|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
17.12.2010 13:19:25   
Beatris
Женски јас си ја чекам Маца25 со Нина да дојдат на гости кај тетка Бетрис user posted image user posted image user posted image , еве едно кафенце и за вас да ни се придружите
user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1176
17.12.2010 13:23:52   
Glück90
mmmmmmmmmmmmm kakov neodoliv vkus ima kafevo na beatris

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1177
17.12.2010 13:27:06   
penelopa
И јас сум за кафенце, денес ќе го пијам во ваше друштво вака виртуелноuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1178
17.12.2010 14:39:40   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Луѓеее кочан е надвор, шо коа има сонцеее,бев до продавница се смрзнав.Ајде частам по еден ред чоколадо,ама само по еден ред, да не си го нарушиме режимот на исхранаuser posted image user posted image user posted image user posted image .Грабајте ајде, кој ќе стигнеuser posted image user posted image user posted image

user posted image

јас го земам големото парче, облекувам јакна и да ја завршам неделава работно! Може ќе се видиме ако идеш пак до продавница user posted image user posted image
Ќе одам сеа до американското кај Специјал!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1179
17.12.2010 15:02:13   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

И јас сум за кафенце, денес ќе го пијам во ваше друштво вака виртуелноuser posted image

Поздрав Пенелопа, гушни го Цирилче user posted image Беатрис и Маца25, на здравје нека ви е кафето, поздрави и бакнежи до вас. Тања среќен роденден на Јаничка, со мало задоцнување, голема да порасне user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Денес во Бт е многу постудено од вчера, слушнав утринава било -18, но се издржува, убаво наоблечени user posted image ... роматнично user posted image Да се знае дека е зима user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1180
17.12.2010 15:05:25   
mama26
LELE PUKNAV BEZ VAS

ama bez tastatura dva dena user posted image

nemozev da pisuvam samo da ve citam,,maka si imav..uf do centar zemav sega nova i cela u folija ja zamotav.prosirnAuser posted image

sinmi sega moze da istura vrz nea jadenje nema sansi da se rasipe..malce povestacki e za pisuvanje deka so ZASTITA..user posted image user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1181
17.12.2010 15:20:29   
Olivia
Mama 26 i ti ni nedostasuvase ..i jas sega se vrativ od centar i vidov edna plavusa se seta so tastatura da ne bese ti??? pozz

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1182
17.12.2010 15:24:59   
mama26
ne olivia ne sum plava jas sega sum morkov boja nesto user posted image posto ja blicav kosata so blans sama doma.pa bezveze e nesto boja,ama ne e plava...ama kolku mi olesna sega ...muka mi bese bez vas

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1183
17.12.2010 15:27:10   
Olivia
epa sega e lesno mozes da ja pokries so kapa i taka e ladno...ke dojdes li so nas na druzbata na 25!!! pa redno vreme e da te zapoznaeme..iako ocekuvavme vcera i glasot da ti go slusneme..pozz

Непосредна врска до пораките: 1184
17.12.2010 15:33:18   
mama26
neuspeav da go ubedam mm bas sega poopsirno pisav na tema ringeraja most na prijatelstvo.se nadevam ke me razberete site,user posted image

Непосредна врска до пораките: 1185
17.12.2010 15:35:56   
mama26
pak kupiv farba nekoja svetla smega nakaj plava pa ke vidam sto ke ispadne.sarena sum u sekoj slucaj crnovo ne popusta user posted image

Непосредна врска до пораките: 1186
17.12.2010 15:36:04   
Olivia
Mama 26 sega procitav i te svakam pravi tebe kako sto ti e dobro,samo me zagrizi faktot deka ne te pusta na druzba so rr, no dali voopsto imas so koj da se druzis dodeka on ne e vo Mk osven ovde na portalot, se nadevam deka pobrzo ke bidete zaedno...pozz

Непосредна врска до пораките: 1187
17.12.2010 15:43:21   
mama26
ma lom se napraviv nemozam veke so detevo kaj odam se so nego sum i kaj drugarka na kafe i komsika..sakam i nego vo gradinka i mi se raboti.ama toa tie..cenata na dalecinata glupost nevidena..a pa od druga strana ne sakam da se karam so nego zasto tesko mu e i na nego tamu znam ,go svakam..da bese tuka ke se videvme stopati ama ete sega nejke.zdravjeuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1188
17.12.2010 15:45:27   
Olivia
a tm te pusta da se druzis so komsikata, mm ne sme da odlucuva jas so kogo ke se druzam , zosto taka si dozvolila??

