Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Колку првачиња имаме на Рингераја? 1.9.2014 13:43:49
Melanija RR
Среќно на сите првачиња, многу игра и учење
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Колку првачиња имаме на Рингераја? 1.9.2014 21:25:11
Snowhite RR
Со среќа на сите првачиња и се надевам ќе прочитаме и подобри впечатоци од училишните клупи За првите и понатамошни впечатоци од училишните денови пишувајте ни ОВДЕ
RE: Колку првачиња имаме на Рингераја? 3.9.2014 11:40:56
blue_blue
Yummy Mummy, баш се прашував кај си, што не се пријавуваш на списоков. Во кое школо тргна С? Моиве сега за сега се ОК. Вчера беа до 9:30, денес ќе седат до 12:00. Од идна недела веќе планирам да одат цел ден до 3 или колку е веќе предвидено. Наставничките ко за прв впечаток се ОК, дури и таа што ми беше како мргод првиот ден, денес беше баш пријатна. Со сите родители зборуваше, децата кое што ја праша ги изесапи и не беше ич нервозна. Се надевам на лотаријава сме добиле 5 ако не седмица Книгите ми изгледаат многу пристојни, преведни се нормално, математиката е баш интересна. Вчера цело попладне завиткувавме книги и лепевме етикети, се вратив ептен во детство - тоа ми било секогаш доживување и со мерак сум го правела. Денес има родителска во 17:00 па ќе пишам со нови информации.
RE: Колку првачиња имаме на Рингераја? 3.9.2014 12:24:18
miana
ЧЕСТИТКИ ЗА СИТЕ ПРВАЧИЊА!!!! Samo petki da rediti i uspesi da ve sledat vo zivotot!!!!
RE: Колку првачиња имаме на Рингераја? 12.9.2014 22:31:01
niki
So malo zadocnuvanje neka im e srekno poaganjeto na uciliste na site prvacinja Sekako pozdrav i do site ostanati ucenicinja Od zavcera i kaj nas pocna skolsata godina pa ocekuvajte da se falam i da se zalam po skolskite temi
RE: Колку првачиња имаме на Рингераја? 20.8.2015 18:18:47
lukajana RR
Уште некој ден ке почне учебната година ,време е да преброиме колку првачиња имаме на р-раја. Јас се пријавувам прва мојот Лука оваа година ке биде прваче и одвај чека да дојде први Септември да оди во училиште ,до кога ке му потрае ентузијазмот ке покаже времето
RE: Колку првачиња имаме на Рингераја? 1.9.2015 9:30:53
Veronica_Lia
Им посакувам среќа и многу успех на сите првачиња, како и на другите дечиња што денес повторно се враќаат во училишните клупи спремни со нови сили да достигнат многу успеси! Сигурна сум дека за вас родители, овој ден е посебен и дека се гордеете со вашите најмили!
RE: Колку првачиња имаме на Рингераја? 9.9.2015 19:36:52
niki
i ovde da se javam tradicionalno so zadocnuvanje
Na site prvacinja im posakuvam srekno poaganje na uciliste i mnogu uspesno nauceni lekcii a na nivnite roditeli im posakuvam mnogu trpenie za avanturata narecena skoluvanje
nie stasavme do treto oddelenie, vo petok pocnuvame
RE: Колку првачиња имаме на Рингераја? 16.8.2016 12:16:58
bucko mal
Cestitki za novite prvacinja. Lele koga ni porasnaa decava. Moevo slednata godina ke bide prvache na 5god.😊 Interesno mi e toa sto ne se ceka nova ucebna godina tuka taka, denes si slavi rodenden i sledniot den si odi na skolo😊
RE: Колку првачиња имаме на Рингераја? 3.9.2016 22:02:13
Defne90 RR
Годинава поголемиот синко ми е прваче. Тој е пресреќен и возбуден, а јас возбудена и по малку и исплашена. Ми порасна детето а ко вчера да беше бебе. Ете го сега во училишните клупи. Па со среќа на сите првачиња, да редат само петки и да бидат послушни деца и ученици.