv po 12 dena.Duri se isplasiv.A se se nadevav deka ovoj pat ke uspeeuser posted image .Podrska mi e i forumot iako nemam vreme sekogas da pisam sekoj den go citam.Pozdrav do site i sto pobrzo site da imame uspeh i da staneme MAMICKI

(Одговор на членот JUKI)
Непосредна врска до пораките: 806
10.8.2010 19:45:34   
zorana
user posted image user posted image user posted image Cestito bebence 1 sega bebence 2 sakam utre da go imam tvoeto cuvstvo utre pravam test 6 ta sreka Se cuvstvuvam poinaku od drugite pati utre ke bide  user posted image  ili user posted image (se naviknav)

(Одговор на членот veskucame)
Непосредна врска до пораките: 807
10.8.2010 19:49:37   
Julie1
Зорана само позитивно, следи ги чуствата, сепак овој пат е поразличен од другите. Чекаме утре да се радуваме со тебе мила.

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот zorana)
Непосредна врска до пораките: 808
10.8.2010 19:50:56   
zorana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bebence 2 veruvaj mi ovie se solzi  od radost  mm mi veli  vo momentov zosto pustam solzi Od radost veruvaj mi kako mene da mi se sluci imam takva pretstava deka i kaj mene nesto ke se sluci

Непосредна врска до пораките: 809
10.8.2010 19:52:04   
zorana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Fala  juli da ti se vrakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 810
10.8.2010 21:56:28   
cece81
Bebence 1 so sreka neka ti se bliznacite !user posted image user posted image user posted image ..... ubava i lesna bremenost, mnogu se raduvam za tebe i neka ne prati site takva sreka.... imam nekoi pozitivni misli deka site ke uspeeme.

Zorana ke vidis i ti ke ne izraduvas so pozitivni vesti ke bides trudna utre pisini MNOGU MNOGU SREKA TI PRAKAM OD SRCE !user posted image user posted image user posted image
NEKA SE MNOZAT user posted image  RR-KI  

Непосредна врска до пораките: 811
10.8.2010 22:04:30   
cece81
DA VI SE POFALAM user posted image VCERA SNIMAV- HSG I SE E VO RED, JAJCEVODITE MI SE PROODNI UTRE ODAM DA GI PODNESAM DOKUMENTITE  VO FOND I SE NADEVAM DEKA KE MI JA PRIMAT DOKUMENTACIJAT, EDINSTVENO ME BUNI STO NEMAM DO SEGA PRAVENO INSEMINACII, user posted image   I STO NESUM TRI GODINI VO BRAK .user posted image SO GOSPOD NAPRED SE NADEVAM DEKA KE USPEAM I KOMISIJATA KE MI OVOZMOZI IVF .
POZDRAV DO SITE! I SREKA DA VE PRATIuser posted image

(Одговор на членот cece81)
Непосредна врска до пораките: 812
10.8.2010 22:42:13   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence1

Zdravo na site i so sreca na site denes bev na prvo eho i bliznaci se pokazaa.

честитки од мене милаuser posted image user posted image user posted image уживај во секој момент како user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 813
10.8.2010 22:46:13   
Bogdancanka
Цеце мила несакам да те разочарувам али и инсеминациите ги бараат со сета таа документација,јас им ги дадов документите од инвитро за да не ми бараат инсеминација,затоа што во нашиот случај тешко дека би успеала инсеминација...со среќа мила па пиши што си направила позз

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 814
10.8.2010 23:04:22   
Eli2010
Cestito bebence 1,srekno so tvoite 2 bebcina.Vecerva ke si legnam srekna i raspolozenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот JUKI)
Непосредна врска до пораките: 815
10.8.2010 23:07:42   
Eli2010
Cekame ubavi vesti.Ovie pozitivni user posted image vesti ,veruvam oti ke privlecat bran noviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj nas rr,no i kaj drugite zeni sto sakaat da vidatuser posted image user posted image
Srekno Zorana

Непосредна врска до пораките: 816
10.8.2010 23:12:21   
Eli2010
Se raduvam za pozitivniot ishod od HSG,odlicno,znaci sansite za user posted image ti se pogolemi,vo sekoj moment mozis da ostanis bremena i prirodno .user posted image
Kako i da e Cece81,ti posakuvam da ti se ostvarat tvoite planovi i sonista.
POzzz

Непосредна врска до пораките: 817
10.8.2010 23:22:38   
bebence1
Moi rr vi blagodaram na cestitkite i bi sakala sto pobrgu i vie da me izraduvate!Zorana cekame utreuser posted image so sreca i na site ostanati so sreca i so ubavi vesti.user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Eli2010)
Непосредна врска до пораките: 818
11.8.2010 0:03:47   
pinokio2010
bebence1 bliznaci!!!!! bravo devojko, ti cestitam i ti posakuvam lesna bremenost, pa za nekolku meseci da si rodis dve zivi, zdravi i napredni bebenca! user posted image user posted image user posted image
zorana navivam za + ili user posted image  ili user posted image , sto i da e, samo da bide!

Непосредна врска до пораките: 819
11.8.2010 8:29:30   
zorana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lele ne e mozno prviot test rano nautro (ednata e poslaba crta drugata pojaka) sega povtoren se pokazuvaat i devte crtki Leleeeeeeeeeeeeee moze testot da ne e tocen leleeeeeeeeeeeeeeeee prv pat vo zivo gledam dve crti Odam vo zavod da pravam beta HCg

Непосредна врска до пораките: 820
11.8.2010 8:34:00   
zorana
koleski ne gubete vreme so inseminacii toa e luk i voda  slabi se procentite na bremenost ako e semeto poslabo Ve sakam site  i site da viditeuser posted image  da doziveeteuser posted image lele kakvo cuvstvo samo da ne se lazni testovite

Непосредна врска до пораките: 821
11.8.2010 8:51:50   
Палешка РР
Леле колку убава вест зорана, не, не е можно да е лажен тестот, бремена сиииииииииииии user posted image  user posted image  user posted image
Честито и со здравје да си го носиш бебето. user posted image user posted image
Браво за сите нови трудници user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 822
11.8.2010 8:56:08   
lilita
Zorana,dali veruvas vo cuda?
user posted image zauser posted image .Kazi mi te molam kaj se lecis?Ne sum mnogu vo tek so forumov,ama nedelava pocnuvame nova turauser posted image

Непосредна врска до пораките: 823
11.8.2010 9:00:24   
lilita
Senajubavo,cestitki za site sto vidoauser posted image

Непосредна врска до пораките: 824
11.8.2010 9:15:50   
vezilka RR
Гледам нов бран на user posted image на рр. Честитки и браво за сите нови трудници..А вие другите што чекате, што побрзо да си дочекате!!

(Одговор на членот lilita)
Непосредна врска до пораките: 825
Страница:   <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  31 32 [33] 34 35   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?