pile -> RE: Вештачко оплодување (24.11.2010 10:47:50)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: pile ZDRAVO na site Ringerejki!!! Odamna me nemase, se nadevam deka ste site OK i deka vo megjuvreme se pojavile mnogu [sm=rozacrtici.gif] Kaj mene situacijata e komplicirana, od invitroto se pominati skoro 3 meseci, vo megjuvreme krvarev mnogu, znaci po 8 dena krvarenje 4-5 dena pauza pa pak isto, za na kraj doktorite da primetat deka vo matkata ima NESTO, koe nemozat da go identifikuvaat. Prvo im licese na zaostanat fetus od invitroto ama kolku e logicno da ostane vo mene 3 meseci ne znam, potoa rekoa ostanal del od placentata ili ne znam sto, pa potoa deka posle spontaniot sum ostanala pak bremena prirodno ama ne bil OK plodot, pa mozebi e endometrijalen polip, znaci mi se ispomesa se. Sega sum na antibiotici, vitamini, i kapki za kontrakcii na matkata posto probuvaat taka da predivikaat isfrluvanje na TOA sto e vnatre, ako ne utre zadutre ke mora kiretaza. posto ne bilo za cekanje rabotava moze da predizvika infekcija ili ne znam sto. Ne znam sto da kazam osven deka coveckiot organizam e takva misterija sto sekogas iznenaduva so nesto, ponekogas DOBRO ponekogas LOSO. vo ovoj slucaj e loso ama se nadevam deka se ke se zavrsi OK i deka sepak na krajot od tunelot ke go vidime svetloto, vo ovoj slucaj dvete crtki :) Pozdrav do site :) ZA MAMA26 ova mi se sluci pred nekolku dena sega fala bogu se e OK :)
|
|
|
|