|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бла-Бла Клуб!!!
23.12.2010 21:49:43   
lukas

има нека магија на РРuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
[/quote]

da ima goooolema magija na rr-ja...vo pravo si!!!

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 2201
23.12.2010 21:57:08   
lukas
jas si sum malku razocarana
lukas izvade sto izvade zapce gore no pree koga go zaspivav koga go ispi mlekoto ispovrati i toa mnogu...
sega mnogu mi e strav nezz dali e od zapcinjata ili ne,a denes e i cel den nervozen a sabajle imase i mala temp.pree kaj 20h mu ja meriv nemase imase 36.6...i sega ke go nadgledvam nokesni...

a za bugarija gotovo ni potvrdija se odi i izgleda cetvrtok ke trgame...

drugo vo hotelot imalo mnogu jak waerles,lukas mi zaspiva vo 21h ke gledam da go podrzam malku poveke pa za toa koga ke odime vo sobata  ke si go nosam lap topot bugarija i ke ve druzam od tamu...jupiiiiiiiiuser posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 2202
23.12.2010 21:58:26   
Beatris
Леле што ни е убава РР user posted image user posted image user posted image   Браво за снегчето

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 2203
23.12.2010 22:13:22   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

drugo vo hotelot imalo mnogu jak waerles,lukas mi zaspiva vo 21h ke gledam da go podrzam malku poveke pa za toa koga ke odime vo sobata  ke si go nosam lap topot bugarija i ke ve druzam od tamu...jupiiiiiiiiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  уште еден рр зависникuser posted image

еве јас сега конечно завршив уште една кукла, ова е за моја внука, сум среќна и помало тажна ... кога правам играчки, секогаш мислим на „моје„ дјевојчице ....

user posted image

Непосредна врска до пораките: 2204
23.12.2010 22:15:34   
lukas
nemoj da si tazna,ke bide i toa i togas ke pravis mnoooogu kukli...a i tvoite vnuki ke mu pozajmuvaat...taka li?kolkavi ti se vnukite?

Непосредна врска до пораките: 2205
23.12.2010 22:18:17   
agnes77
една внука има 2 години и 7 месеци, една има 3 месеци и внук има 3 години user posted image

Непосредна врска до пораките: 2206
23.12.2010 22:18:40   
AnnaMolly RR
Агнес, куклите што ги правиш се прекрасни! Со здравје нека си играат внуките, а во 2011 година ќе треба по веќе да направиш за близначките!
user posted image user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 2207
23.12.2010 22:19:54   
AnnaMolly RR
А колку само ни е убава рр во празнично светло!
Кога ја отворив странава ми дојде убаво на душата, ми светна дека навистина се наближуваат празници!

Live and let live

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2208
23.12.2010 22:21:38   
sone
Vo pravo si anamoly ama jas pak epten sakam sneg.Da tupkame po snegot da krcka, da se iskvasime ubavo,malku da osteime stud pa posle doma na toplo cajce.

Непосредна врска до пораките: 2209
23.12.2010 22:22:20   
Beatris
Агнес овие прекрасни кукли што ги правиш се само подготовка за оние кои ќе ги правиш со посебна љубов кога ќе дојдат девојчињата user posted image  Тогаш ќе можат да ги видат сите кукли и да ти кажат кои најмногу им се допаѓаат за да направиш специјални, такви какви што тие си одбрале user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 2210
23.12.2010 22:23:28   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

една внука има 2 години и 7 месеци, една има 3 месеци и внук има 3 години user posted image

neka se zdravi i zivi vnucite,a kolkavi  se  tvoite devojcinjauser posted image ?

Непосредна врска до пораките: 2211
23.12.2010 22:25:31   
agnes77
user posted image  фала пријателке, се ќе биде подобро наскоро се надевам ... сега време не е баш супер ... празници се приближуват и не е лесно, многу сакам деца, се радувам кога отварат подароци ... но знам дека во исто време ќе биде тешко ...тешко е да се скрие тагата и солзите

Непосредна врска до пораките: 2212
23.12.2010 22:30:21   
lukas
ajde povelete po edno toplo kapucino od mene!
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2213
23.12.2010 22:31:09   
agnes77

neka se zdravi i zivi vnucite,a kolkavi  se  tvoite devojcinjauser posted image ?

исто тако малене, во 2011 имат 3 години (казали со нам на центру када су родене ама не знам дали могу да кажам на РР, потоа што уште несу мојеuser posted image )

Непосредна врска до пораките: 2214
23.12.2010 22:36:39   
agnes77

ajde povelete po edno toplo kapucino od mene!
user posted image

фала, мммм и срце е исто така одличноuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2215
23.12.2010 22:41:13   
lukas
zenski jas begam ke mu go dadam komp.na mm denes nema posedeno voopsto pa greotka e ...haha..pozz pijame kafe utre od sabajle...pozzzzzzzzzzzzzzzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za site vas.......

Непосредна врска до пораките: 2216
23.12.2010 22:47:01   
AnnaMolly RR
Отидов и јас, ми се спие. Денов по болници го поминав user posted image

Ајде добра ноќ.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 2217
24.12.2010 0:09:21   
Viktori
Уфф на хоум пејџ ми е РР-ја и се запрепастив кога нешто снежно ми се отвори user posted image
Супер е новата облека на РР!!!
Јас не гледам од умор, си дојдов касноооо.... ајде уште утре да пројде и ќе се нановородам за Божиќ у недела и јас...user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 2218
24.12.2010 0:24:38   
agnes77
кафе во креветuser posted image ?

user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2219
24.12.2010 8:14:41   
Viktori

кафе во креветuser posted image ?

user posted image

во кревет одма заспивам! Ни кафе ни ништо не гледамuser posted image
Уште демес да преживеам и после холидееееееееееејјјјј....user posted image user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 2220
24.12.2010 9:41:02   
Natuska85
Агнес блазе си ти.Еве јас ќе послужам по едно кафе на бироuser posted image user posted image user posted image за тие на работа што се

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2221
24.12.2010 9:46:28   
Beatris
Такво едно за мене user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2222
24.12.2010 9:51:36   
Octavia
Јас налетав на сликичево утринава, па да ве поздравамuser posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил Octavia -- 24.12.2010 10:05:44 >

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2223
24.12.2010 10:31:13   
mila mama
Dobro utro na site! user posted image
Pravam pastrmajlija i cekam da mi nadojde kvasecot, pa povelete user posted image user posted image
Inace mn.mi se sviga boicevo na RR user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Octavia)
Непосредна врска до пораките: 2224
24.12.2010 10:42:02   
agnes77
добро утроuser posted image ... како сте, код нас утре славиме Божиќ и денсе дедо Мраз донесе подароци ... но јас се надам да добијем оно што сакам, денсе е петок и кој да знае, се е можно нели, можеби денес дојдеме на ред user posted image
I don't want a lot for Christmas //There's just TWO GIRLS I need ;)))))) //I don't care about the presents//Underneath the Christmas tree

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 2225
Страница:   <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?