vesnab -> RE: Трудници во второто тромесечје - од 13 до 26 недела (30.6.2011 8:18:43)
|
devojkiiiiiiiiii VE MOLAM dajte mi vashi iskustva, mozebi procitani tekstovi..... Vcera bev vo eden kozmeticki salon za cupanje na vegi i kao gledam promocija laserko otsranuvanje na vlakna na nadusnici, 6 tretmani 30 eura i vikam, zoshto da ne, ajde da naporavam i se toa bez da razmislam dalki e toa shtetno za moeto bebce ili ne :((((, otposle edna drugarka koga me prasa dali smeam toa da go pravam od pamet se izvadiv...se javiv kaj kozmeticarkata, vika da mozesh nema problem, vo silhouette vikaat ne se preporacuva i vikam najubavo kaj ginekolog, se javiv vo REMEDIKA, dr.Vasovski pocna da se smee i mi vika : devojce shto se sekirash, toa nema vrska so bremenosta, posle vo SISTINA, isto mi kazaa nemalo nikakvo vlijanie, i demek ne se preporacuvalo edinstveno zaradi efektot ( isto kako shto ne se preporascuva blansiran je na kosa vo bremenost ).... malku me utesija ama ushte se plasham....ima nekoj vakvo iskustvo ??? tretmanite gi prekinuvam odma no se plasham za edniot napraven :(
|
|
|
|