Marko Ivanovic -> RE: ПОТРАГА - биолошки родители (21.2.2017 3:48:58)
|
Pocituvana braco,sestre,prijateli (haha sega ovo ispadna kako politicar).Site sme na ovoj forum pod ovo ime zbog jedne stvari a toa e sakam da doznam koj su mi bioloski roditeli.jas sum inace Marko,ziveam vo Sabac vo R.Srbija kako ne znam.Znam deka sum posvojen uste od malih nogu ali nikada me to nije zanimalo,sega kako roditel na dvoje deca mi se vraka varnica da saznam u stvari ko sum jas.Jas inace sum roden vo Skopje na 30.08.1990 nadam se deka e ta godina.Slusnav mnogu prici deka me rodila edna zena,pa me dala na mojot dedo posto mnogo joj pomogao a ona nije imala mogucnosti da me odhrani,deda mi je dao ime Marko,i dao na svojata cerka koja zivi vo Sabac to su moji roditelji,mnogo sam napisao ali nista znacajno.Ne znam od kade da pocnam,nikogas ne sum prasal moi roditeli za toa ne sakam da gi zamaram ali dok sum ziv oni su za mene tato i mama.No,me zanima kako da se rasprasam,kako da proverim te informacije,kade da odam.Inace imam dvojno drzavjanstvo MK-SRB.Ve molam ako sakate i mozete dajte mi nekoj sovet.Inace idam vo MK sopruga mi e od tamu,imam takoreci familija,ujak,ujna....no sakam da doznaam dal imam brata ili sestra.Ve molam pisete ili na email marko.ivanovic1990@gmail.com Sekoe dobro i Vi blagodaram odnapred :D :D
|
|
|
|