|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
20.12.2010 9:28:37   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Jas zemam pauza kraj na smena ,,,primo predaja :bese tivko na rr cela nok...
p.s.ne me ostavajte da se uspijam

oливиа како успеа да останеш до 4?!?! јас во 9.30 заспав , со преполн стомак user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1676
20.12.2010 9:29:16   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=488793993837&set=a.488793578837.269841.174802973837&pid=5868862&id=174802973837#!/photo.php?pid=31199669&o=all&op=1&view=all&subj=174802973837&id=1357684794

aj manete like please...nabare ke dobijam....hahhaha..

Lukas te nemam vo friends, a i ne mi dava na fb link da te addnam.... Ne mozam da stisnam like user posted image

беатрис прво треба лајк на уан да направиш па да гласаш user posted image
јас не можам да идам против себе на уан фан да станам, ќе му кажам на мм и после ќе гласам од кај него user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1677
20.12.2010 9:31:13   
Beatris
Еее сега лајк на оне user posted image  Не можам таква работа...... Ама стварно ја немам ни лукас во френдс на фб.....

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1678
20.12.2010 9:34:40   
Beatris
Нешто ми се мрднал и фб и се, сега ми покажува дека ја имам во френдс, прееска не.......

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1679
20.12.2010 10:13:04   
Natuska85
Жени вие не сте нормалнииииииииииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!! Беатрис ти си лудааааааааа,лелел во 00.30 порака ми пратила синока,сабајлево ја видов нееееееее луди стееееееееееее.Ама не ти не си крива Виктори те набуцкала читам јас тукаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .јас којзнае во кој сон бев во 11 уште легнав.user posted image user posted image user posted image .

Инаку денес иако е понеделник мене место не ме држи на столов, си летам во облациии.user posted image user posted image . Само што се вратив од преглед и да ви се пофалам носам здраво МАШКО user posted image . Иако сакав женско повеќе незнаете колку сум среќна.Го гледавме во 4д цуце тоа мало,најубавко ми беше.За татко му да не ви зборам,Насмевка од едното уво до другото.еее машко его што ти еuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1680
20.12.2010 10:15:33   
arh_diz
Natuska neka ti e zivo i zdravo. Primetuvam vo posledno vreme na rr poveke maski decinja ima .Ke morate da gi prakate kaj mene na gosti tuka zasega se 12 devojki na 1 maskouser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1681
20.12.2010 10:16:51   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Ако не ни ја затвори маж и меанава за вознемирување во ниедно време user posted image user posted image user posted image

стварно и пиша???? user posted image user posted image user posted image user posted image лелееее да бришам, да не види Ната дека јас сум ти рекла user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Па ќе и пишам како user posted image user posted image user posted image Нема бришење, плус и пишав дека јас и ти ја чекаме, што само ја да искочам фрики user posted image Ама Ната спие нема гајле ни телефон гледа ни ништо user posted image

Еве види ја Виктори сака да скрие дека она ја набуцкала Беатрис да ми пише ама и да избришеше Беатрис јасно ми пишала дека она и ТИ Виктори ме чекате во Блабла клуботuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,жал ми еuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1682
20.12.2010 10:21:28   
mama26
natuska sega masko pa za vtoro zdravje zensko vazno zivi i zdravi da seuser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 1683
20.12.2010 10:21:41   
Viktori
ха ха ха ха ха ха Нато маааа!!!
Јас мислев ќе станеш за мочкање и ќе ја видиш пораката! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Нато и мене ми е жал, ама само затоа што те немаше, за ништо друго user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 20.12.2010 10:22:35 >

Непосредна врска до пораките: 1684
20.12.2010 10:25:00   
Viktori

после оливија и ната гарант ќе дојде user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
коа ќе стане за мочкање ќе види писмо на телефонот user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Абе ме изнасмеа значи....... Да и пишам уште една ако не......Натушке разбираме, успана си, ама не заборавај да пуштиш вода user posted image user posted image user posted image

ова ќе беше содржината на втората порака user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1685
20.12.2010 10:28:49   
Martins mom
Најдобрите забави ги правите навечер, ниеден кафич у Мк не може со васuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1686
20.12.2010 10:32:42   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Жени вие не сте нормалнииииииииииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!! Беатрис ти си лудааааааааа,лелел во 00.30 порака ми пратила синока,сабајлево ја видов нееееееее луди стееееееееееее.Ама не ти не си крива Виктори те набуцкала читам јас тука .јас којзнае во кој сон бев во 11 уште легнав. .

