Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување - II дел 14.3.2011 12:21:01
Zmej
Olivia, ima ubavki cvekenca,ako ne moze i nekoja trevka hahah, jas ke pravam test na 23ti togas mi e 15-ti den ako denot na transferot se racuna kako nulti.Lelel gabe sedam na rabota nisto ne mi se faka(se gleda i po brziov odgovor )
RE: Вештачко оплодување - II дел 14.3.2011 18:00:02
vodickata
nate bev kaj maticniot i mi rece deka nema potreba od pravenje test preku krv ako pokazal ovoj preku urina dve crtki otidov do klinika cair i mi rekoa 800 denari za test preku krv i samo na privatno go pravele pa ke si pocekam vo ponedelni ke odam vo sistina kaj lazarevski da vidime dali e se vo red a se nadevam deka ke e :) :* :) pa ako treba togas ke napravam i preku krv
RE: Вештачко оплодување - II дел 14.3.2011 22:18:26
Olivia
Uh taci14 cul te Gospod , jas pravam test na 21vi Mart, nov pocetok, pristiganje na proleta, nekako ubavi cuvstva me oblevaat pa ke vidime, pa naskoro zaedno so tebe da ja delime srekata
RE: Вештачко оплодување - II дел 14.3.2011 22:26:21
Olivia
ИЗВОРНА ПОРАКА: taci14
Olivija mila kako go pominuvas vremeto lezis celo vreme ili stanuvas
Taci jas od vcera si funkcioniram noramalno si setkam , se druzam , podrabotuvam , ama prvite 4 dena bukvalno gi lezev, samo ovie 3 - 4 dena sum zagrizena malce imam temperatura 37.2 i taka si dreme ne mrda, seplasam da ne bidne nesto loso kako prosliot pat