|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
20.12.2010 0:50:58   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

после оливија и ната гарант ќе дојде user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
коа ќе стане за мочкање ќе види писмо на телефонот user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Абе ме изнасмеа значи....... Да и пишам уште една ако не......Натушке разбираме, успана си, ама не заборавај да пуштиш вода user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1651
20.12.2010 0:51:39   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Ej Beatris kakva itrica si ti me iznasmea srcka...da eve sum edvaj cekav da vi napisam samo sto se vrativ od gosti...mwaah ..mi nedostasuvavte...

и ти на нас ни недостасуваше. Те баравме, ама те немаше user posted image На ната дури смс и пративме user posted image user posted image user posted image
Се дружиме тука јас, Беатрис и Агнес, ама таа не откачи. Пиша таму добра ноќ и ја снема user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1652
20.12.2010 0:52:18   
Beatris

Ej Beatris kakva itrica si ti me iznasmea srcka...da eve sum edvaj cekav da vi napisam samo sto se vrativ od gosti...mwaah ..mi nedostasuvavte...

Сега ќе ти ја оставиме трета смена на тебе, ако не си одиме сами гарант некој ќе не избрка ја претеравме денес user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1653
20.12.2010 0:52:29   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

после оливија и ната гарант ќе дојде user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
коа ќе стане за мочкање ќе види писмо на телефонот user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Абе ме изнасмеа значи....... Да и пишам уште една ако не......Натушке разбираме, успана си, ама не заборавај да пуштиш вода user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1654
20.12.2010 0:52:47   
Olivia
Pa nemoj da me ostavite sama sega mene meseto me boli..daj nasmejte me nesto...user posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 1655
20.12.2010 0:53:38   
Viktori

Сега ќе ти ја оставиме трета смена на тебе, ако не си одиме сами гарант некој ќе не избрка ја претеравме денес user posted image user posted image user posted image

јас дури на слава пола саат седев! Дури пола саат!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Нема монитор, нема тастатура, па не можам јас човеци да гледам user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1656
20.12.2010 0:53:40   
Beatris
Ихии денес имаме оставено материјал за смеење до сабајле да си читаш и да се смееш user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1657
20.12.2010 0:54:34   
Beatris

јас дури на слава пола саат седев! Дури пола саат!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Нема монитор, нема тастатура, па не можам јас човеци да гледам user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Сакате дружбата да ја организираме у интернет кафе? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1658
20.12.2010 0:55:58   
Viktori

Сакате дружбата да ја организираме у интернет кафе? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ќе издржиме и 2 - 4 саати некако.user posted image user posted image user posted image user posted image (ама ако правам чудно со прстите не ми се смејте, си замислувам тастатура user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

< Поракaта ја уредил виктори -- 20.12.2010 0:56:27 >

Непосредна врска до пораките: 1659
20.12.2010 0:57:34   
Beatris
user posted image user posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 1660
20.12.2010 0:58:28   
Beatris
Сеа што ги зголемуваш саатите само user posted image user posted image user posted image user posted image Нели 2 беа 

Непосредна врска до пораките: 1661
20.12.2010 0:59:15   
Viktori
Жени, јас испарувам! Се гледаме за неколку саати! user posted image

Непосредна врска до пораките: 1662
20.12.2010 0:59:37   
Olivia
Epa ako ste resile da si odite ja prevzemam treta smena...ke ja cuvam rr...i da citam imam mnogu da vidam sto sum propustila denes...a da ve prasam za rucek sto imase denes tuka!!!!

Непосредна врска до пораките: 1663
20.12.2010 0:59:59   
Viktori

Сеа што ги зголемуваш саатите само user posted image user posted image user posted image user posted image Нели 2 беа 

малце ми се видоа ко бројка.. user posted image user posted image user posted image user posted image сакав 5 да пишам, ама тие многу ми беа user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1664
20.12.2010 1:01:21   
Beatris
Ништо и јас ќе си одам, дупка направив на тросед нема смисла user posted image user posted image user posted image user posted image Лаку ноч свирачи...... user posted image

Оливија од нас не можеше да дојде до збор, а богами и ја би избегала ако се најдам помеѓу вакви две окупаторки user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1665
20.12.2010 1:04:14   
Beatris

Epa ako ste resile da si odite ja prevzemam treta smena...ke ja cuvam rr...i da citam imam mnogu da vidam sto sum propustila denes...a da ve prasam za rucek sto imase denes tuka!!!!

Чувај ја трета смена, види таму имаше некое мезе, гарант има уште пошто ние удривме на музицирање денес не на јадење како другпат user posted image Си ја лејтр!!!

Непосредна врска до пораките: 1666
20.12.2010 1:05:03   
Olivia
Super ste si vie aj... a jas sakam kazam neznam recam...Slatki snista...se citame utre...

Непосредна врска до пораките: 1667
20.12.2010 4:21:16   
Olivia
Jas zemam pauza kraj na smena ,,,primo predaja :bese tivko na rr cela nok...
p.s.ne me ostavajte da se uspijam

Непосредна врска до пораките: 1668
20.12.2010 7:58:44   
Beatris
4.21h? Auuu, I ti epten seriozno si ja svatila rabotata user posted image Jas posle vcerasnoto celodnevno sedenje na rr cela nok sonuvav forumi user posted image Spienje vkupno 1 saat cela nok ...

Непосредна врска до пораките: 1669
20.12.2010 8:30:27   
lukas
me se spie mi se placi mislev denes ke pospijam poveke sin pokasno si legna snosti ama denes najrano me stana od 7 uste...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1670
20.12.2010 9:08:20   
lukas
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=488793993837&set=a.488793578837.269841.174802973837&pid=5868862&id=174802973837#!/photo.php?pid=31199669&o=all&op=1&view=all&subj=174802973837&id=1357684794

aj manete like please...nabare ke dobijam....hahhaha..

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1671
20.12.2010 9:18:36   
Viktori
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1672
20.12.2010 9:20:11   
Viktori
лукас, многу убава слика! user posted image

Непосредна врска до пораките: 1673
20.12.2010 9:23:50   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=488793993837&set=a.488793578837.269841.174802973837&pid=5868862&id=174802973837#!/photo.php?pid=31199669&o=all&op=1&view=all&subj=174802973837&id=1357684794

aj manete like please...nabare ke dobijam....hahhaha..

Lukas te nemam vo friends, a i ne mi dava na fb link da te addnam.... Ne mozam da stisnam like user posted image

Непосредна врска до пораките: 1674
20.12.2010 9:27:19   
Viktori
ја ти линк user posted image
Лукас и јас ти праќам френд риквест user posted image

Непосредна врска до пораките: 1675
Страница:   <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Омилен десерт
donedel

Кој е омилениот десерт на Вашите малечки ?

Овошен јогурт (50%)

Пудинг (17%)

Чоколадо (33%)

Сутлијаш (0%)

Друго (0%)

Број на сите гласови: 6

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!