Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Alo,radio Bravo,izvolite u programa ste. Slushav li me svig? Da,da. I u prodavnice li me slushav? Da,kazite........ Pero,sine,ne kupuj mleko i sirenje,baba ti vek kupila!
Шетаат магарето и зајакот низ шумата и шетаат така едно 10 минути, 20 минути и ништо не се случува. Магарето му вика на зајакот: -Абе зајко, у многу глуп виц сме се заглавиле ние двајца.
ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19
se zeni srbinka so crnogorec i prvoto utro se budat i toj i vika :
crnogorecot: zeno slusaj ovakoj u ovoj kuci ima red i tri pravila, ujutro ustanes skuvas kafu, dorucek postais toj na masu i cekas ja doso ne dosol, za rucak isto postavis sve na masu i cekas ja doso ne doso, za veceru spremis nesto polaku rakju postavis na masa i cekas ja doso ne doso.
srbinkata: mazu ja imam samo jedno pravilo ja se ј tri put na dan ti doso ne doso
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06
Шетале баба и дедо во парк. Дедото вика: -Ај да си седниме, да починиме ...Седнале и починале
ИЗВОРНА ПОРАКА: maja_s
Хахаха
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06
Шетале баба и дедо во парк. Дедото вика: -Ај да си седниме, да починиме ...Седнале и починале
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 12.6.2013 12:47:51 >
Чуварот на гробишта бил напушен трева, дошла некоја баба, целата се стресе од Паркинсонова болест и му вика: - Синко, кај е трета парцела, втори ред? овој и одговара - Бабо, ај легни кај сакаш и не ме замарај.
Треварче фатило златна рипка и таа му вика пушти ме и ќе ти исполнам три желби. Ок вика овој. Прва желба: Однеси ги сите кинези во Русија. Исполнето Втора желба: Однеси ги сите руси во Кина. Ок, и тоа исполнето Трета желба: Ај врати ги сите на свое место. Исполнето Добро, му вика рипкава, шо вака безвезе ги сплеска желбиве? Овој влече дим од џоинтот и вика: -То не е битно, битно е нешто да се дешава.....(пуффффф)
Американски форум. Поставуваш прашање, потоа ти одговараат, Израелски форум. Поставуваш прашање, потоа тебе ти поставуваат прашање. Македонски форум. Поставуваш прашање, потоа долго се дискутира за тоа колку си глуп.
Учителка по психологија го започнува првиот час.Ајде сите нека станат што мислат дека се глупи!И никој не станува сите седат .По некое време Цветко станува.-ааа значи ти Цветко мислиш дека си глуп!-Не наставничке ми падна жал што сама стоите!
Кај син ми на училиште дечињата многу го сака вицов од погоре, ептен им беше финта на таа возраст
Разговараат двајца психолози. Едниот вели „Електронските цигари одамна добро се продавааат. Веројатно сега ќе измислат и електронска дрога“ „Ох, тие одамна се измислени. Ги нарекуваат социјални мрежи“-одговара другиот.
Еве неколку со Чак Норис Што врти Чак Норис на свадба? -Мокра јамболија А зошто Чак Норис го родила тетка му? -Зошто никој не смеел да му ја е.е мајка му.
Оди човек на забар и му вика ме боли забот! Забаров го прегледува вика а ова мора да се вади, сте јаделе многу благо! Човеков му вика добро ајде вади го ама после да ми го дадеш забот! Е како да ти го дадам забот што ќе ти е? Да го фрлам во шолја! Е зошто да го фрлиш во шолја? ПА КОГА НЕЈЌЕ ДА ЈАДЕ БЛАГО НЕКА ЈАДЕ Г***А МАЈКУ МУ Ј**ЕМ
Отишла циганка на гинеколог неможела да забремени По едно време го викаат и Циго внатре и докторот стручно му објаснува што е проблемот. Циго слуша, ама ништо не разбира и му вика - Докторе ти мене кажи ми што треба за да забремени - Па вика докторот треба само едни Хофманови капки да се вбризгаат вагинално и ќе забремени
Се согласиле и дошла др. ден Циганкава на терапија. Траело што траело час, два и излегува целата радосна, демек трудна ќе биде, а Циго чека во чекална.
Докторов вика ете, заврши терапијата се надевам на позитивен исход, а Циго му вели
- Докторе, прибери си го Хофман ти ѕирка.
Отишла циганка на гинеколог неможела да забремени По едно време го викаат и Циго внатре и докторот стручно му објаснува што е проблемот. Циго слуша, ама ништо не разбира и му вика - Докторе ти мене кажи ми што треба за да забремени - Па вика докторот треба само едни Хофманови капки да се вбризгаат вагинално и ќе забремени
Се согласиле и дошла др. ден Циганкава на терапија. Траело што траело час, два и излегува целата радосна, демек трудна ќе биде, а Циго чека во чекална.
Докторов вика ете, заврши терапијата се надевам на позитивен исход, а Циго му вели