RE: Каде се шетате? (Целосна верзија)

Форум >> [Бебе] >> Разговори на родители

Порака

marchi -> RE: Каде се шетате? (10.5.2015 10:49:05)

mislam na toj so avionot drugiot ne znam tocno kade e a sum slusala deka e dobar

Melanija RR -> RE: Каде се шетате? (20.5.2015 14:29:22)

Да во Аеродром има паркови но од лулашки малку остана,се забаталиле.И незнам каде веќе да го носам.И тие тревни ширини се прекопани со пуштени кучиња,а ударните игралишта и лулашки се со деца над 4 год. М е темперамет трча по деца да ги гушка и држи за раце а не да се лула.Некое дете ќе застане ,најчесто му бегаат или ако претера и го подбутнуваат.За ова со игралишка ќе си најдам тема[sm=smiley36.gif] ама стварно нема многу можности за детко катче во природа низ населбиве.

sonc90 -> RE: Каде се шетате? (24.10.2015 2:29:02)

e aj pokraj parkovi,sakam da prasam kade na dr mesta odite da gi pustite decinjata da se iztrcaat i iznaigraat?kerka mi ima 15 meseci i mn saka vo parkceto kaj nas da ja pustame na toboganot,mm ja pusta od gore a jas ja cekam dole...ama pa vekje e ladno i iskreno ni nas ne ni se doseduva na vremevo,baska i vrne pa toboganot e mokar...kutro dete doma pobudaluva a vo posledno vreme zaradi vremenskite uslovi ideme samo po gosti,so dr zborovi nema kaj da igra i da trosi energija...vo igroteka ne znam dali moze da ja nosam da si igra a i iskreno ne mi se davaat pari za takvi hirovi pa dajte nekoj predlog...

lukajana RR -> RE: Каде се шетате? (24.10.2015 14:37:05)

Епа кога е ладно и нема некој избор за децата да се издуваат ,ние претежно во игротеки го носиме Л а од оваа година ке ја носиме и Ј .
Не е многу лошо во игротека барем ке се истрчаат и нарипаат па после се како бубачиња

marchi -> RE: Каде се шетате? (26.10.2015 20:55:10)

Кај нас во игротека претежно родендени слават и потешко се наоѓа слободно време но може да се закаже. Јас сум за игротека кога е времево ладно, па само дома не се седи [sm=smiley1.gif]

tincule -> RE: Каде се шетате? (27.10.2015 14:58:58)

Епа кога е ладно пешки до кај баба и дедо на гости пошто ни се на 5 минути од нас таман воздух не фаќа и малце трчкаме а инаку знаеме и малку во игротека или негде на гости ама пак ми се во затворено. Ах златно лето.

Страница: <<   < Претходна страница  1 2 3 4 [5]