|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  42 43 [44] 45 46   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување - II дел
8.3.2011 0:46:47   
Olivia
Lele Nate jas ne bev spiena vcera ama ic imav custvo kako da ke odam negde daleku na pat, dusava mi bese zguzvana od netrpenie ama si naogav zanimacii do 5 sabalje pa dremnav dva saati i pravo na transfer, zatoa denes go utepav krevetovuser posted image
Ti posakuvam i na tebe so lesno ovoj pat i za dve nedeli da se raduvameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image site zaedno, Zmej ajde ti si po Nate za transfer, site drugi da si docekate dragi moiuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Nate76)
Непосредна врска до пораките: 1076
8.3.2011 1:22:23   
diti
Nate i Zmej so sreka, vi ja pustam seta pozitivna energija i vi posakuvam da si gi vidite user posted image  user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1077
8.3.2011 1:27:13   
Gorde J
Ajde Olivija so sreka neka e. Bidi sigurna deka ke bide user posted image i ne ocekuvaj deka ke dobies nikakvi simprtomi za bremenost ili menstuacija. Samo bidi si smirena i opusti se lezi kako sakas na stomace na grb ama samo lezi i pij mogu voda da se iscistis od hormonite i da imas dobra cirkulacija na krv.

(Одговор на членот diti)
Непосредна врска до пораките: 1078
8.3.2011 1:34:10   
Olivia
Gorde ti blagodaram na sovetite ova mi 3ti obid , nema sto ne sum probala, samo trpenie i se ke bide ako imam sreka za simptomi ne ni raznisluvam, osven podrska i ljubov ne mi treba nisto drugo ovie dve nedeli, se nadevam deka ke se sluci dolgoocekuvanoto user posted image , pozz

(Одговор на членот Gorde J)
Непосредна врска до пораките: 1079
8.3.2011 1:59:05   
Gorde J
Olivija na prvoto vo 2005 dobiv hiperstimulacija mi prsna jajnikot i za vlakno me vratija vo zivite posle toa ne zastanav samo go smeniv lekarot i bolnicata posle toa na 3 tiot obid uspea imam prekrasna kerka zatoa veruvam deka i ti ke uspees.

Непосредна врска до пораките: 1080
8.3.2011 11:53:22   
Gorde J
smokva84 dali napravi test

Непосредна врска до пораките: 1081
8.3.2011 12:09:21   
smokva84
Da duso ama izleze negativen:((((((((

Непосредна врска до пораките: 1082
8.3.2011 12:15:29   
smokva84
Sega se kaam sto napraviv test,ama veke bidna.ke cekam do cetvrtok za da ispitam beta hcg.Neznam kako ke gi preziveam ovie dva denauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот smokva84)
Непосредна врска до пораките: 1083
8.3.2011 13:16:02   
Nate76
Smokva84 user posted image user posted image i samata znaes deka e najtocno preku krv taka da pocekaj , strpi se i napravi si preku krvuser posted image user posted image

(Одговор на членот smokva84)
Непосредна врска до пораките: 1084
8.3.2011 14:47:30   
Gorde J
zal mi e ama ne se razocaruvaj i jas koga napraviv 12 ti den bese mnogu bledo ne mora da znaci vazno e i kolkava bila koncentracijata na urina mozebi si piela poveke tecnost pa ne pokazalo jas 12 ti den i prokrvarev malku pa ete bidna

Непосредна врска до пораките: 1085
8.3.2011 17:25:04   
Nate76
Decki pustete mi sreka vecerva odam na transfer vo 21 i 30 h daj boze da se bide kako sto trebauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1086
8.3.2011 17:31:16   
Olivia
Sto tolku docna Nate??? So lesno neka e i posledno, da si vidis user posted image za dve nedeli i do krajov na godinava bebce vo race,zaedno da setame , user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1087
8.3.2011 17:32:29   
Bogdancanka
nate mila   stiskam palci za tebeuser posted image user posted image user posted image sreknouser posted image user posted image user posted image mnogu sreka za site sto se pred transfer i za site koj veke se vo iscekuvanje nauser posted image user posted image ajde milicki od srce vi posakuvam nabrzo da vi se ostvari vasata posakuvana zelba Srekno uste ednas

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1088
8.3.2011 17:38:05   
babydoll
nate so sreka vecer na transferot i sekako da gi vidis dolgoocekuvanite user posted image user posted image po dve nedeliuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1089
8.3.2011 18:20:56   
Nate76
Olivia, Bogdancanka, babydoll user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fali vi srcki na podrskata mnogu mi znaci user posted image
Inaku Olivia doktorot mi e dezuren nokeska i zatoa taka docna -kazi mi ti kako si? kako ti pominuva vremeto?user posted image

