|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
24.12.2010 10:44:14   
mila mama
Sreken Bozik Agnes77user posted image user posted image user posted image
Gospod pravi cudesa! Site sme so tebe i veruvame deka ke si go dobies svojot najskapocen podarok vo 2011! Dve user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 2226
24.12.2010 10:45:23   
negla
sreken bozik i od mene so les neka im bide na site trudnici!!!!

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 2227
24.12.2010 10:55:12   
arh_diz
jas mislam deka e utre Bozik. Agnes ti posakuvam denes da te izvestat deka ke gi dobies dvete decinja

Биди тоа што си

(Одговор на членот negla)
Непосредна врска до пораките: 2228
24.12.2010 10:55:50   
Beatris
Среќен Божиќ Агнес. Ти посакувам што поскоро да чуеш убави вести user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2229
24.12.2010 10:56:18   
Pepelaska *
Dobro utro i od mene, kako ste?

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 2230
24.12.2010 11:17:23   
lukas
dobar den od mene.sreken bozik agnes se najubavo...

jas cela nok ratovav lukas ic ne spiese ubavo se samo kemkase i ne mu se godese spienjeto...
i sega sabajlevo kasla kako so slajmcinja,i imase pak temp.ama ne mnogu 37.4..i porucek ke odam kaj maticnata,ke mu pomine za do cetvrtokuser posted image
nezz kako ke trgnuvam na pat ako e vakov..user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2231
24.12.2010 11:49:29   
agnes77
лукас се надевам дека помине до четврток и се ќе биде во редuser posted image

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 2232
24.12.2010 11:51:56   
Snowhite RR
Ќе му помине Лукас, не грижи се. Агнесс Среќен Божиќ, се надевам за брзо ќе ти се оствари

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 2233
24.12.2010 11:56:39   
arh_diz
ke mu pomine lukas a i temperatutara ne e mnogu visoka .guski do lukas

Биди тоа што си

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2234
24.12.2010 12:02:00   
Natuska85
Сигурно ќе се оправи Лукас до четврток,јако момче е онuser posted image .Па и него му се патува мислиш не,ако има па и снегче уф,уф,уфuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 2235
24.12.2010 12:13:43   
Martins mom
Ќе му помине на Лукас, не грижи се...Еве другар му денес е бонбона, подобар каде каде...

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2236
24.12.2010 12:24:12   
lukas
uf milo mi e za martin,fala vi na site ama znaete ne seedno da izlezam od doma na dolg pat ako e nearen...sepak ajde stom velite deka do cetvrtok ke mu pomini pa ajde daj boze...ke vidime sto ke kazi pedijatarot posle pa ke vi pisam ke vi kazam...vazno drugar mu e vo red...jupi...user posted image ..pozzz  odvreme na vreme ke ve potcitnuvam oti samo kemka nigde ne go beri...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2237
24.12.2010 12:30:37   
Martins mom
Посвети му се на Лукас, види таму што сака детето,  батали не нас...ние ќе бидеме тука и после, и утре...и секогаш ! user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 2238
24.12.2010 12:48:06   
lukas
hahahha,a bre martins mom,me iznasmea zasekogas a,ne be pak ti go ranev i ete go sega v stolce gleda crtani jas mu se posvetvam ama ne mu sum interesna poke sakal crtani...pa sega ke gnetam jas...da ne oslabam mi e strav nekoe kilce..user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2239
24.12.2010 13:52:27   
Pepelaska *
Побрзо да му помине на Лукас и на раат да си патувате и да си помините најубаво,
Агнес утре е Божиќ ама нека ти е Среќен и побрзо да ти се оствари желбата. Браво за Мартин јунак е тојuser posted image

Ние утре сакаме да одиме со мм Вво Тетово да купуваме шпорети фрижидери па да ја направиме кујната за побрзо да се преселиме, ама мене леле и ми се оди и не ми се оди не ми се остава Мартин ни на 3 4 саати, ама мора да одиме што побрзо тоа подобро. Дајте ми утеха како да издржам без него утре иако нема да е цел ден ми се плае кога излагам од дома без него, а не можеме да го влечкаме таму низ продавниците..user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 2240
24.12.2010 14:29:34   
mila mama
Eve edna user posted image da ozdravat site RR-vci, bravo za Martin, ajde i Lukas da se sredi pa da go doceka Dedo Mraz vesel user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2241
24.12.2010 14:33:20   
mama26
ehee do cetvrtok ke mu pomine 100 pati user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 2242
24.12.2010 14:34:36   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

jas mislam deka e utre Bozik. Agnes ti posakuvam denes da te izvestat deka ke gi dobies dvete decinja
istoto ti go posakuvam i jas agness user posted image

< Поракaта ја уредил mama26 -- 24.12.2010 14:35:03 >

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 2243
24.12.2010 14:44:07   
lukas
i jas sum tukauser posted image
lukas spava,nema tamparatumpara ama kaj da e ke stani,po tri pati na den spie po pola sat...

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2244
24.12.2010 14:48:42   
*miki mami*
lele i nie so temperetura sme od vcera nisto ne mu ne kasla ni nosot ne mu tece a ima teperetura ke puknam vekeuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2245
24.12.2010 14:55:53   
lukas
kolkav e da ne vade zapcinja,stom nema drugo nisto a vcera na martins mom i rece doktorkata deka imalo nekoj virus samo so temperatura...kolku ima temp?

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 2246
24.12.2010 15:03:22   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

istoto ti go posakuvam i jas agness user posted image

user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 2247
24.12.2010 15:15:51   
AnnaMolly RR
Одете одберете си се што ви треба, пепелашка, немај гајле за Мартин.
И за тебе и за него поубаво ако уште од малечок се научи по неколку саати да сте разделени. Јас прв пат излегов со мм од дома на саат два кога Филип имаше три недели. Нормално, нон стоп го мислев и сто пати се јавив да видам што прави, ама со тек на време повеќе ќе се опушташ.
Еве сега кога сум на работа ме нема дома од 8 до 13 и само на десет секунди ќе се јавам да видам како е и после си работам, немам гајле.

Завршете си работа во куќата, побрзо да си се преселите.
user posted image за тоа милото срценце

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 2248
24.12.2010 15:22:14   
lukas
ама со тек на време повеќе ќе се опушташ.

za ova taka e jas prviot pat koga go ostaviv lukas se osekav kako da go napustam...i mi se placese za jas da odam na edna vecera bevme pokaneti,a ti odis od potreba..znam tesko e prvite pati no potamu ke bides poopustena..

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2249
24.12.2010 15:55:00   
baby mama
Cestit Bozik, Agnes!

user posted image

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

Непосредна врска до пораките: 2250
Страница:   <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?