Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 29.11.2010 20:33:12
mama26
paketcinja devojcinja....za da nema majki ili deca naluteni,primer majka doaga so dve deca nosi dve paketcinja i potoa so lotarijata si gi razmenuvate...gledam vi se isomplicira rabotava pa da vi pomognam
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 29.11.2010 20:42:12
mama26
nemislev na klasicno paketce...tuku da se stavi tropallka vnatre nesto blago i nesto bakugan ili slagalica.pa kako vo torbicki ukrasni..ke ispadne pak kako sto pisav ama aj kako sakate taka...vie se dogovarate jas samo sovet dadov.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 30.11.2010 9:13:56
sone
moze ova so poklonite.jas ne sum za toa da se kupuvaat tropkalki.sto ako na mojot sin mu se pogodi tropkalka a ima 3 godini.moze i slikovnici.moze da stavime nekoja suma na pr. do 200-300 denari.Znaci zboruvam na primer,koj kako e podgotven finansiski.sepak e ubava idejata.treba li netso da se plati?Ili ke bide kpoj kolku ispil tolku da se plati.kazete mi cisto sakam da znam.
RE: Предновогодишна дружба на рингерајки 30.11.2010 10:10:15
AnnaMolly RR
Соне, веќе договоривме подароците да бидат универзални, како на пример сликовници или коцки за редење. Читај ја темава од почеток, ќе видиш како е планот. И се работи за симболични подароци до максимум 250 денари.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.