Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Дали се чувствувате секси и кога сте брем... 6.2.2014 11:24:50
Defne90 RR
Vo prvata bremenost ne se cuvstvuvav voopsto seksi i nemase kako zatoa sto se popraviv 20 kg pa se cuvstvuvav kako slon.Sega koga se gledam na sliki ne mozam da se prepoznaam kolku strasno debela sum bila.A so vtorata breenost se cuvstvuvav seksi,ne se popraviv mnogu i si nosev i tesni alista.
RE: Дали се чувствувате секси и кога сте брем... 6.2.2014 11:37:44
vezilka RR
Ама ич, како да кажам. Не ми иде некако мев и секси у комбинација. И не се работи за тоа колку сум здебелена, пошто овој пат не сум многу, ама мевот тука си е.
RE: Дали се чувствувате секси и кога сте брем... 6.2.2014 11:44:55
Mihaela 2010
Jas ne bremena pa ne se osekjam seksi pa kamo li bremena Sala na strana Znaci koga bev bremena,mnogu se raznezniv,se razubavev,ama seksi ne bev,gi zdebeliv nozete,normalno stomak si raste,race zdebeleni ko ramno itn itn Neznam ke go prasam bas mm dali mu bev seksi
RE: Дали се чувствувате секси и кога сте брем... 6.2.2014 16:00:43
Мамичка85
Pa,se osekav seksi cela bremenost deka ja pominav vo helanki i vo istite bluzi od pred toa baska ko sto bev mnogu slaba bremenosta i popravanjeto mi idea bas vo prilog
RE: Дали се чувствувате секси и кога сте брем... 7.2.2014 9:40:05
Felly RR
Ох, леле, женички, па не е ваљда до толку. Хеххеее, се изнасмеав важно. Везилке, па и облеката има важна улога тука. А музичево па баш е добро за некој секси танц. Не мора истите движења да ги користиш.