Andriance -> RE: Паричен надоместок (25.6.2012 14:36:54)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: cleo Devojki, neznaev dali ovde da go postavam prasanjevo, ve molam dokolku nekoj znae da mi odgovori, bidejki ovie od kaj mene od fitma nikakov odgovor ne mi davaat i samo se nerviram [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]. Bozeeee, kako da im baras od nivni dzeb pari Znaci potrebna mi e slednava informacija: Jas imam komisisko boleduvanje (patoloska bremenost) od 17/05 do 17/06. Moeto prasanje e dali mojata firma treba da podnese dokumenti vo Fondot dva pati - ednas za periodot za Maj i ednas za periodot za Juni, ili samo ednas posle isplatata na Junskata plata?? Ve molam za odgovor ako nekoj ima informacija ili bil vo ista situacija! Jas vekje sitno brojam pred poragjaj i znaete kolku mnogu mi se potrebni pari, pa da znam koga da si gi ocekuvam. Ama za zal onie moine me matkaat samo, nikoj nejke da mi odgovori na prasanjevo [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]. Blagodaram mnogu! еве јас да ти помогнам...ако е тоа единственото боледување кое го имаш ( си била ли претходно 30 дена на товар на фирма?? ) тогаш воопшто и не треба фонд да ти префрла пари...првите 30 дена секако форма ти ги плаќа....ако веќе поминале 30 дена на товар на фирма, па ова се наредни, тогаш фирмата во фонд треба да достави документи за плата и за мај и за јуни ( штом земе палта нели?) ако имаш нешто нејасно слободни пиши
|
|
|
|