|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Паричен надоместок
26.8.2011 10:28:46   
Tanjicka
edno prasanje, dali dokumentite se nosat sekoj mesec od firma, ili sega mi rece smetkovoditelakata deka se nosele samo prviot pat znaci ednas i veke ne se nosele slednite devet meseci, ali nekako ne mi se veruva, apoznaen li e nekoj so ova?

(Одговор на членот ljubicicaaa)
Непосредна врска до пораките: 951
26.8.2011 12:09:59   
kuklica
samo prviot mesec se nosat a vo narednite nema potreba ali prviot pat gledaj da e vednas po poradjaj inaku mnogu ke ti docnat so isplatata pozz

(Одговор на членот Tanjicka)
Непосредна врска до пораките: 952
26.8.2011 18:19:55   
Nadezna
Pari za juli posle prvi septemvri, se javiv vo fond skopje taka mi kazaa

(Одговор на членот kuklica)
Непосредна врска до пораките: 953
26.8.2011 19:24:17   
bebe82
Фала, лелеее кој ќе чека уште 10 дена user posted image
јас па кога им пишам ми пишаа исплатите се во тек. Изгледа тоа им е напишано да го враќаат како replay user posted image
Ај сега кој ќе добие пари нека пише да си знаеме user posted image

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 954
27.8.2011 9:38:05   
Luci
I jas se javiv vcera, mi rekoa deka uplatite se vo tekuser posted image user posted image user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Nadezna

Pari za juli posle prvi septemvri, se javiv vo fond skopje taka mi kazaa

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 955
27.8.2011 10:03:28   
bebe82
Е па ако се во тек ќе имаше некоја РР да се пофали дека земала пари. Ни јас ни моите пријателки немаме земено пари.
Веќе не знам што да мислам, како им текнува така си кажуваатuser posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 956
29.8.2011 12:02:19   
Nadezna
Tanja, jas potpisuvam dogovor sekoj mesec, i sekoj mesec aneksot go nosat vo fond, ama ako si na neopredeleno samo ednas

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjicka

edno prasanje, dali dokumentite se nosat sekoj mesec od firma, ili sega mi rece smetkovoditelakata deka se nosele samo prviot pat znaci ednas i veke ne se nosele slednite devet meseci, ali nekako ne mi se veruva, apoznaen li e nekoj so ova?

Непосредна врска до пораките: 957
29.8.2011 15:04:20   
Mimushka
Ke ne izraduva li nekoj denes deka pocnale isplatite?

Непосредна врска до пораките: 958
29.8.2011 15:21:16   
Bjanka
Jas bas sega proveruvav, nema nisto za juli!!!

(Одговор на членот Mimushka)
Непосредна врска до пораките: 959
29.8.2011 18:56:30   
Elence11
I jas sega proveruvav nema nisto...

(Одговор на членот Bjanka)
Непосредна врска до пораките: 960
31.8.2011 0:38:19   
Tanjicka
jas vo ponedelnikot na 29.8 zemav za juni

(Одговор на членот Elence11)
Непосредна врска до пораките: 961
31.8.2011 13:42:06   
Mimushka
Ima li nesto novo denes?

Непосредна врска до пораките: 962
31.8.2011 15:37:13   
Natuska85
Јас сабајлево проверив,кај нема,евентуално после 3 ако легнат

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 963
31.8.2011 16:40:47   
Mimushka
ima za juliuser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 964
31.8.2011 17:12:48   
bebe82
ima za juli

user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 965
1.9.2011 0:01:12   
mmilena2
Jas do pocetokot na mesec Juli bev na porodilno boleduvanje,i mi istece...po preporaka od pediatar prodolzeno e za 2 nedeli plus...dali za tie 2 nedeli kje me isplati FZO isto kako i do togas...ili firmata? 
ZMAE LI NEKOJ? BLAGODARAM :)

(Одговор на членот bebe82)
Непосредна врска до пораките: 966
1.9.2011 9:07:00   
Tanjicka
i kaj mene ima za juli, jupiiiiiii

(Одговор на членот mmilena2)
Непосредна врска до пораките: 967
1.9.2011 9:47:14   
MERUSHKA
Ke ti stasaat pari od Fondot,isto kako do sega!

B.B.B.

