|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Паричен надоместок
30.1.2012 12:56:04   
majmunce
se javiv sega vo fondo prasav mi velat nema pari stasano i me isklucija leleeeeeeeee so mu e ko za vrat dAgi fativ
kolku se nerviram kako moze taka ce pisam vo fondo vo skopje vie na kontakt formata li pisuvate poraka na fzo, ke probam taka

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

(Одговор на членот bari2)
Непосредна врска до пораките: 1426
30.1.2012 12:57:06   
Sneska25
Do sega koga i da sum prakam e-mail sekogas tocno mi odgovorile ili taka se poklopuva ke cekame ke vidime user posted image

Непосредна врска до пораките: 1427
30.1.2012 13:48:15   
bari2
Na kontakt formata pisi.Moraat da ti odgovorat.Mene mi vratija za 5 min.

(Одговор на членот majmunce)
Непосредна врска до пораките: 1428
30.1.2012 14:26:11   
mamatea
majmunce sto napravi dali pisa

Непосредна врска до пораките: 1429
30.1.2012 14:44:30   
majmunce
pisav dav pati od sabajle na kontakt formata na fzo i nema odgovor uste

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

(Одговор на членот mamatea)
Непосредна врска до пораките: 1430
30.1.2012 15:08:09   
bari2
Majmunce utre pisi im pak,no rano nautro.Sekogas koga im prakam meil nasabajle vednas mi odgovaraat,a neznam zosto popladne kontakt formata ne funkcionira.ke cekame utre.Pozdrav.

Непосредна врска до пораките: 1431
30.1.2012 15:32:00   
majmunce
EVE sea mi odgovorija deka treba da si prasam vo pordacnata edinica kade ziveam jas sabajle se javiv vo fzo prilep mi rekoja nema pari i me isklucija i veke neznam so da pravam pari trebaat do nemaj kade tie nemaaat pojma so pravat, Da pocekame strelec 8 da pisi nesto da kaze so ima deneska novo za drugive gradovi pari i na smetka nema stvarno se neodgovorni cel mesec bez pari i toa mi docnat 3 isplati sram da mu e ko najdoa nas da ni gi docnatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1432
30.1.2012 15:44:36   
bari2
Eve go i odgovorot na mojot vtor meil:
Pocituvani, porodilnite se servisiraat vo podracnite edinici na Fondot kade imaat informacii okolu nadomestocite za porodilno. Brojot na Skopskata podracna e 3 164 848.

Непосредна врска до пораките: 1433
30.1.2012 16:02:15   
strelec 8
za denes nemase pari.za utre ke vi kazam

Непосредна врска до пораките: 1434
30.1.2012 16:18:55   
bari2
Se javiv na brojot (Skopje),ljubezno mi odgovorija deka spremni bile uste denes,no imale tehnicki problemi pa utre ke gi pustat sigurno.Ajde da vidime.Ako nekoj saka slobodno utre neka se javi na brojot postiran na istava strana.

(Одговор на членот strelec 8)
Непосредна врска до пораките: 1435
30.1.2012 16:55:55   
majmunce
daj boze utre pak pisete so ima

Непосредна врска до пораките: 1436
30.1.2012 17:46:45   
mamatea
strelec 8 ti blagodarime za informaciite od prva raka

Непосредна врска до пораките: 1437
31.1.2012 11:57:26   
mamatea
so ima novo denes?

Непосредна врска до пораките: 1438
31.1.2012 11:59:17   
bari2
:)))))))Site cekame nekoj da kaze nesto novo.Od kade si Mamatea?

Непосредна врска до пораките: 1439
31.1.2012 12:11:54   
mamatea
od Bitola

Непосредна врска до пораките: 1440
31.1.2012 12:31:20   
majmunce
јас сега бев во фондот лично ми рекоја нема пари, да не идам секој ден да прашувам ми рекоја чекај до сабота одручек може ке пуштат и толку нема пари ми вика и ние чекаме а бе нервите ми се креват чекај до сабота како јас до сабота да имам од што да живеам бог да чува којзнае која сабота кој вторник само не врткаат
тоа е новото денеска!!!
кој знае и дали воопшто ке има?????????

Непосредна врска до пораките: 1441
31.1.2012 12:31:31   
Mimushka
i ima li nekoj da kaze nesto novo?user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1442
31.1.2012 12:38:19   
Ljubovce
Cel den odsabajle se trudam da gi dobijam ama zaludno samo tuku me setaat na ovoj lokal pa ne toj aj na ovoj i posle 2 saati se otkazav,samo sto im prativ eden rafaelen mail na kontakt,taa nekoja elena mi vrati deka mailot ke go prepratele do nekoja druga sluzba pa od tamu ke mi vratele...
inaku kaj mene situacijata e malku polosa zasto od septemvri mesec denar ne mi pustile,znaci za vkupno 5 meseci nisto ne pustile...
bas da vidam sto ke vratat,ako ne utre ke odam licno da vidam,maz mi tuku go setkaat samo i nisto od toa sto ke kazat.

(Одговор на членот Mimushka)
Непосредна врска до пораките: 1443
31.1.2012 12:54:21   
Anonimen
Ako nekoj od Skopje zeme pari,neka napise.

(Одговор на членот Ljubovce)
  Непосредна врска до пораките: 1444
31.1.2012 14:01:44   
kopriva
Леле луѓе ке полудам ...од 7ми месец сум на комисиско и само за 15 дена имаат пуштено пари, пресметки има а јас уште си чекам еве и породилното ми е отворено , а кај и да е и ке се порадам а пари ни за лек...само ме шеткаат денес утре ...

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1445
31.1.2012 14:21:37   
Ljubovce
Of kopriva da ne te razocaruvam od mart bev na patoloska vo oktovri porodilno sin mi veke ima 3 meseci a jas do sega imam dobieno samo za 3 meseci.eve do sega se raspravav so tie od fondot preku kontakt pisav mail,posle dolgo objasnuvanje i neodstapuvanje od moja strana mi rekoa utre da pratam nekoj da videle sto e rabotava.
Taka da, do utre ako nema pusteno nisto za sk ke imam jas info koga planiraat da pustat,pa ke vi pisam.

(Одговор на членот kopriva)
Непосредна врска до пораките: 1446
31.1.2012 15:27:53   
Anonimen
Strelec 8 sto ima novo denes?

Непосредна врска до пораките: 1447
31.1.2012 15:59:34   
strelec 8
i denes nemase

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1448
31.1.2012 16:12:21   
bari2
Strelec 8 fala na informacii,site cekame od tebe da ne informiras:).Informacijata ti e za site gradovi ili znaes samo za tvojot grad?

Непосредна врска до пораките: 1449
31.1.2012 16:13:43   
Anicka82
Kaj mene ima konecno za Septemvri user posted image user posted image user posted image , yeeeees user posted image user posted image user posted image . Se nadevam i kaj drugite pustile. Inace sum od Skopje.

Непосредна врска до пораките: 1450
Страница:   <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?