Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување - II дел 6.3.2011 22:39:35
cece81
Pomognetemi ve molam utre sum na psiholog , po noviot protokol za IVF za dokumentacijata trebalo da se razgovara so psiholog, ve molam pisetemi kolku se naplaka za razgovorot , Itno mi e za utre ako znaete nesto pisete mi vednas . Pozdrav !
RE: Вештачко оплодување - II дел 6.3.2011 22:50:49
Olivia
Cece neznam za Ivf jas ne sum bila na psiholog , no bev ednas skoro po baranje na edna kompanija za rabota , i me cinese 900 denari i taese okolu polovina chas, mnogu relaksirano i opsto i povrsno, se nadevam ova ke ti pomogne
RE: Вештачко оплодување - II дел 6.3.2011 23:31:03
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia
Eve me mene vo nokta pred transfer, probuvam da se relaksiram maksimalno, edno najgolemo blagodaram na site sto me bodrite i posakuvate sreka, se nadevam ovoj pat ke go istrcam maratonot ve cekam i vas na celta
Olivija, остани позитивна и храбра како до сега!!! Од сесрце ти пожелувам успешен старт, а маратонот ќе го трчаме заедно!!!
RE: Вештачко оплодување - II дел 7.3.2011 11:51:30
smokva84
Olivija so sreka deneska,opusteno ovie dve nedeli i ke vidis deka ovaa godina za 8 mi mart ke si go dobies najubaviot poklon!!!jas od se srce ti posakuvam uspeh!!!!
RE: Вештачко оплодување - II дел 7.3.2011 16:20:54
Bogdancanka
Olivia srcka od srce ti posakuvam da si gi vidis dvete crtki,site zaedno ke gi broime denovite,pa zdravje boze za dve nedeli cekame pozitivni vesti...samo opusteno ke bide se vo red
p.s pred malku i pisav sms na Olivia ve pozdravuva site
RE: Вештачко оплодување - II дел 7.3.2011 19:06:36
Gorde J
od se srce na site Vi posakuvam sreka moeto detence e dobieno od In vitro po 4 ti pat.Tajnata za uspehot e samouverenosta i verbata deka ke uspee nemojte da zapagate vo krizi za vreme na na tie 14 dena. a iasto taka jas bidejki sum od vnatresnosta na Makedonija prvite 3 dena lezev vo bolnicata kade mi bese napraven transverot. od krevet ne stanav osven za vo WC. Piev Tifol 3 meseci pred invitro a isto taka i doktorot taktizirase so stimulaciite za da dobieme dobar endometrium
RE: Вештачко оплодување - II дел 7.3.2011 19:09:51
smokva84
Lele ova ne se izdrzuva ,uste 2 dena ostanaa od lezenjeto a veke safra me fakja,se prepotuvam,si baram simptomi ,duri se misam i test da napravam,,,,,,
RE: Вештачко оплодување - II дел 7.3.2011 22:18:08
Olivia
Dobrovecer zenski, bidna transverot denes vo 10h, ne bev nesto happy so endometriumot ama sega so gospodovi sili , mnogu vi blagodaram na site po milioniti pat za vasata iskrena podrska, nokeska koga gi citav postovite od vas mi dadoa mnogu samodoverba i sigurnost
Olivia mnogu mi e milo deka se pomina ok , sega dusicke samo olabavi se i uzivaj i imaj verba deka se ke bide ok a posle 14 dena Jas vecerva bev na kontrola na endometriumot i zdravje boze utre vecer nakaj 20 h bi trebalo da e transferot ,doktorot bese zadovolen od endometriumot e sega samo se sekiram da bide se vo red utre sabajle pri odmrznuvanjeto , ne znam dali i ke zaspijam nokva