|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: ПМС
18.2.2010 13:27:28   
Adrijana
Sega vo momentot sum vo pms, taka da " Be afraid, be very afraid".user posted image

Inaku vo pms me boli totalno SE, i obozavam da se karam, pa da placam itn, itn...

< Поракaта ја уредил Adrijana -- 18.2.2010 13:28:46 >

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 26
18.2.2010 13:30:25   
Еца
На кого кажуваш Адријанче, мислам дека толку сум нервозна што ако каснам некого, ќе го отрујамuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 27
18.2.2010 18:33:23   
Enika
Мене овој месец изглеа ме мавна постменструал синдром..а бап си викам ија неам пмс пред добивање...се напнав сеа за ништо..и се осекам лошо и тажно и нервозно...бре нема раат од оваuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 28
15.4.2010 13:51:46   
Katuska
Сакав да ве прашам дали некој има искуство пред добивање неколку дена ме вртат нозете некогаш од колената па до зглобовите а некогаш ми се случува и од колковите па цели нозе.Ви се случил ли некогаш овој симптом, мене ми се случува секој месец и се поужасно ме вртат нозете..Поздрав

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 29
15.4.2010 14:23:28   
mina_m
Katuska i jas imav vakov simptom za prepoznavanje do pred nekoj mesec,stalno desnata noga srasno me bolese den pred dobivanje,ama sega sum rastrafena celata,sega nemam nikakvi bolni simptomi osven sto mi zaripnuvaat glasnite zici od mnogu dranjeuser posted image ,i sto odma pocnuva ko cesma da mi tece bez nikakvo predupreduvanje ili tegnenje sto mi bese predhodno ,sega i me stava mnogu vo misla da ne nesto mi se ima poremeteno od abortusot.....

(Одговор на членот Katuska)
Непосредна врска до пораките: 30
2.9.2011 18:45:35   
Bibe 14
Jas eve vcera dobiv i kako cel svet da mi zgresil nesto. Cela vecer bev nervozna, mu gi isturiv site piperki na mm ni kriv, ni dolzen samo se raspravav za gluposti. Mislev deka ke pukanam.
Mi vika "Dobro sto ti e na tebe" i duri togas se osvestiv i si vikam ova ne sum jasuser posted image

DEneska stanuvam i ista pesna, neraspolozena uste od rano sabajle, nervozna, site gi gledam popreku i samo tonam.
Edvaj cekam da pominat 2-3 dena da se vratam vo normala, se mrazam sebesi koga dobivam.

THE SKY IS THE LIMIT!

(Одговор на членот mina_m)
Непосредна врска до пораките: 31
4.9.2011 10:22:00   
Snowhite RR
 Никогаш не си ги поврзував симтомите со циклусот, ама овој пат забележав на работа едниот ден се расправав со еден од вработените, толку ме изваде од такт, и ептен му викав, се дерев, наредниот ден истата приказна со друг вработен и се чудев што се случува со мене и третиот ден добив и ми стана јасно зошто бев такваuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Bibe 14)
Непосредна врска до пораките: 32
4.9.2011 22:43:55   
Martins mom
Забележав дека кога сум во ПМС, многу сум ранлива и емотивна, и небитни зборови од небитни луѓе ме допираатuser posted image user posted image У ПМ ПМСuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 33
17.9.2011 11:53:30   
temjana
мојот природен лошотилкук помножен со 100user posted image уффф неподнослива ни за себе ни за околината. Згора на се еве веќе една година како јас цела недела секој месец имам симптоми на трудница. Мириси јаки не поднесувам, мирис на кафе и цигари ме тераат одма на повраќање, утрински мачнини, умор неопислив, болки во кичма, желба за кисело и тоа она најгадното за кое сум голем противник туршии, па сега мора во фрижидер тегла краставици кисели да имаме бидејќи знам во никое време навечер да станам и да јадам, потечени и болни гради, болки како пецкање во долниот дел од стомак...... се што поминува една трудница јас веќе цела година секој месецuser posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 34
30.8.2013 19:11:48   
mommy_angels RR
си прочитав еден постар пост и така слатко си се изнасмеав сама на себе user posted image user posted image user posted image , е тогаш навистина ме мавал ова ПМС-от

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 35
30.8.2013 19:21:41   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

си прочитав еден постар пост и така слатко си се изнасмеав сама на себе user posted image user posted image user posted image , е тогаш навистина ме мавал ова ПМС-от

Тука ли, на темава?

Јас имам приметено дека има месеци кога ПМС-от ми е многу изражен, ме доведува до лудило. Ми се лоши, ми се повраќа, те ми е жешко, те ми е ладно, за нервозата и нетрпеливост да не правам муабет. Посебно после пороѓајот ми се случуваат такви ептен интензивни симптоми.
А па некогаш, некои циклуси, се случуваат да не ги ни осетам.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 36
30.8.2013 20:25:14   
mommy_angels RR
Тука ли, на темава?

не бе Бетани не е тука,ама срам ми е да ти го покажам user posted image user posted image ,ако налеташ на него случајно,ќе го препознаеш сигурно,едноставно тоа НЕ сум јас,100 % сум сигурна дека тоа бил ПМС-от во мене user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 37
30.8.2013 22:48:48   
sandriana RR
Јас сум моментално во оваа фаза и веќе неколку дена сум ужас за сама себе и околина user posted image
Не знам колку пати се скарав со мм во рок од 3-4 дена, катастрофа....
Одсекогаш ми бил изразен овој синдром, уште пред да бидам свесна што значи. Ретки се циклусите кога хормоните неме излудуваат, за жал (моја, ама повеќе на околината и кој ќе ми се најде во близина )user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 38
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2]
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Оди на:

Анкета

Kasicki
Goga 27

Kakvi kasicki mu davate na Vaset_o bebe?

Hipp (81%)

Bebevita (8%)

Frutek (8%)

Alete (4%)

Број на сите гласови: 53

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!