Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 12.12.2013 16:16:54
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Karma
Здраво идни мамички, иако не пишувам редовно Ве читкам редовно секако поради работните обврски и пред нова година сегде е гужва. да ја споделам оваа вест и со вас, денес се јавив во фондот и ме известија дека во вторникот одлучиле позитивно за нашиот случај јеееее (поднесовме на 22.11) Ваучерот ми е испратен по пошта...Ајде стискам палци за сите вас кои чекате позитивни резултати... Ајде стискам палци и за позитивни резултати на форумот Вештачко оплодување... Ве гушкам сите...храбо напред..и се читкаме понатаму...
Карма, честитки, се најубаво, те чекаме на форумот Вештачко оплодување. Таму пиши ни каде се решивте да правиш и што терапија ќе примаш. Позз
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 9.1.2014 14:11:41
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: sky diver
Zdravo na site, dobiv pozitiven odgovor od fondot za zdravstvo za IVF na tovar na fondot i bi sakale uste naredniot mesec da ja napravime postapkata. Na mislenje sme da ja pravime na GAK kaj Tofovski bidejki poslednata godina dena toj me vodi a i site ispituvanja prethodno i operativni zafati ni se praveni na GAK . Dali nekoja ima slicno iskusvo pozdrav do site
sky diver, честитки, ти посакуваме успех и се надевам ќе се дружиме на форумот Вештачко оплодување. Позз
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 7.5.2014 12:09:55
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Kaya
Женски, ми го одобрија ваучерот! Се одлучив за др. Димитров од Ремедика. Од денес почнувам со Јасмин, па за две недели најверојатно ќе почнам со боцкање..Сега сум официјално дел од друштвово:) Поздрав и со среќа на сите!
Kaya, со среќааааааааааааааааааааааааааааааааа, се најубаво, колку време чекаше за одговор? Ајде, па кога ќе почнеш да се боцкаш те ставаме на список
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 14.5.2014 11:17:27
Melanija RR
Hopeful се да помине во ред и да се радувате на па на
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 14.5.2014 12:36:53
jana81
Os srce posakuvam da prodolzi radosta do kraj i da si gi vidite posakuvanite dve crti. A me interesira dali nekoja ima dobieno pozitiven odgovor za vtoro dete?
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 21.5.2014 11:18:00
macika4
Zdravo devojki i jas dobiv pozitiven odgovor i zakazav na 26 maj u remedika kaj dr .Petanovski e sega malku mi e strav od tie hormoni sto gi davaat zasto imam bolna ovulacija da ne trgne nesto kako sto ne treba ama kako i da e kako za site taka i za mene pa ke vidime sto ke kaze u ponedelnik doktorot drzete mi sreka
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 21.5.2014 14:19:46
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: macika4
Zdravo devojki i jas dobiv pozitiven odgovor i zakazav na 26 maj u remedika kaj dr .Petanovski e sega malku mi e strav od tie hormoni sto gi davaat zasto imam bolna ovulacija da ne trgne nesto kako sto ne treba ama kako i da e kako za site taka i za mene pa ke vidime sto ke kaze u ponedelnik doktorot drzete mi sreka
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 9.7.2014 15:11:25
LoveableMe RR
Е па девојчиња, бев до ФЗО, да видам вчера дали решиле по барањето, кога девојчето ми кажа решиле порано, уште на 3 јули (Св. Наум) и си го земав позитивниот одговор, сега останува да договориме термин од септември за втор обид за ИВФ. Среќно на сите кои сте во исчекување!