siki1 -> RE: Вештачко оплодување - II дел (31.3.2011 13:02:57)
|
najprvin cestitki za [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=modricrtici.gif][sm=modricrtici.gif]bravo za site i so sreka,so mene prodolzuva problemot,trebase da pocnam so terapija za ivf vo martot no ete poradi mikrobioloskite brisevi gi napravif site 5 brisevi si rekof da pocnas so sigurnost cista no mi izleze esherihija koli i streptokokus bakterii i zemaf terapija po preporaka od dr tase AMOXIKLAF od 500 dvapati na den test 1000 deset dena i edno paketce poliginax i neo- penotran 7 dena i posle deset dena pauza od antibiotikot go poftorif brisot no sega izleze esherihija koli samo ,i segaaaaaaaaaaa.sto da pravam mu sejavif pak na tase i mi rece moram skros da se procistam pa posle da odam.da zemam uste edno NEO P. I ANTIBIOTIK SPORET antobiogram no vo sekoj slucaj straf mi e da ne go izgubam vaucerot zasto mi vazi do pocetokot na juni sto znaci moram do togas da se procistam,bakteriite gi imamf vo vagina i cervix a sega samo vo vagina i toa samo esherihija koli.zali nekoj znaete nesto plus ova sto go navedif ve molam pomognete ,pozzzzzzzz
|
|
|
|