Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Јас сеуште не се пријавувам, во вторник ќе одиме да ни каже докторката дали сме добри и опоравени за дружење... ако сме, обавезно ќе дојдеме, не пропуштаме
RE: Палачинкијада на Halloween 24.10.2010 10:15:25
AnnaMolly RR
Етиопија, и сите останати кои сакаат да не дружат, се собираме на 31 октомври во 12 часот во игротека Мечос ви Кисела Вода.
Еве упатство од мами2 како да стигнете.
кога доаѓаш од Центар кон К. Вода, ги поминуваш семафорите на Тутунски комбинат, поминуваш под „рампите“ над улица што се поставени. Возиш уште 100-200 метри, од десна страна има бела зграда со Пошта, ја поминуваш, од лева страна е старата фабрика Цветан Димов. Тука има нова зграда бела фасада со малку портокалово, висококатница е, не се промашува, доле има Ком.Банка. На ниво на паркингот е Мечос, само незнам дали можеш да завртиш лево ако не продолжи па потоа од наредна раскрсница врати се.
Фала, мами2 Те чекаме и тебе!
< Поракaта ја уредил jovanka -- 24.10.2010 15:34:58 >
RE: Палачинкијада на Halloween 24.10.2010 15:32:28
Natuska85
Јас да знаете какви палачинки правам,ај да не се фалам Ама сите со дечиња гледам ќе сте а и понеделник е 1ви на работа сум инаку баш би сакала да ве упознаам.Ај догодина со моето здравје и јас ќе ве дружам. Најубаво да си поминете
RE: Палачинкијада на Halloween 24.10.2010 17:08:19
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85
Јас да знаете какви палачинки правам,ај да не се фалам Ама сите со дечиња гледам ќе сте а и понеделник е 1ви на работа сум инаку баш би сакала да ве упознаам.Ај догодина со моето здравје и јас ќе ве дружам. Најубаво да си поминете
Натушка па што ако сме со дечиња, доаѓај ќе ни треба помош . ајде ич не се мисли, запишувај се во списокот!!!
RE: Палачинкијада на Halloween 24.10.2010 17:09:47
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
и јас така мислам, еве јас правам 40 палачинки, а ги виткам 20 со 20, ама вие одберете со што: - џем од кајсии - слатко од јагоди - чоколадо - солени со сиренце, саламче, мајонезче...
Јас гласам за џем од кајсии и чоколадо.мммм
RE: Палачинкијада на Halloween 24.10.2010 17:18:42
Anushka
1. Анамоли 2. Анушка 3.amelbebe 4. Бринета88 5. Палешка ?! 6. Бејби мама 7. Идна мамица 8. Надица !? 9. Виктори 11. Јованка 12. Деним 13. Maца25 со Нина 14. Julie 15. Blue_blue 16. danielac и Александра 17. мами2 18. Сандравлае со малиот Марко 19. Медо со бебето 20. Неничка со Ангела 21. Наташа981?! 22. Мартинс мам?! 23. Етиопија со Давид 24. Нтатушка85!? и сите дечиња маскирани Инаку Етијопија датумот е 31.10.2010 недела, во 12:00х.во Игротека Мешос Натушке85 ДОАЃАЈ! јас најубавите дружби во РР ги имав кога доаѓав без бебе, на раат си седев и си играв со кого ми душа сака. Еве, јас ќе ја зголемам дозата на палачинки... само вие дојдете!
RE: Палачинкијада на Halloween 24.10.2010 19:27:35
anebebe
eeee bas bi sakal da dojdam ama ovoj vikend bas nema da sum vo Skopje, ajde do godina zdravje pa i so ako bide uste po ubavo, pozdravce i ubavo da si pominite (i nemojte da jadete mn palacinki pa posle da mi se zalite za kologramite )
RE: Палачинкијада на Halloween 24.10.2010 19:27:44
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85
Natuska85 јас не сум со бебе доаѓај да не бидам сама, а пладневно се собираме не касно навечер, така немаш гајле ќе имаш време да се подготвиш за на работа Те чекаме!
RE: Палачинкијада на Halloween 24.10.2010 20:58:15
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
Natuska85 јас не сум со бебе доаѓај да не бидам сама, а пладневно се собираме не касно навечер, така немаш гајле ќе имаш време да се подготвиш за на работа Те чекаме!
Веќе почнавте да ме премислувате.А и да јас мислев дека се паѓа понеделник,затоа викав дека сум на работа. Ако не излезе да одиме за Гевгелија викендов сигурно доаѓам.Баш сакам да ве запознаам, пошто почнав зависна да станувам од форумот
RE: Палачинкијада на Halloween 26.10.2010 10:59:08
Nade
поздрав рингерајки, идејата ви е супер!!! баш ми е криво што не можеме да ве запознаеме, ама ќе го славиме 6 от роденден на Андреј во исто време како вашата средба, поздрав до сите и торта од нас, па можеби ќе успееме да се организираме околу божикните и новогодишните празници со некои изненадувања за нашите дечиња и да се дружиме
RE: Палачинкијада на Halloween 26.10.2010 11:09:32
Nade
фала , јас сум за, да учествувам и со идеи, и со интересна закуска и со идеи за поклончиња, само кажете , поздрав , да си поминете НАЈУБАВО НА СВЕТ!!!!!!!
RE: Палачинкијада на Halloween 26.10.2010 12:49:29
Anushka
Значи, дефинитивно потврдија од игротеката Мечос во Кисела вода дека не` чекаат!: локација: игротека Мечос - Кисела вода време: недела, 31 октомври, во 12:00 часот за: мајки, татковци, тетки, братучетки, баби, дедовци, комшивки и сл., но најмногу и пред се` за деца и бебиња маскирани или не! тема: Палачинки повод: маскенбал за Hallooween кој: 1. Анамоли 2. Анушка 3.amelbebe 4. Бринета88 5. Палешка ?! 6. Бејби мама 7. Идна мамица 8. Надица !? 9. Виктори 11. Јованка 12. Деним 13. Maца25 со Нина 14. Julie 15. Blue_blue 16. danielac и Александра 17. мами2 18. Сандравлае со малиот Марко 19. Медо со бебето 20. Неничка со Ангела 21. Наташа981?! 22. Мартинс мам?! 23. Етиопија со Давид 24. Нтатушка85!? 25. бтаручетка и` на Маца 26. Лила со детенцето и списокот е отворен...
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.