Непосредна врска до пораките: 1189
17.12.2010 15:47:13   
arh_diz
mama26 tvojot maz se plasi da ne te izgubi, sigurno premnogu mu znacis.

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1190
17.12.2010 15:50:09   
mama26
daj bopze da e toa.tamu sto imam drugarki sto komuniciram mi vikaat od rabota e doma i so caskata samo..si piel mnoogu

tesko mu e znam. i moze mu doagam kako sebicna i deka samo moi zadovolstva si gledam pa neznam ni jas..vazno ne e toj los covek veruvajte mi.ednostavno ete razlika sme 10 godini plus dalecina pa ako mu spomnam novi drugarki odbiva..izgleda ke da e toa arh diz kako sto kaza

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1191
17.12.2010 15:57:23   
agnes77
Мама26 .. прочитала сум твоје поруке и нешто не разбирам ... ти пишеш да маж твој ти не дозволи друженје со пријателки ... па не разбирам ...као не дозволи, кој концепт е оваа? И поред се он живи во странство, нели? Ама биди храбра жена, употреби свој умот и слушај себе ... јас имам само еден збор за тебе ЕМАНЦИПАЦИЈА. Многу ту посакувам, да не дозволиш да некој друг креира твоја судбина ... и како е то добро за твоје дете, да научи да партнери во брак немајо исто право ... нешто је дозволено за твој маж (да има пријателе, да се дружи) а за тебе је дозволено да седиш дома ... Мама26 ако не за себе, за твоје дете треба да се дружиш!

Непосредна врска до пораките: 1192
17.12.2010 15:58:07   
Olivia
Mama26 samo nemoj da se karate,  tm e vo USA ???? kade vo stranstvo???

Непосредна врска до пораките: 1193
17.12.2010 16:01:12   
mama26
da vo usa.pa eve dveipol godini pominaa uste malku ajde mora da izrzime..da nemav internet moze nemase tolku da se karame,,vaka od sto si nedostigame i samo rcki naogame,de on de jas smuceno nni e

Непосредна врска до пораките: 1194
17.12.2010 16:16:11   
Martins mom
Мама, а зошто ти се врати од уса во Македонијаuser posted image Кога веќе си била таму, зошто тој да остане, а ти назад???

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1195
17.12.2010 17:15:54   
jovanka
Pozdrav do site rr od Anna Molly eve ja porakata:
Jas se razboluvam cel den sum vo krevet na Filip brisevite mu se negativni ako mi e podobro utre povtorno se citame.
Ti posakuvam pobrzo ozdravuvanje user posted image .

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1196
17.12.2010 17:59:36   
nadica
жени како сте?
јас еве по дома работам и немам време ни да ве ѕирнам user posted image  само да ве поздравам и да ви кажам дека мн ми недостигате user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1197
17.12.2010 18:26:47   
agnes77
Уфф се надевам дека Анамоли наскоро ќе биде подобро.

Надица, да не работаш премногу, стани узми пауза, попиј едно кафеuser posted image
user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1198
17.12.2010 18:52:12   
lukas
zenski kako ste,jas posledno samo ve citav...bev sabajle na eho za lukas i kefoj sum pijalonite mu se zatvorile user posted image sega na kontrola onamu po 4-6 meseci...denes ubav den...za mene..user posted image pozz do vas

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1199
17.12.2010 18:57:27   
Olivia
user posted image

Eve od mene edno cajce , blago i po nekoe sendvice, Anna Molly da ozdravi pobrzo..

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1200
Страница:   <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?