(Одговор на членот babydoll)
Непосредна врска до пораките: 1090
8.3.2011 19:54:44   
pinokio2010
Nate so sreka, mozebi podobro sto e tolku docna, ke spies cela vecer i nema da ti se stanuva user posted image
So sreka i na Zmej, stiskam palciuser posted image

4 x IUI =0
1.ICSI (02/2011) -:(
2.ICSI (07/2011) -:(
3.ICSI prir.ciklus + FET - :(

Непосредна врска до пораките: 1091
8.3.2011 21:45:50   
Gorde J
Olivija kako e prv den posle transfer?user posted image

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 1092
8.3.2011 22:06:33   
jas sum
Lele Olivia jas duri sega procepkav i vidov deka pravis in vitro. Nemas ideja kolku srekja i pozitivni misli ti prakjam!!user posted image user posted image user posted image Moram da kazam deka si prekrasna osoba i zasluzuvas edno tolku prekrasno user posted image .Seta srekja na svet ti ja prakjam!!

Непосредна врска до пораките: 1093
8.3.2011 22:19:38   
cleo
Olivia mila ti posakuvam mnogu srekja i ti pustam eden ton pozitivna energija user posted image user posted image user posted image  Samo da znaes recisi sum sigurna deka ovoj pat ke bide uspesen i ke ne izraduvas so user posted image  ili user posted image . Te user posted image user posted image user posted image A kolku embrioncinja ti vratija?

(Одговор на членот jas sum)
Непосредна врска до пораките: 1094
8.3.2011 22:24:20   
Olivia
Eve me mene vtor den taka si go racunam vo krevet, samo do wc sto stanuvam za se drugo mi pomaga mm i majka mi, vaka ke teram do cetvrtok koga ke idam na inekcija , ovoj pat ke se bockam so progesteron inekcii na sekoi 4 dena,posle toa ke si funkcioniram normalno bez preteruvanje,
"Jas sum" ti blagodaram na ubavite zborovi, i ti ostani pozitivna i ke si ostanes bremena nabrzo
user posted image user posted image user posted image
Cleo ostanaa samo dve za ovoj pat, daj boze da si vo pravo i ova da e posledno i jas teuser posted image mila ti do kaj si?

< Поракaта ја уредил Olivia -- 8.3.2011 22:26:39 >

Непосредна врска до пораките: 1095
8.3.2011 22:30:03   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: jas sum

Moram da kazam deka si prekrasna osoba i zasluzuvas edno tolku prekrasno user posted image .Seta srekja na svet ti ja prakjam!!

јас се согласувам со јас сум 1000%
Оливија срцка ти само лежи со нозете у вис ако треба! user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1096
8.3.2011 22:31:31   
cleo
Jas si ja cekam ovoj mesec konecno ovulacijata so nova pogolema doza Klomifen...pa da se frlime na rabota so mm neli user posted image . Drzete mi sreka da bide uspesno user posted image  A samo progesteron inekcii ke primas ili si stavas i Utrogestan, a inekciite se plus?? Te pozdravuvam i uzivaj si sega. Site na RR te poddrzuvame, samo napred

Непосредна врска до пораките: 1097
8.3.2011 22:36:19   
cleo
Smokva84 i ti li ja napravi istata greska kako mene? Pa neli mila Smokvicke nekolku pati pisuvav bas za ova na forumov i od iskustvo ve sovetuvav da ne pravite test pred vreme a osobeno ne so urina. Sosema znam kako ti e sega, samo da znaes deka sansi ima seuste, zatoa pocekaj do 14-15 den i napravi test preku krv. Ti ja pustam seta sreka sepak da bide uspesno. user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1098
8.3.2011 22:42:06   
Olivia
Cleo prodolzuvam vaginalno so utrogestanot 200mg na sekoi 8 saati i drugata terapija, no inekciite se plus, Doktorot mi predlozi za podobra podkrepa, nemoze seuste da si poveruva sto mi se sluci prosliot pat, ali toa e toa sega samo cekanje i ke vidime sto sme postignale, ti duso samo raboti na slucajot i vodete mnogu ljubov so mt, ke ni bides i ti edna od nasite rr trudnici nabrzouser posted image

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1099
8.3.2011 23:36:32   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Dobrovecer zenski, bidna transverot denes vo 10h,

sending you all the stardust ... this has to be your year  user posted image

Непосредна врска до пораките: 1100
Страница:   <<   < Претходна страница  42 43 [44] 45 46   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  42 43 [44] 45 46   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?