Viktori -> RE: Каде се шетате? (11.6.2013 17:10:41)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR ИЗВОРНА ПОРАКА: niki nie se setame po setalisteto pokraj moreto[sm=smiley36.gif] Ах, бре ники. лигини праиш [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] И ние на шеталиште покрај личен ВАрдар, хе,хе.. Абе веќе мака ми, се едно те исто, кеј, парк, Водно и новите ни сто паркови во Општината што ни го изградија [sm=jezicek.gif]. КАј нас у маало омилен ние паркот кај авионот, таму Никола збезнува од трчање. a jas vi zaviduvam sto se setate po kej na Vardar, ah kolku mi nedostiga, posebno na prolet rekite poinaku zuborat a i pticki cvrkotat vo golemite krosni na drvjata, krekaat zabi kakvo more, go zaposednaa turisti, ovie kelnerive sekoja vecer me zaskokaat da me ubedat da sme vecerale vo nivniot najdobar restoran, jas ne znam ne li me naucija veke deka sum si domasna tuka[sm=smiley36.gif] Ники и во право си. Јас бев кратко надвор од МК, и ако нешто ми фалеше тоа беше Кеј, Водно, дрвјата од балкон што ги гледам и птичките што секое сабајле ги слушав со прво кафе на тераса. Прајслес.
|
|
|
|