(Одговор на членот mmilena2)
Непосредна врска до пораките: 968
1.9.2011 9:58:38   
kuklica
Edno prasanje ako nekoj e zapoznat so mojava situacija.Znaci vaka:sega sum osigurana na pola rab. vreme znaci na s-ka mi idat 5250 den i sum 13 nedeli bremena, ako sega se prefrlam na celo rab.vreme dali ima sansi da zemam bolovanje za celiot iznos ili e docna veke poshto presmetka se pravelo za poslednite 6 meseci pred porodilno a jas neli ke izlezam na porodilno koga ke vlezam vo 9 mesec a do togas ke sum 5 meseci na celo rabotno vreme ili pak se presmetuva odkako ke se porodam user posted image neznam sto da pravam dali imam sansi za celo porodilno ili ne da mu kazuvam na gazdive da me prefrlat na celo ili ne user posted image ??????

(Одговор на членот MERUSHKA)
Непосредна врска до пораките: 969
1.9.2011 10:08:54   
Luci
Од искуство ти кажувам дека пресметка се прави за последните 12 плати, не за последните 6. Јас бев пријавена на помала сума па откако дознав дека сум бремена на поголема, сега ми се исплаќа породилно со просек од последните 12 месечни плати. Нека те пријават на цело работно време, колку толку ќе земеш повеќе
ИЗВОРНА ПОРАКА: kuklica

Edno prasanje ako nekoj e zapoznat so mojava situacija.Znaci vaka:sega sum osigurana na pola rab. vreme znaci na s-ka mi idat 5250 den i sum 13 nedeli bremena, ako sega se prefrlam na celo rab.vreme dali ima sansi da zemam bolovanje za celiot iznos ili e docna veke poshto presmetka se pravelo za poslednite 6 meseci pred porodilno a jas neli ke izlezam na porodilno koga ke vlezam vo 9 mesec a do togas ke sum 5 meseci na celo rabotno vreme ili pak se presmetuva odkako ke se porodam user posted image neznam sto da pravam dali imam sansi za celo porodilno ili ne da mu kazuvam na gazdive da me prefrlat na celo ili ne user posted image ??????

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 970
1.9.2011 10:28:22   
kuklica
Fala ti luci premnogu uste denes ke im kazam da me prijavat samo da soberam hrabrost mnogu mi e sram user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 971
1.9.2011 15:34:59   
Bjanka
da da ima za juli!!!!!!

Непосредна врска до пораките: 972
10.9.2011 8:38:13   
majmunce
jas nemam za juli uste lelel dali spijat moite knigovoditelkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .na porodilno sum od mart ama vo avgus mi pustija naednas za april maj i juni, do 10 avgust za april i maj i kaj 25 mi pustija za juni, i sega cekam za juli nemase nisto vcera,
kuklicka da ti kazam se zema prosek vo poslednite meseci kolku sto znam jas sum osigurana na pola rabotno vreme od koga sum vrabotena i na smetka sekogas mi pustaja 5000 a drugite pari na raka i sea porodilno zemam 5250den e sea koj prosek e toa neznam podolema suma mi nemaat pusteno dosea kako plata ova izleguva moeto 100%plata.............

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

(Одговор на членот Bjanka)
Непосредна врска до пораките: 973
10.9.2011 8:43:06   
majmunce
kuklicke na kolku rab vreme si osigurana nema vrska tuku kolku iznos ti plaka gazdata, nie so gazdata praevme muabet i odkako ja uvidovme situacijata toj rece da znaevme deka vaka odat rabotite ke ti pustav najgolem iznos sto moze i ke zemas sigurno 100% plata.
Znaci ako mozat neka ti pustat poveke pari ako treba posle varti mu gi vazno iskorieti go pravoto na porodilno i iskoristi ja drzavata maksimalno gazdata nisto nema da gubi

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

(Одговор на членот majmunce)
Непосредна врска до пораките: 974
10.9.2011 8:45:01   
blond

ИЗВОРНА ПОРАКА: majmunce

jas nemam za juli uste lelel dali spijat moite knigovoditelkiuser posted image

Ооооо, ти за Јули немаш земено, јас за Мај, Јуни, Јули user posted image
Сите документи се уредно во социјалното доставени, ама пари нема user posted image

(Одговор на членот majmunce)
Непосредна врска до пораките: 975
Страница:   <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?