Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 2.9.2010 19:09:40
kik@
Cestitki Bogdancanka i od mene.Ajde sega sto poskoro da ne izraduvas i so .Od se srce ti ja ispakam seta sreka na ovoj svet i se najdobro za nasata nova i idna .Pozdav.
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 2.9.2010 20:38:54
niki
Честитки! Честитки! Па што побргу да видиш да се приклучиш во клубот на за на крај да не израдуваш со едно па да направиме една голема рр журка во твоја чест
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 2.9.2010 22:33:43
Snowhite RR
Честитки и од мене , сега ќе чекаме детали да не известуваш за понатамошната постапка, за остварување на твојата најпосакувана цел, прво , и на крај или јеее
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 3.9.2010 1:31:24
Bitolcanka
Колку убава вест Поубава не може да биде Прекрасно изненадување Вреди човек до крај да се бори - колку повеќе се чека, толку среќата е поголема. Среќата на нашата другарка ќе биде целосна кога ќе ги види Го очекуваме тој ден
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 3.9.2010 1:53:09
STRUMFETA
ZNAEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najubavata vest!!!!!!!!!!!!!! mnogu mnogu sum srekna,ostanav i jas bez zborovi. Sega so mnogu sreka i sto pobrzo ne samo tuku i zaedno.
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 3.9.2010 9:33:03
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: malata mo
Zdravo prijatelki! Denes sum vozbudena i radosna i sakam toa so vas da go podelam.Vcera dobiv izvestuvanje : Obrazec br 6,veli:ve izvestuvame deka komisijata vi odobriBPO na tovar na fondot.So ogled na toa deka na 17.08 gi podnesov dok.,sum imala golema sreka Konecno,nesto dobro vo site maki. Pozdrav,vi posakuvam isto na site sto cekate rezult. i na kraj na site nas
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 3.9.2010 10:54:01
Bogdancanka
cestitki Malata mo prekrasna vest i ova utro presrekna sum za tebe mila ajde sega sto pobrzo da si gi docekame ili im posakuvam na site sto cekaat potvrda od fondot sto pobrzo da ja dobijat
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 3.9.2010 16:42:33
Bogdancanka
девојки еве само што се вратив од кај матичниот извадив упат за во Систина,се јавив и во Систина закажав за кај др.Лазаравски на 13 овој месец сега здравје ќе видиме што понатаму...многу се двоумев во која клиника да одам и еве решив за во Систина,нормално е тоа дека сите имаат различни искуства од клиниките...јас се надевам дека ќе биде се во ред и наскоро ќе ги дочекам или а може и поззззз мили
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 3.9.2010 17:39:01
Natasa981
баш прееска прочитав во весник за ова позитивниве одоговри за ин-витро преку Фондот..Катастрофа! едвај 12-13 добиле позитивен одговор, 1 одбиен и сите останати околу 50-60 барања се вратени на дополнителни проверки. (ако добро запаметив)
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 3.9.2010 19:12:48
babyhope
ЧЕСТИТО за Богданчанка и Малата мо!!!! Здраво РР Јас сум од денес нов член на форумот но долговременски посетувач на истиот. Сакав само да ви образложам колку само мотивирачки влијаевте на мене: Имено ние со сопругот сме 3 год. во брак но постојано се надевавме дека нашите кај и да е ќе се појават!!! Но секако читајќи ве вас сватив дека не треба да се бега од проблемот и дека мора да се превземат конкретни мерки. Така пред извесно време направивме еден спермограм (кој не излезе баш најдобар) па сега во јуни месец го повторивме и беше повторно лош. Јас ги направив првите хормонални тестови (кои излегоа дека се е ОК) а еве денес сакав да закажам и за ХСГ. Сепак излезе дека имам висока СЕ и мојот гинек. ми даде да пијам Сумамдед. Се надевам дека на овој долг пат нема да сме сами со мојот мм и дека ќе ја имаме вашата поддршка и совети. Ве бакнувам сите и им посакувам на сите РР да што побрзо го почувствуваат во нивното стомаче- посебно на Богданчанка затоа што следам дека навистина долго време го очекува малото бебушко...