Инаку денес иако е понеделник мене место не ме држи на столов, си летам во облациии. . Само што се вратив од преглед и да ви се пофалам носам здраво МАШКО . Иако сакав женско повеќе незнаете колку сум среќна.Го гледавме во 4д цуце тоа мало,најубавко ми беше.За татко му да не ви зборам,Насмевка од едното уво до другото.еее машко его што ти е

Нека е живо и здраво user posted image   најубавоuser posted image . А тоа дали сме малце луди е дискутабилно, него ни фалеше па моравме да те бараме  user posted image

< Поракaта ја уредил Beatris -- 20.12.2010 10:34:57 >

Непосредна врска до пораките: 1687
20.12.2010 10:36:24   
Beatris

после оливија и ната гарант ќе дојде user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
коа ќе стане за мочкање ќе види писмо на телефонот user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Абе ме изнасмеа значи....... Да и пишам уште една ако не......Натушке разбираме, успана си, ама не заборавај да пуштиш вода user posted image user posted image user posted image

ова ќе беше содржината на втората порака user posted image user posted image user posted image user posted image

Ако станеше ама не стана, се правеше Енглез user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1688
20.12.2010 10:43:00   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Најдобрите забави ги правите навечер, ниеден кафич у Мк не може со васuser posted image user posted image user posted image

Најдобар кафич во Македонија. Тука можеш што сакаш и кога сакаш да правиш, да си дојдеш сам или со пријател, да си испиеш во ниедно време кафенце или пак некое убаво коктелче, можеш сам да си го направиш или пак некој пријател да ти го спреми.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1689
20.12.2010 10:44:04   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Жени вие не сте нормалнииииииииииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!! Беатрис ти си лудааааааааа,лелел во 00.30 порака ми пратила синока,сабајлево ја видов нееееееее луди стееееееееееее.Ама не ти не си крива Виктори те набуцкала читам јас тукаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .јас којзнае во кој сон бев во 11 уште легнав.user posted image user posted image user posted image .

Инаку денес иако е понеделник мене место не ме држи на столов, си летам во облациии.user posted image user posted image . Само што се вратив од преглед и да ви се пофалам носам здраво МАШКО user posted image . Иако сакав женско повеќе незнаете колку сум среќна.Го гледавме во 4д цуце тоа мало,најубавко ми беше.За татко му да не ви зборам,Насмевка од едното уво до другото.еее машко его што ти еuser posted image user posted image user posted image

Честито машко бебе!!!

Непосредна врска до пораките: 1690
20.12.2010 10:45:35   
Olivia
Natuske bravo mila super prvo pa masko so velat..ama ja veke mozam da namirisam ke se posvatite so Beatrisuser posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1691
20.12.2010 10:49:47   
Beatris
Гледаш не ми текна таква работа, добра идеја user posted image   И ти Оливија си се преспала гледам јас, сите ненаспани денеска на рр (со исклучок на Натушка, она добро си издуфтала ноќеска) user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1692
20.12.2010 10:51:15   
Maca25
Оливиа легни си, што си станала волку рано. Смената на рр покасно ти почнува user posted image

Непосредна врска до пораките: 1693
20.12.2010 10:51:46   
Viktori
натушка да се запише во Минатата ноќ.... да каже шо праела што ја немаше на РР. Такви муабети се успав не проаѓаат! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1694
20.12.2010 10:55:32   
Beatris
Ааа да да user posted image виктори, јас го изумив тоа. Натушке одма да пишеш!!! user posted image И боље за тебе да држи прикаската user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1695
20.12.2010 10:55:39   
Olivia
A be kako da si legnam sramota e neli.... a oci mi se lepat duri ni kafe ne mi se pie....a tuka topliov krevet me mami da si se vratam vo nego ....

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1696
20.12.2010 10:57:14   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

A be kako da si legnam sramota e neli.... a oci mi se lepat duri ni kafe ne mi se pie....a tuka topliov krevet me mami da si se vratam vo nego ....

Леле срамота било, каква срамота ако ти е тебе срам ела кај мене на работа јас ќе дојдам кај тебе да си легнам user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1697
20.12.2010 10:58:14   
Maca25
легнувај си одма. камо јас да можев.
иако си легнав вчера околу 9.30 сабајле едвај ставав во 8. И тоа сум спиела цела облечена. немаше потреба сабајле да се мислам што да облечам user posted image

Непосредна врска до пораките: 1698
20.12.2010 10:59:43   
Beatris
Најубаво, не ќе праиш облечи соблечи сега user posted image user posted image user posted image Треба човек да биде практичен user posted image

Непосредна врска до пораките: 1699
20.12.2010 11:00:49   
arh_diz
Olivia spij dodeka mozes, jas ako ne sum naspana nervozna sum user posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1700
Страница:   <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  66 67 [68] 69 70   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

.
Jana9

Dali bi go podrzale vaset_o dete da saka da studira vo stranstvo?

Da (100%)

Ne (0%)

Mozebi (0%)

Број на сите гласови: 4

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!