Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 11.12.2010 19:28:11
Maca25
Едвај чекаме и јас и нина да ве видиме сите и да се изнаиграме. Нина едвај чека да го запознае Дедо Мраз. Сака до неа да седи Дедо Мраз и да се гушкаат
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 11.12.2010 19:43:04
AnnaMolly RR
Нина е прва во редот за гушкање со Дедо Мраз! Јас ќе го сликам посебно секое детенце со Дедо Мраз како му дава подароче, па сите ќе си ги добиете сликите на фејсбук или тука.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 11.12.2010 20:46:41
mama26
jas mislam pozadi dedo mraz se krie jovanka i julie ama sepak sakam i utre da doznaete navistina koj e toj dedo mraz koj tolku mnogu ke gi iznenadi decinjata..bravo za dedo mraz
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 11.12.2010 22:41:41
Julie1
Како и пред секоја средба возбудата е голема и кај мене, но сега нешто посебно, има толку многу стари и нови членови, ни доаѓа конечно и малата Надица имаме и Дедо Мраз кој прво ќе ги посети Рингерајчиња а потоа останати дечиња во Македонија... Денес имав тежок ден, но помислата дека утре е нешто посебно убаво ми даде сила да помине поедноставно тежината која ја носеше денешниот ден.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 15:23:30
jovanka
Prijateli na rr koi ni ovozmozija da ja imame nezaboravnata prednovogodisna druzba:
1.CRYO SAVE - vodecka evropska banka za maticni kletki
2. TOPER - izdavacka kuka koi ni ovozmozija nasite najmili da gi dobijat na podarok najnovite slikovnici i enciklopedii
3.GURGA - IZDAVACKA KUKA koja se pogrizi nasite majki da dobijat podarok kniga
4. d''SOLUTION - zastapnik na detski brendovi Procos- rodendenska programa koja ne sodrzi nitrostanin,Brendot Infantino - baby program i Maistro detski igracki avtomobilcinja i ucilisen pribor CRAYOLA
5. Stomatoloska ordinacija NIKO-DENT 2455-777 20% popust za site uslugi
6. kozmetika TEMOV 3113-151
7. frizersko studio GLAMUR 3113-811
8. frizerski salon BE YOU 2455-057
9. TEA COLORS - zastapnik za detski igracki
10. HIPP
11.SENSE - studio za masaza i kozmetika 5210-887
12.KANELA - slatko zadovolstvo slatkarnica koja gi izrabotuva najubavite rodendenski torti
13.ZELEN CVET - krema koja e na 100% prirodna baza krema za celoto semejstvo2460-849
14.CITY FOTO - 2454 628 vip karticki so 20% popust za site uslugi
< Поракaта ја уредил jovanka -- 12.12.2010 19:23:54 >
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 15:31:33
jovanka
Najubavo na cel svet uste sum pod ipresii samo fotografiite ke vi ja dadat vistinskata slika za toa kako pominavme.Uste ednas golema Blagodarnost do site rr sto napravija da ja pocustvuvame praznicnata atmosfera a za Dedo Mraz edno golemo .