|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Паричен надоместок
23.1.2012 20:22:47   
libra.n
Sega se cekaat pari za drugite gradovi ili za sk? jas uste si cekam za pp ama trebase okolu 20 ti da pustat, pa potoa da cekaat sk. ? ja proturiv smetkata od otvaranjeuser posted image

(Одговор на членот Sneska25)
Непосредна врска до пораките: 1376
23.1.2012 20:54:37   
bari2
Za Skopje pustaat pred kraj na mesecot,a okolu ovoj datum drugite gradovi zemaat pari.

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1377
24.1.2012 14:35:22   
Anonimen
Nekoja ubava vest denes?user posted image

(Одговор на членот bari2)
  Непосредна врска до пораките: 1378
24.1.2012 17:27:39   
majmunce
nema paari i denes vo pp se javiv vo fondot mi rekoja nemalo doznaceno pari ce cekame rece do krajot na nedelava, pisete prilepcanki dali imate pari jas ja skapav smetkava od proveruvanje

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

(Одговор на членот Sneska25)
Непосредна врска до пораките: 1379
25.1.2012 14:02:10   
majmunce
LUGE KAJ SE PARIVE IMA LI KAJ NEKOGO NESTO PUSTENO ?
EPETEN SE ZABORAVIJA.......

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

(Одговор на членот majmunce)
Непосредна врска до пораките: 1380
25.1.2012 14:19:15   
i tato saka pari
e taka e pred nova godina ni zbutaa po dve plati i so toa iscistija zaostanati plati i sega ke mozat da ne ripnat eden mesec taka napravija vo septemvri ni dadoa dve edna redovna edna zaostanata i potoa oktomvri nemavme ,pa dobro ne bea zeznale na toj nacin ,sega mozno e pak taka da bide.Dokolku nekoj dobie obavezno da napise od koj grad e ,a ne zenski jas si zemav ,e toa nisto ne ni znaci dokolku ne kaze od koj grad e .pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1381
25.1.2012 14:35:12   
libra.n
I jas taka mislam deka ke ne preskoknat ovoj mesecuser posted image mene cetiri meseci mi isplatija pred nova god, i gi snema za edna nedelauser posted image a sega ke si odmarame ovoj mesec od setanje .... katastrofa!

(Одговор на членот i tato saka pari)
Непосредна врска до пораките: 1382
25.1.2012 14:36:12   
majmunce
mene mi zavrsi porodilnoto vo noemvri a mi isplatija pred nova godina samo za avgust, imam uste 3 meseci i nisto od pari od prilep sum, nemalo doznaceno pari ?????????????? so mu e bre deca gledame ili jarinja kolime bozee stvarno se revoltiram so vakva zima i pak docnat ami samo od toa cekam pfffffffffff ce puknam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот i tato saka pari)
Непосредна врска до пораките: 1383
25.1.2012 14:49:07   
Anonimen
Majmunce jas sum na porodilno od avgust i dosega mi isplatija samo za avgust. Mi dolzat za 4 meseci i vcera pak se javuvav mi vikaat firmata nemala plateno dosega pridonesi. Ne mi se veruva kako moze da lazat koga site drugi koleski navreme si zemaat pari, a i rabotam vo renomirana firma kade plata se zema sekoj prvi. Sega za sega ziveeme so platata od mm ama negovata e pomala od mojata i navistina mi se potrebni sredstvata. Ne znam veke sto da pravam puknav od cekanjeuser posted image . Aaa da, mi rekoa navodno denes ke pustale do UJP spisoci pa mozno e sepak da ima pari ovaa nedela. Zivi bili pa videli 

Непосредна врска до пораките: 1384
25.1.2012 14:57:07   
majmunce
PRED MALKU PUSTIV E MAJL VO UJP AKO ODGOVORAT KE PISAM, PARI USTE NEMA NA SMETKA I MENE MI VELEA DEKA FIRMATA NEMALA PLATENO AMA NEKOGAS LAZAT SAMO DA IM SE MAVNES OD GLAVA REDHODIOT PAT PARITE NA SMETA MI STIGNAA DURI VECERTA VO 17.20 HHAA CE PISAM PAK

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1385
25.1.2012 15:12:43   
bari2
Majmunce pisi obavezno ako ti odgovorat.Site cekame,a mislam i deka ovoj mesec kasnat bidejki za drugite gradovi obicno na 22 pustaat.

