RE: Паричен надоместок (Целосна верзија)

Форум >> [Партнерство] >> Финансиски дилеми околу родителство

Порака

livi -> RE: Паричен надоместок (7.6.2012 11:27:48)

I JAS CEKAM ZA JANUAR SE UTEPAV CEKAjci veke

Леон -> RE: Паричен надоместок (7.6.2012 19:55:47)

И јас сеуште чекам прва исплата за Јануар, па ова ги поминува сите граници на толеранција, стварно не знам што се замислуваат, најранлива категорија сме, а си играат со нас како сакаат!
Ке ми престани и млеко од нервирање, а да не зборувам за кириите и за каматите кои течат во банките, секој со своја приказна си знаеме ние како ни е.
Него треба една петиција да се собереме и како во Америка да се отвори и приватен здравствен фонд, па да видиме дали сеуште така ке реагираат, сега се монопол и си играат со народот!А кога би имало прватен фонд кога ке им избегаат сите да видиме дали вака ке реагираат и ке доцнат со месеци!
Им вртам на броевите никој не крава!
На кој маил пишувате?

mama_sk -> RE: Паричен надоместок (7.6.2012 23:14:49)

Прашај се што те мачи и интересира на следната страна
http://www.fzo.org.mk/default.asp?section=contact
Јас се изненадив колку брзо одговараат на пораките, за неполни 2 часа [sm=bravo.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: Леон

И јас сеуште чекам прва исплата за Јануар, па ова ги поминува сите граници на толеранција, стварно не знам што се замислуваат, најранлива категорија сме, а си играат со нас како сакаат!
Ке ми престани и млеко од нервирање, а да не зборувам за кириите и за каматите кои течат во банките, секој со своја приказна си знаеме ние како ни е.
Него треба една петиција да се собереме и како во Америка да се отвори и приватен здравствен фонд, па да видиме дали сеуште така ке реагираат, сега се монопол и си играат со народот!А кога би имало прватен фонд кога ке им избегаат сите да видиме дали вака ке реагираат и ке доцнат со месеци!
Им вртам на броевите никој не крава!
На кој маил пишувате?

libra.n -> RE: Паричен надоместок (8.6.2012 11:05:02)

E bas pred eden cas prativ mail na ovoj kontakt, i dobiv mnooogu iscrpen odgovor:"isplatite se zapocnati"[sm=smiley36.gif] Da ne znaes dali da se smees ili da places

mama_sk -> RE: Паричен надоместок (8.6.2012 12:39:35)

Тоа значи дека денес ќе има парички!?!! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

libra.n -> RE: Паричен надоместок (8.6.2012 12:55:14)

jas ne go svativ taka[sm=smiley13.gif] Mene poveke mi lici kako demek pocnaa neli posle 20.05 pa sega cekajte ke ima[sm=smiley36.gif] Po ova mislam deka strelec8 e vo pravo i ke ima posle 20-ti juni....zalosno[sm=smiley6.gif]

mama_sk -> RE: Паричен надоместок (8.6.2012 14:18:21)

Мене ми рекоа за 2-3 дена па ќе чекам до понеделник... Слободно пиши им што мислеле со тоа дека исплатите се во тек?! Обавезно пиши им го твојот број на предмет за да ти дадат конкретна иннформација.

livi -> RE: Паричен надоместок (8.6.2012 14:58:44)

i mene eve sega mi vratija deka isplatatae vo tek[sm=smiley1.gif]

Леон -> RE: Паричен надоместок (10.6.2012 21:14:34)

Мене конечно вчера ме исплатија за половина Јануар и Февруар.
ДАли некој знае кога ке бидат исплатени Март и Април?
Ако има некој со слично искуство го молам да пише [sm=smiley1.gif]
Никогаш пари не се доволно.... [sm=smiley36.gif]

anaana -> RE: Паричен надоместок (10.6.2012 22:40:38)

mene mi isplatija za mart - prva isplata. i toa e se sto imam.
a kako da si go doznam brojot na predmet? od rabota da si prasam ili vo fondot?
jas planiram pak ponedelnik da im pisam da vidam sto mislat so ova isplative

elenak -> RE: Паричен надоместок (10.6.2012 22:47:12)

Јас им пишав на тој мејлот и ми вратија дека за исплатите од другите градови не се надлежни и да си прашам во фондот овде. А кога прашувам овде ми викаат парите ги праќаат од Скопје ние не знаеме. Значи си играат пинг понг и веќе не прашувам кога ќе им биде кејф нека повелат.

anaana -> RE: Паричен надоместок (10.6.2012 23:04:18)

a be ova e mizerija da molis za svoj pari... tuku ajde... samo pisuvame nekoi mailovi samo vrtam na telefon i pak nisto :((

livi -> RE: Паричен надоместок (11.6.2012 13:34:58)

lele i deneska nema isplata e preteraa!

Lara2224 -> RE: Паричен надоместок (12.6.2012 8:46:49)

Ne se normalni....

mama m -> RE: Паричен надоместок (12.6.2012 23:55:24)

utreke ima pariiii[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ring -> RE: Паричен надоместок (13.6.2012 0:02:14)

mama m sigurna ti e informacijata ???
veke ne mozam da izdrzam bez pari , nemam ni edna isplata do sega ....da ne se raduvam na prazno[sm=smiley22.gif][sm=smiley22.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama m

utreke ima pariiii[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ring -> RE: Паричен надоместок (13.6.2012 0:05:10)

Bogami ne se , ama ic !!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Lara2224

Ne se normalni....

livi -> RE: Паричен надоместок (13.6.2012 10:44:19)

ajde da vidime i denes dali ke ima pari lele za januar nemozam da zemam ami kade se drugite mseci sramota!

mama m -> RE: Паричен надоместок (13.6.2012 15:47:13)

imaaaa pari  samo za eden mesec ama podobro nesto nego nisto

Ring -> RE: Паричен надоместок (13.6.2012 16:48:15)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama m

imaaaa pari  samo za eden mesec ama podobro nesto nego nisto

kaj mene nema , sega proveriv na smetka .....mislam deka gi pominaa site granici [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

livi -> RE: Паричен надоместок (15.6.2012 10:36:20)

mamicki nema li nekoj nekoja najava deka ke ima pari lelel!

mama_sk -> RE: Паричен надоместок (15.6.2012 11:59:17)

И кај мене има [sm=smiley1.gif]

livi -> RE: Паричен надоместок (15.6.2012 13:08:07)

MAMA_SK DENESKA TI PUSTIJA PREKU KOJA BANKA SI KAJ MENE USTE NEMA VEKE NEMA SMISLA ZA JANUAR CEKAM!

mama_sk -> RE: Паричен надоместок (15.6.2012 13:15:38)

Мене ми пуштија во понеделникот или вторникот за Февруари и Март ама боледување а не породилно [sm=smiley1.gif]

livi -> RE: Паричен надоместок (15.6.2012 13:17:14)

lele jas sum od januar na porodilno i nemam ni edna isplata i veke nervata me fati segba pak pisev vo fondot

Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>