Olivia -> RE: Вештачко оплодување - II дел (18.3.2011 20:06:33)
|
Eve me mene so losi vesti, 11 den bev na klinika da pravam CRP i krvna slika poradi sto dobiv blaga alergija i temeraturata koja traese sekojdnevno 37.2, rezultatite super i vo meguvreme pravev i bHcg koja bese negativna ili vrednosti pomala od 1, sto znaci ne nastanala implantacija i nema bremenost, znam ke pomislite deka e rano no ne ,koga se raboti za Et so zamrznati embrioni bHcg pocnuva da raste duri po edna nedela od transferot , megutoa ke prodolzam so terapijata do 14 den da se molam deka nekoe cudo ke se sluci, no sepak planovite se menuvaat , veke spremam nova strategija kako da gi pominam narednite 6 meseci dodeka ne donesam odluka za povtoruvanjeto na postapkata, se izvinuvam ako vleav neprijatni cuvstva po citanjeto na ovoj post bidejki poveketo go znaete moeto patesestvie, mene mi preostanuva da im posakam na site koi se vo iscekuvanje na [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] poveke sreka,uspeh i radost najiskreno od dnoto na mojata dusa zeni samo glavata gore "Koj se bori,moze da izgubi, koj ne se bori veke ima izgubeno"
|
|
|
|