vezilka RR -> RE: Колку време се обидувате да забремените? (19.3.2010 9:09:49)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: prvenka Jas sum nova na forumov i mozam da kazam deka sum presrekna sto ve najdov...ve citam veke podolgo vreme i na sekoe novo bebence solzi mi idat da zaplacam.So soprugot se obiduvame veke 9 meseci i nisto od bebence,mnogu sum tazna nemozam da go gledam negovoto razocaruvanje koga ke mu kazam deka sum dobila.Imam pominato mnogu,laparoskopija na miom i endometriozna cista[sm=smiley19.gif] no seto toa se zavrsi veke pred dve godini.Pred nova Godinan povtorno mi vidoa na eho takva cista,no ovoj pat slusnav za Slobodan Tesic i negovata terapija,i veke tret mesec ja pijam...i da vi kazam pred edna nedela bev na ginekolog i zamislete nemav nisto od cistata,...bev aktivna i sega sum vo iscekuvanje pa ke vidime DAJBOZE,mora da se bide uporen Slobodan Tesic mi pomogna so caevite uste samo da mi pomogne za[sm=nosecka.gif] .Malce lutam po forumov ali brzo ke se snajdam,site ste srcinja prvenka, добредојде на форумов и се надеваме на убава дружба. Ти стискаме палци за твоето првенче што побрзо да дојде па заедно да се радуваме....
|
|
|
|