Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 17:52:39
Maca25
Супер беше!! Малце тесничко во игротеката, ама нема врска! Ја искрено се изнатрчав по Нина така да немав многу време да се видам и запознаам со многу членови, ама ајде на следната средба. Тортата изгледаше супер, а и вкусна била - барем така Нина ми кажа. За јованја, АнаМоли и Јуле едно гооолемо браво за организацијата
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 18:52:27
slavicav
E bash mi e krivo shto ne dojdovme so Matea,ne bev sigurna a i nekako ne se organiziravme, no za sledniot pat sigurno doagame Golemo bravo za organizacijata gledam deka bilo mnogu ubavo
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 18:56:49
Viktori
Јас си поминав супер! Ко што вика Маца малку тесничко ама нема врска! Се видовме, се изнаправивме муабет, со кој не се видов сега, нареден пат секако ќе има! Мајки, дечиња, подароци и дедо мраз, прекрасна атмосфера. Ја видов Надица, што ми беше посебно драго и БетПет и Гари. Фалеа многу, а мене најмногу ми фалеа Тања, нашата администраторка и Агнес!!!
Во пицеријата на кафе со Оливиа, Беатрис, Натушка, Јулие, бетпет и Гари, Надица и дедо Мраз, Јованка, Маца и не ми иде у глава уште кој беше, супер си поминавме!!!
Нареден пат гласам за караван!
Жени, сите МНОГУ ве сакам!
< Поракaта ја уредил виктори -- 12.12.2010 18:59:08 >
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 19:03:22
Палешка РР
Браво Рингерајки, многу ми е мило што убаво сте поминале, а исто толку и жал што не бевме и ние прилепчанките со вас. Се надевам на караван, па да направиме една уште поголема дружба. за организаторите!
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 19:21:22
jovanka
Sto kazaa za nas: Cryo Save Bimek Odlicna zabava! Ni bese zadovolstvo sto bevme del od zabavata so tolku mnogu decinja i mamicki :) Ova e izvadok od facebook
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 19:40:16
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
Јас си поминав супер! Ко што вика Маца малку тесничко ама нема врска! Се видовме, се изнаправивме муабет, со кој не се видов сега, нареден пат секако ќе има! Мајки, дечиња, подароци и дедо мраз, прекрасна атмосфера. Ја видов Надица, што ми беше посебно драго и БетПет и Гари. Фалеа многу, а мене најмногу ми фалеа Тања, нашата администраторка и Агнес!!!
Во пицеријата на кафе со Оливиа, Беатрис, Натушка, Јулие, бетпет и Гари, Надица и дедо Мраз, Јованка, Маца и не ми иде у глава уште кој беше, супер си поминавме!!!
Нареден пат гласам за караван!
Жени, сите МНОГУ ве сакам!
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 19:51:17
AnnaMolly RR
Уште да дојдеа Тања, агнес, Палешка, Мартинс мам, Пепелашка, Битолчанка, Богданчанка.... и сите други членки низ Македонија, забавата ќе беше мноооооогу поцелосна! Следниот пат, караван
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 20:45:51
nadica
еве ме и мене да пишам прекрасна дружба ми беше мило што се запознав со мнозинството, за организацијата секоја чест а за наредна дружба само поголем простор и тука некаде во внатрешноста подоцна ќе поставам и јас слики
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 20:50:31
Natuska85
Еве ме и мене конечно да се приберам дома.Супер си поминавме,неможем да му изнараскажам на мм се .Цело време вака така беше,го осеќам дека чат-пат не ме ни слуша .Сите рр се прекрасни.Убаво беше и во игротеката доле со дечињата и со дедо мраз и горе во Мечос на лаф муабет .Си добивме и ние поклончиња за нашите , а во лотаријата си добив вип картичка со попуст 20 % на услугите од фото студио сити. .Огромно браво за организаторите. .Ве сакам сите
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 20:53:54
Џесика
Супер, супер, многу позитивна енергија, пискање, смеење, плачење од Дедо Мраз секоја средба викам дека следната ќе одам без детето, ама навистина за нареден пат предлагам една поинаква средба... па јас пропатив раат кафе да испијам... Видов во еден агол две трудници, изгледа беа Беатрис и Натушка, ама ете за жал со детево не стигнав да се запознам со нив и со уште многу други... следен пат планирајте ме без детето
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 20:59:06
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика
Супер, супер, многу позитивна енергија, пискање, смеење, плачење од Дедо Мраз секоја средба викам дека следната ќе одам без детето, ама навистина за нареден пат предлагам една поинаква средба... па јас пропатив раат кафе да испијам... Видов во еден агол две трудници, изгледа беа Беатрис и Натушка, ама ете за жал со детево не стигнав да се запознам со нив и со уште многу други... следен пат планирајте ме без детето
Ќе се видиме поубаво следниот пат. Инаку, да, јас и Натушка бевме ко Тоше во ќоше
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 20:59:55
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика
Видов во еден агол две трудници, изгледа беа Беатрис и Натушка, ама ете за жал со детево не стигнав да се запознам со нив и со уште многу други... следен пат планирајте ме без детето
Да ние бевме ,а баш преска си мислев дали Џесика беше....Ајде нареден пат сигурно ќе се запознаеме подобро
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 21:00:17
jovanka
Dzesika kako menuvanje jas ti sovetuvam od utre koj den sakas javi se vo Niko-Dent i pojdi na inicijalna terapija(pregled,cistenje na zaben kamen so ultrazvuk i poliranje).Jas ke ti dadm tanjirce lani so mlecnite kasicki mi se padnaa tri tanjircinja
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 12.12.2010 21:02:54
jovanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Prijateli na rr koi ni ovozmozija da ja imame nezaboravnata prednovogodisna druzba:
1.CRYO SAVE - vodecka evropska banka za maticni kletki
2. TOPER - izdavacka kuka koi ni ovozmozija nasite najmili da gi dobijat na podarok najnovite slikovnici i enciklopedii
3.GURGA - IZDAVACKA KUKA koja se pogrizi nasite majki da dobijat podarok kniga
4. d''SOLUTION - zastapnik na detski brendovi Procos- rodendenska programa koja ne sodrzi nitrostanin,Brendot Infantino - baby program i Maistro detski igracki avtomobilcinja i ucilisen pribor CRAYOLA
5. Stomatoloska ordinacija NIKO-DENT 2455-777 20% popust za site uslugi
6. kozmetika TEMOV 3113-151
7. frizersko studio GLAMUR 3113-811
8. frizerski salon BE YOU 2455-057
9. TEA COLORS - zastapnik za detski igracki
10. HIPP
11.SENSE - studio za masaza i kozmetika 5210-887
12.KANELA - slatko zadovolstvo slatkarnica koja gi izrabotuva najubavite rodendenski torti
13.ZELEN CVET - krema koja e na 100% prirodna baza krema za celoto semejstvo2460-849
14.CITY FOTO - 2454 628 vip karticki so 20% popust za site uslugi