babyhope -> RE: Трудници во првото тромесечје - до 12 недела (26.11.2012 8:36:32)
|
*SREKNA M па ти мила за кратко ќе преминеш на темата второ тромесечје [sm=bravo.gif]. Без страв и нервози, ајде уште малце па најкритичното ќе помине [sm=pikapoka1.gif] *Теа 5 баш ми е жал што си го имала тоа искуство со крварењето, но штом со плодот е се Ок, не се нервирај мила, слушај ги советите на твојот лекар и се ќе биде во најдобар ред. Се надевам дека некоја РР ќе може да ти даде и свое искуство во врска со прблемот. Јас вќера бев на гинекол. во 5 недела сум и многу се разочарав [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], ми рече дека плодот не расте и дека ќе чекаме уште една недела. Ништо повеќе не ми рече. Цело време кога имам болки примам индометацин вагиналетки, а веќе 2 пати примив ХЦГ хормон, а синоќа и Прегнил(кој исто е ХЦГ) за да го поттикнеме да создава организмот прогестерон. Примам и прогест- депо и Утрогесерон 200. По сите овие вештачки хормони, си мислам дека само привидно ја одржуваме бременоста зошто не знаеме што ќе се случи ако прекинам да ги земам хормоните. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Многу сум тажна, цела вечер немам спиено и само а тоа мислам, којзнае што ќе се случи со моето [sm=duda.gif]?????
|
|
|
|