Непосредна врска до пораките: 1386
25.1.2012 18:38:03   
Natuska85
Мене ме чеша лева рака нешто денесuser posted image . Ајде кажувајте ако има нешто,јас немам електронска  сметка.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот bari2)
Непосредна врска до пораките: 1387
25.1.2012 21:01:06   
libra.n
Ej, i jas se izraduvav rakata leva nekolku dena me cesa, mm mi veli odi izmij se raceuser posted image user posted image user posted image Ama ako, si se nadevam jas pak user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1388
26.1.2012 11:19:23   
Anonimen
Devojki pishete ako nekoja ima nekoja informacija.Ajde neka pushtat denes pari za siteuser posted image .

Непосредна врска до пораките: 1389
26.1.2012 12:00:08   
blond
Нема ништо ни за Струмица user posted image Ако има одма ќе известам.

Непосредна врска до пораките: 1390
26.1.2012 12:26:36   
AneLav RR
Здраво дечки!! Дали знае некој кава е процедурата за паричен надоместок за близначиња? Дали се дава само за едното или и за двете бидејќи и двете ќе бидат првородени?

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1391
26.1.2012 19:34:30   
Anonimen
Strelec 8 imas nekoja informacija?

(Одговор на членот AneLav RR)
  Непосредна врска до пораките: 1392
26.1.2012 20:23:25   
strelec 8
denes nemase isplata.koga ke ima ke kazam

Непосредна врска до пораките: 1393
26.1.2012 21:45:47   
Andriance
Lelelele mislam deka ovoj mesec kje kasnat...obicno sum optimista ama cim do sega nema za drugite gradovi..Skopje posekako e na kraj....uf...kako li mislat da ziveeme mesecov so eden kup praznici

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот strelec 8)
Непосредна врска до пораките: 1394
26.1.2012 22:21:28   
Ljubovce
Jas go prativ maz mi da prasa sto se slucuva so moite pari,nemam nisto primeno od septemvri,mu kazale deka na pocetok na fevruari ke ima isplata za sk i togas do noemvri se ke mi podmirat...
pa da vidimeeee.......

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1395
27.1.2012 8:56:08   
Anicka82
I jas sum na porodilno od Septemvri no seuste nemam zemeno ni denarce. Sega se javiv kaj zenata sto mi e vrska i mi kaza deka se bilo proknizeno no pari nema da ima ovaa nedela tuku do krajot na narednata. Taka da pretpostavuvam i za ostanatite vazi ova user posted image

(Одговор на членот Ljubovce)
Непосредна врска до пораките: 1396
27.1.2012 10:19:01   
Anonimen
Anicka82 od kade si?

(Одговор на членот Anicka82)
  Непосредна врска до пораките: 1397
27.1.2012 12:53:14   
Anicka82
Od Skopje

Непосредна врска до пораките: 1398
27.1.2012 12:57:20   
libra.n
Значи другите градови и порано ќе земат (Дај Боже)

(Одговор на членот Anicka82)
Непосредна врска до пораките: 1399
27.1.2012 14:43:17   
stela
Lugje pa neli e sramota kaj nasss sto za prvo dete davaat, kolku bea okolu 5.000 denari?!user posted image ; pa vaka li ke se pottiknuva natalitetot? Znaete li deka vo Srbija im sleduvaat okolu 1000 evra za prvo dete?! Se e samo reklama, pa kolku kaj nas ima sto se odlucuvaat za treto a da ne zboruvam za cetvrto dete??? pa ke vidite kolku vladata "go stimulira natalitetot" - sramota, a kako i se kaj nas taka glatko pominuva. Pa kaj nas mladite ne sakaat da se se zemaat radi finansiski problemi, a pak koga ke vlezat i ke resat da imaat dete toa ne e od sto mnogu imaat...i na tie lugje ima treba pomos i na toaa dete mu treba zdrav i sreken pocetok SRAMOTA, vreme e nesto da se napravi okolku toa, da ne ne zalazuvaa so nekakva si "pomos" !!!

Непосредна врска до пораките: 1400
Страница:   <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?