evceto -> RE: Вештачко оплодување - II дел (28.4.2011 13:32:57)
|
zdravo bile, jas utrovo go pravev testot i mislev za rezultat ke cekam 2 casa no toa ne bilo taka neznam od kade voopsto mislev taka ili procitav nekade kako i da e ,mi kazaa kontrola na 15 ti den i dojde denot, vistina e deka sekakvi misli mi pominaa niz glava osobeno vcera vecer, nemozev da zaspijam, poslednive denovi se vozdrazuvav da ne pojdam do apteka da zemam test no citav deka moze da e rano pa negativno pa posle pozitivno i resiv da istraam do kraj. Utrovo za 10 min mi go dadoa rezultatot i se rasplakav ko dete. Na punkcija mi izvadija 6 jk od niv 3 bile oplodeni na denot na transfer mi kazaa deka dva emb se mnogu ubavi a tretiot e poslab. Inaku punkcija imav vo ponedelnik a sreda bese transferot, neznam zasto tolku brzo no ete izgleda se e vo red. Jas uste nemozam da veruvam, drugata nedela na eho da mi kazat dali e edno ili ke se bebcinja.So Gospod napred, Bile bidi smirena, i probaj da se opustis, filmce,kniga, jas na tretiot den od punkcija trgnav niz mk, praznici bea, si bev i do crkva i do ezero,jadi ovosje, vazno e da ne krevas tesko i da ne potrcnuvas no ne da si vrzana za krevet. I fala na site rr sto mi cestitaat od se srce sakam vo najblisko vreme da si doziveete, i prijatelki nikako predavanje, nie zenite sme borci, jas veruvam vo nas, vistinski spartanci!
|
|
|
|