|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
3.12.2010 23:36:11   
Bitolcanka
Фала, поубави да ти се вратат user posted image Ве напуштам сега - се бара внимание user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 251
3.12.2010 23:38:01   
AnnaMolly RR
Лектор и преведувач во фирма за телевизиски преводи која се вика Final Fiction.
Освен тоа, фирмата се занимава и со продукција и маркетинг. Наскоро очекувајте доста интересно шоу-натпревар по готвење.

Live and let live

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 252
3.12.2010 23:40:05   
lukas
mmmmm,na koja tv?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 253
3.12.2010 23:51:19   
AnnaMolly RR
Наши преводи одат на Скај Нет, АБ телевизија,  Discovery Travel and Living, Animal Planet. Ама не се сите преводи наши, за Дискавери и Анимал Планет работат и неколку други фирми за преведување. По секој наш превод, на крај на емисијата пишува ПРЕВОД И ОБРАБОТКА Фајнал Фикшн

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 254
3.12.2010 23:58:05   
AnnaMolly RR
А ако прашуваше за емисијата на која тв ќе оди, уште не смеам да кажам user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 255
4.12.2010 9:39:41   
Felly RR
Леле, нема кој да ме дружиuser posted image Еве едно кафе за расонување. user posted image
Јас не бев нешто многу активна на РР во последно време, дури и прв пат пишувам во бла-бла клубов, затоа да ве почестам едно кафе.user posted image На работа се само некои проекти имаме, полагања за сертификати, ама сега си велам малку ќе одморам од тие работи, па ќе ве дружам повеќе.
На здравје кафето!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 256
4.12.2010 9:45:20   
Natuska85
Фала Фели за кафето,баш ни треба во ова тмурно утро.Јас место денес сабота да се изнаспијам се издигав уште пред 9user posted image .А инаку видов прогноза цел божји ден ќе врне.....

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 257
4.12.2010 10:46:07   
lukas
dobro utro od mene,nekni kukav me bolese grloto denes sum zatnata,edvaj disam..ama ke mi pomine kako mi ste vie?

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 258
4.12.2010 11:26:29   
Martins mom
Денес сум исто ко времетоuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 259
4.12.2010 11:28:47   
arh_diz
I jas sum takva tmurno e vremeto za nikade . Zatoa na sinceto mu odgovara si nanka

Биди тоа што си

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 260
4.12.2010 12:38:00   
Bogdancanka
Денес нешто глава ме боли ќе ми пукне а и нерва ме фака сигурно е од времево уфффффф мразам дождuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 261
4.12.2010 13:13:23   
agnes77
Фели фала, кафе мириса до Словенијаuser posted image

Боданцанка нека брзо помина главоболкатаuser posted image

За сите што не сакаат дожд  ... дожд е супер, после дождот секогаш сјае сонцетоuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 262
4.12.2010 14:03:31   
Rossana
Здраво на сите како сте? Дождот овде престана но се чувствува влагата во воздухот и се е мокро user posted image  

< Поракaта ја уредил Rossana -- 4.12.2010 14:04:39 >

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 263
4.12.2010 21:58:23   
lukas
r-ki kako ste????

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 264
4.12.2010 22:03:18   
sone
jas eve posle 4 dena povrakanje na sin mi konecno se oporavivme.vo sredata zavrsivme na infuzija zatoa sto bese dehidriran.denes za malku ke ne hospitaliziraa,ama se pogodi TOP doktorka i ni dade mnogu dobri instrukcii .sreka ne povrati od sabjle inace ni kaza deka ako povrati ke zavrsi na klinka.a inace vo sabotata izlegovme od detska hirurgija posle operacijata na kila,pa vo ponedelnikot bebceto mio bese pod viroza pa sin mi so povrakanjeto i konecno mislam deka ke zdivnam denovive

Непосредна врска до пораките: 265
4.12.2010 22:12:01   
lukas
uh sone,dusicka mala,i jas sega bas prasuvav za povrakanje kaj lukas,od so taka tvoeto?so pomin da e..

(Одговор на членот sone)
Непосредна врска до пораките: 266
4.12.2010 22:18:13   
lukas
  e veke puknav od nervauser posted image cel den so ovaj nosot,kako ke spijam nokeski nezz,samo smrkam kako nekoj narkoman sum...aman neka mi pomine utre oti ke si go otkornam,kako BULI sum vo nosot crvenauser posted image

Непосредна врска до пораките: 267
4.12.2010 22:23:36   
Natuska85
Лукас и имаш црвено капче на сликата па и црвено носе ТОА Е БУЛИuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .МАла шала,пуштам среќичка побрзо да ти поминеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 268
4.12.2010 22:34:07   
lukas
se sakativ od pisenje i mi napisa error
fala natuska,vaka mi se slucva dva pati vo godinata,i ne sum naviknata vaka,i nerva sum,za razlika od mm  koj nastinva ednas mesecno,lukas dosega masala tu tu tu da ne go urocam,e na mene,neka e zdrav pa neka lici na tatko mu kolku saka!user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 269
4.12.2010 23:01:47   
AnnaMolly RR
Е, лукас, ако се случува два пати годишно, немаш гајле!
Јас со моите алергии на се и сешто 10 од 12 месеци годишно сум или затната или ми тече носот. Не сакаш ни да знаеш како ми е на пролет кога цветаат дрвјата...
Хорори! Среќа па на воздух што не сум алергична!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 270
4.12.2010 23:02:52   
AnnaMolly RR
Женски, доцна е за кафе, па еве по едно овошно коктелче да се напиеме пред спиење.
user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 271
4.12.2010 23:05:13   
agnes77
Анамоли фала, ми треба еден виртуелен коктајл пред спиењеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 272
4.12.2010 23:05:24   
lukas
za mene cajce...bolno si sum..user posted image

Непосредна врска до пораките: 273
4.12.2010 23:08:48   
AnnaMolly RR
Еве едно чајче од камилица, лукас.
Таман и поубаво ќе спиеш ноќеска.
user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 274
4.12.2010 23:09:06   
nadica
user posted image

повелете од мене по една чаша вино за подобар сон user posted image

п.с
анамоли ти го мереше ли костумот мм ми се качи на глава каков дедо мраз ќе бил ако не му бил точен костумот user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 275
Страница:   <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

avalentina
avalentina

@

anja (36%)

andrea (33%)

matea (31%)

Број на сите гласови: 141

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!