Fiao -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела (5.7.2011 11:22:59)
|
Ajde i jas da ve pozdravam, odamna ne sum pisala. Nisto od nasite planovi za odmor, ocigledno ke si ostaneme vo skopje, zatoa sto po doma planirame da renovirame na golemo, pred da iskoci bebka [sm=smiley1.gif] Inaku jas bev na pregled vo 16ta nedela i se bese vo najdobar red, ama polot ne go vidovme ubavo, ova bebe ne se dava lesno, bese sednato na gaze [sm=smiley36.gif] Doktorot ni kaza deka spored nego pogolemi se sansite da bide devojce, na nase golemo iznenaduvanje (bidejki site se ubedeni deka ke bide masko, gledajki me mene [sm=jezicek.gif]) Sepak ke ja pocekame taa famozna 20ta nedela za ubavo da vidime na 4D sto ke ni kazat [sm=jezicek.gif] Kako i da e se razbira site si sakame da ni e zivo i zdravo, ama i sme mnogu ljubopitni sto ke bide [sm=jezicek.gif]. P.S. Ne znam dali ste slusnale, ama mene sega mi kazaa demek ako na trudnica ne primetno i isturis malku sol vrz glavata, zavisno dali sledno ke se fati za nos ili za usta, toa go kazuvalo polot [sm=jezicek.gif] Jas se fativ za nos sto znaci navodno deka e masko. Ete vi sega site sto ne znaetwe sto nostie da se zanimavate [sm=jezicek.gif] Pozdrav i imajte prijatni odmori!
|
|
|
|