Felly RR -> RE: Сипаници (3.5.2012 18:31:43)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Zenski dali nekoj znae kakvi sipanici se pojavile vo skopskive gradinki? I kako izgledaat? Golemava kerka prvo bese mlakicka zavcera, za vcera da krene temperatura, ama ne mnogu, 38,2 najmnogu imase (znam deka sipanicite se vadat so visoka temperatura), i deneska ja primetuvam i iskacaat mnogu sitni bruncinja, kako plikcinja so voda polni, ama mnogu se sitni (golemina kako na bemka). Edno takvo imase pred den-dva, sabajle vidov dve novi, sega pak edno novo zdogledav... Mozno li e da se sipanici ova?!?! ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР Јас не сум искусна со сипаници, ама на твое место да сум, одма би отишла на лекар, нека ја види сепак стручно лице, друго е... ние лани што згазна на оса па на дежурен отидов, што е сигурно, сигурно е... да се само црвени точки ај некако посекојдневно е, ама пликчиња како меурчиња.... не знам... ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana Јами Мами незнам, ама гледам сите викаат дека има некои спианици беснеат по градинкиве,,,има и тема за сипаници, можеш и таму да видиш што пишувале...Ајде да и биде подобро на малата што побрзо, и викаат што порано ги фати тоа подобро....[sm=smiley13.gif] КЛИК ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Zenski dali nekoj znae kakvi sipanici se pojavile vo skopskive gradinki? I kako izgledaat? Golemava kerka prvo bese mlakicka zavcera, za vcera da krene temperatura, ama ne mnogu, 38,2 najmnogu imase (znam deka sipanicite se vadat so visoka temperatura), i deneska ja primetuvam i iskacaat mnogu sitni bruncinja, kako plikcinja so voda polni, ama mnogu se sitni (golemina kako na bemka). Edno takvo imase pred den-dva, sabajle vidov dve novi, sega pak edno novo zdogledav... Mozno li e da se sipanici ova?!?! Ајде честито сипаници, другарка ми баш пред некој ден ми се пожали и нејзиното мало фатило сипаници во градинка па со температури и триста чуда биле. Ама поарно сега да ги поминат кога се помали, лошо е што е жешко времето па може потешко да ги вадат ама ајде ќе им мине [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|